Branko
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 17. Január , 2009, 14:05:49 » |
|
Poznam marky velmi dobre a ako orientacne video to je super. Dalsia vec, nezaujima ma aparat ako hra na "sucho", ale v kapele. - myslim, ze som sa s Pistom na tom zhodol. Pocut aj na multitrackoch, kde je pouzita Mark IV. Sama o sebe taka obycajna. Ale po prichode bicich, basy, atd. je to MASAKER. Neriesim, ze co hra lepsie, horsie...to su hluposti. Vsetko hra INAK. A je to vec vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 17. Január , 2009, 14:15:02 » |
|
podla mna je scestne hodnotit aparat ako hra podla nejakej video ukazky z bohvieakej kamery, ale budis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 17. Január , 2009, 14:15:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 17. Január , 2009, 14:16:48 » |
|
to co je za drbnuty prekladac? mi to tu blbne nejak
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 17. Január , 2009, 14:18:55 » |
|
Neznalí angliny tam najdu čo treba s trochou fantazie.Iste super mašinka.Ale každý ma rád niečo iné.Niekto má rád holky-niekto vdolky Ale už som písal s človekom čo to v polsku objednáva.Čoskoro ich budu mať.Zopár ich vezmem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 17. Január , 2009, 14:20:16 » |
|
to co je za drbnuty prekladac? mi to tu blbne nejak
Mne to celkom zrozumitelne preloží aj ked niektoré veci si musíš skôr domyslieť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 17. Január , 2009, 14:24:58 » |
|
Mne to celkom zrozumitelne preloží aj ked niektoré veci si musíš skôr domyslieť
nejak mi to tam hovadiny pisalo, preto si to radsej kuknem v Angline, aj ked uznavam ze kto anglicky nevie ani zatat tak mu to pomoze
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 17. Január , 2009, 14:45:58 » |
|
nájde sa tu blázon čo sa s toho poserie, ja to nie som... to ako kazdy komu sa to paci alebo vlastni je pre teba blazon?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 17. Január , 2009, 14:46:19 » |
|
nejak mi to tam hovadiny pisalo, preto si to radsej kuknem v Angline, aj ked uznavam ze kto anglicky nevie ani zatat tak mu to pomoze
To môj prípad a iste ich tu viacej.Ked máš trocha fantazie tak si domyslíš čo ten PC nezvládol a doslovne preložil-slovné,vetné spojenia.Je to Bomba.Ale prizložité na môj vkus.Ked človek hrá pár žánrov tak to nevyužije lebo to velmi vela možností ponuka.Kombo do študia-super.Tam rôzné formacie hraju.Jednoduché veci mám rád.Aj v muzike platí že menej znamená často viacej.Aj samotnej muziky aj aparatov.Ale ked sa s tým naučíš a máš na to tak je to super mašinka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 17. Január , 2009, 14:48:52 » |
|
to ako kazdy komu sa to paci alebo vlastni je pre teba blazon?
myslim ze tak to uplne myslene nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 17. Január , 2009, 14:50:45 » |
|
myslim ze tak to uplne myslene nebolo sak ved preto sa pytam, lebo to tak vyznelo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 17. Január , 2009, 14:50:48 » |
|
to ako kazdy komu sa to paci alebo vlastni je pre teba blazon?
Suhlasim s Tebou. Ja nedrbem do Marshallov. Tak nedrbte do Mesy. Paci sa mi to a bodka. Oba su to vynikajuce ampy, kadze dobre na nieco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 17. Január , 2009, 14:53:32 » |
|
ale co z tej ukazky pocujete? ved to ma uplne napicu zvuk....
chcete povedat ze si viete nejakym zazracnym zmyslom domysliet ze ako to asi hra?? keby to bolo nahrane poriadne, mohli by sme debatovat ci to hra dobre alebo nie ale toto??
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 17. Január , 2009, 14:54:58 » |
|
ale co z tej ukazky pocujete? ved to ma uplne napicu zvuk....
chcete povedat ze si viete nejakym zazracnym zmyslom domysliet ze ako to asi hra?? keby to bolo nahrane poriadne, mohli by sme debatovat ci to hra dobre alebo nie ale toto??
Ty si puk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 17. Január , 2009, 14:57:25 » |
|
preco? lebo nie som namako z mesy? chces povedat ze to ma dobry zvuk?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|