Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 14:25:17
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149100 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #90 kedy: 15. Január , 2009, 16:07:06 »

a v Muzikeri 3000 :)
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #91 kedy: 15. Január , 2009, 16:43:18 »

+ dalsie novinky

ELECTRA™ Simul-Class™ 45/90
Simul-Class™ Power Amp (Patents 4,532,476 & 4,593,251) featuring a 45/90 Watt Power Switch that incorporates concept elements from our Patent Pending Multi-Watt™ and Patented Duo-Class™ technologies providing two power and two operating class options: Choose 2 power tubes operating in time-honored Class A/B producing 45 Watts or 4 tubes running in Mesa’s legendary, Patented Simul-Class Power that blends the best of Class A and Class A/B simultaneously to produce 90 Watts of pure tonal magic / 4x6L6 (or 4xEL-34), 7x12AX7 • Bias Select Switch (6L6 / EL34) • Fixed Bias for Consistent, Maintenance Free Performance • Single Channel simplicity with the performance versatility of a Multi-Channel amp through 3 Footswitchable Modes (Classic Boogie Clean, Vintage Low Gain, Vintage Hi Gain) • Channel Control Features: Volume (Gain), Treble, Mid, Bass, Presence & Master Volume • All-Tube, Long Spring Reverb with Auto Reverb Defeat Switch for Vintage Hi & Lo Modes (Defeat Mode removes Reverb from Vintage Hi & Low Modes but retains Reverb on Clean Mode – Normal Mode applies Reverb to all Modes) • Reverb Hard-Bypass Switch removes entire Reverb Circuit from amp • FX Loop w/Automatic Hard-Bypass to completely remove when not in use • Slave Out w/Level Control • External Switching Jacks for Vintage Low/Hi (Clean is default) & Reverb • 17" Aluminum Chassis (rack-mountable option available) • 2 Button Footswitch (Classic Clean, Vintage Low/Hi) • Slip Cover

Model # Description Pro Net
TBA Head (Width TBA) .................................................. .......1599.00
TBA Rackmount Head .................................................. .........1599.00
TBA 1x12 Combo (Width TBA) • Speaker TBA• Casters.............................1699.00
TBA 2x12 Combo (Width 26 ¾") • Speakers TBA• Casters..........................1799.00

M9™ BASS AMPLIFIER
900 Watts @ 4 or 2 Ohms (450 @ , Trans-Class™ Power with 8/4 or 2 Ohm Impedance Switch for optimum Power to Load Performance / 10 Power MOSFET’s, 1x12AX7 • Active/Passive Input Switch • Vacuum Tube Preamplifier featuring: Gain, Active Bass w/Pull Deep, Passive Mids, 5-Position Active Mid-Voicing Switch, Active Treble and Master Volume w/Pull Mute • Footswitchable, Assignable or Bypassable 9-Band Graphic EQ with Mid-Voice Active/Defeat Switch (Voice Active Mode combines 9-Band Graphic EQ with Selected 5-Position Active Mid-Voicing Switch EQ, Voice Defeat Mode defeats the Selected 5-Position Active Mid-Voicing Switch EQ to "Flat" when 9-Band Graphic EQ is selected, allowing you to footswitch between your favorite Active Mid-Voice setting and 9-Band EQ Curve independently of one another • Assignable or Bypassable Compressor with Independent Threshold and Ratio Controls • Tuner Output w/Footswitchable Amplifier Mute • FX Loop w/Automatic Hard-Bypass to completely remove when not in use • Balanced XLR Line Out with Pre/Post Switch & Ground Lift • 2 – Combination Speakon -1/4" Speaker Output Jacks • Fan Cooled • 2 Button Footswitch (EQ & Mute)
6.FM9 M9 Carbine Rackmount Bass Amp • 2 Rack Spaces.............................1199.00
2.FM9.AA M9 Carbine Head • Black Bronco Vinyl • Slip Cover.........................1349.00

MESA® 1X12 WIDEBODY, CLOSED BACK, FRONT PORTED GUITAR CABINET
TBA 1x12 WideBody Closed Back • Front Ported • 90 Watt • C90 Speaker • 8 Ohm...469.00

RACKMOUNT HEADS
In addition to the products listed above, Rackmount versions of the following amplifiers will be available for the same price as a head.
Express 5:25
Lonestar
Lonestar Special
*** The new price lists also indicate that the Stiletto Ace is available in a Rackmount Version, unfortunately it will not be (due to chassis size) ***
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #92 kedy: 15. Január , 2009, 17:11:29 »

To je ako popis lietadla.  ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #93 kedy: 15. Január , 2009, 18:46:07 »

JE TO NA STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANKEE  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!  :) :) :) :) :)

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Mark_Series/mark5/mark5.html

Vsetko, co sa o tom pisalo, bola pravda. Aj ta jedna fotka. :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #94 kedy: 15. Január , 2009, 18:53:51 »

JE TO NA STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANKEE  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!  :) :) :) :) :)

vyzera to ako pristrojovka v Boeing 747... Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #95 kedy: 15. Január , 2009, 18:55:49 »

Strasne sa tesim na to. Toto budem mat. Uz sporim.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #96 kedy: 15. Január , 2009, 18:56:25 »

len aby si nebol nakonec sklamany
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 15. Január , 2009, 19:10:21 »

celkom prehladne usporiadanie to ma, ale tam sa moje vzrusenie konci :)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #98 kedy: 15. Január , 2009, 19:37:23 »

Cakal som ale krajsie radio  Smútim
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #99 kedy: 15. Január , 2009, 19:39:52 »

celkom prehladne usporiadanie to ma, ale tam sa moje vzrusenie konci :)

co vies mozno to hra masakristicky Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #100 kedy: 15. Január , 2009, 19:46:14 »

co vies mozno to hra masakristicky Bacha na vec kamo!

tomu verim :)

viac sa trasem za MarkII ktoru podedim, ked taticko zatrepe krpcami  Bavím sa skvele
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #101 kedy: 15. Január , 2009, 19:46:53 »

Namiesto Triaxisu?
Zaznamenané
Golev
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #102 kedy: 15. Január , 2009, 19:50:24 »

Fuha . no jak som tak na to pozeral tak som mal pocit ze by mi chvilu trvalo kym by som vsetky tie cudliky pochopil   ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #103 kedy: 15. Január , 2009, 19:50:30 »

Namiesto Triaxisu?
Triax si necham. To je dobra masinka. Tej by bolo veru skoda. Nepouzivam ho velmi, ale mam radsej hlavy a krabicky ako racky a MIDI switche.  Žmurk
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #104 kedy: 15. Január , 2009, 19:55:51 »

ale ako tak poeram,tak dost zaujimave vychytavky su tam.Napr. EQ je dost zaujimavo rieseny a to im kvitujem.Pre kady kanal sa da nastavit miera to V priebehu.Podobne aku v triaxise alebo recording preamp.
Dalsia vec co sa mi z uzivatalskeho hladiska paci ,je takmer plna ovladatelnost vsetkych dôlezitych veci z predu...to Road king bol v tomto naprd.
Este by ma zaujimalo ako to hra ,ale to mi môze byt uplne jedno
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 19:57:03 od brdo prvy » Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.