Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 10:25:33
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 148899 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #210 kedy: 17. Január , 2009, 15:22:53 »

hlavne nezabudajte ze hra gitarista, a nie zosilovac...ten len zosiluje co do neho date  Na zdravie!
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #211 kedy: 17. Január , 2009, 15:23:46 »

hlavne nezabudajte ze hra gitarista, a nie zosilovac...ten len zosiluje co do neho date  Na zdravie!
lenze tiez je dolezite aj ze ako to zosiluje Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #212 kedy: 17. Január , 2009, 15:24:27 »

Na zdravie!
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #213 kedy: 17. Január , 2009, 15:25:25 »

dobre a vy so zazracnym sluchom ste usudili z tej zlej ukazky ze to hra dobre... no vyborne... z tej ukazky teda nepocut kvalitu ziadnu, alebo ak chces, pocut z nej nulovu kvalitu...

netvrdim, ze to nebude hrat dobre, ale z takej ukazky vraviet ze to hra super? to ste potom ini jasnovidci... a ver tomu, ze sanka mi nepadne z toho
Jasne som hovoril o možnostiach-zvukovej škále a farbe-to tam počut bolo a ked si to tam nepočul tak zahod gitaru a chod na ORL.Na kvalitu si musime počkat až budu seriozné nahrávky urobené-kapišto???
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #214 kedy: 17. Január , 2009, 15:27:55 »

Jasne som hovoril o možnostiach-zvukovej škále a farbe-to tam počut bolo a ked si to tam nepočul tak zahod gitaru a chod na ORL.Na kvalitu si musime počkat až budu seriozné nahrávky urobené-kapišto???

ake moznosti? aku farbu? pri takej kvalite??? z toho pocuj akurat to co povedal ASDF, akurat to ze to hra...
ak chces pocut zvukovku skalu a farbu, prid si vypocut VHT, na jednom kanali ti spravim viac ako na celej tej ukazke!

to je smiesne ako tu glorifikujete nieco, co poznate 2 dni, z obrazkov a mizernej ukazky...
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 15:28:53 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #215 kedy: 17. Január , 2009, 15:45:34 »

ake moznosti? aku farbu? pri takej kvalite??? z toho pocuj akurat to co povedal ASDF, akurat to ze to hra...
ak chces pocut zvukovku skalu a farbu, prid si vypocut VHT, na jednom kanali ti spravim viac ako na celej tej ukazke!

to je smiesne ako tu glorifikujete nieco, co poznate 2 dni, z obrazkov a mizernej ukazky...
Ved o tom stále hovorím že kvalitu neposudíš s mikrofonu čo je na kamere a s ukažok kde to ani vypeckovat nemohli.Ale možnosti tam počut a MB nevrazí do vývoja toho obrovské prachy aby to hralo nekvalitne.A posudit možnosti toho aparatu sa da aj s tej nekvalitnej ukážky.Keby takým spôsobom natočili zábery s VHT tak by to bolo to isté-a VHT ti taku škálu neponukne nikdy aj ked ju porovnám z mark4.A nemyslím že mark 5 urobili horším ako 4.Ale toto nemá význam.Je to podla mna prizložité.Mám radšej MB EXPRES  ha ha ha Jednoduché.Páči sa mi aj EVH,aj marshallacké hlavy ale nie tie prekombinované.Aparát má být jednoduchý nie aby som pri nom mal dvoch technikov alebo miesto hrania stále krutil gombikmi. 
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #216 kedy: 17. Január , 2009, 15:47:38 »

a mame to tu, prve ukazky!!!!!!!!!! 

Na zdravie!

hra to tak ako aj predchadzajuce Marky, mne sa to lubi. neviem, co tu riesite, z tej ukazky si zvuk toho aparatu dokazem doecela dobre posudit, a to som to pocuval dokonca na LCD monitore... vsak nie som koko*t, aby som musel strcit hlavu do repraku pre posudenie zvuku zosiku... respektive takto - neskromne som presvedceny, ze by mi ten zosik hral vynikajuco... ako by hral niekomu inemu tu z fora si mozem len tak domyslat :)

aj ten Kerry King hra dobre, ale asi by ma ten zosik bavil menej, ako ta MK 5...

ale v pohode - vsak pome sa o tom riadne pohadat, na co sme tu ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #217 kedy: 17. Január , 2009, 15:51:28 »

hra to tak ako aj predchadzajuce Marky, mne sa to lubi. neviem, co tu riesite, z tej ukazky si zvuk toho aparatu dokazem doecela dobre posudit, a to som to pocuval dokonca na LCD monitore... vsak nie som koko*t, aby som musel strcit hlavu do repraku pre posudenie zvuku zosiku... respektive takto - neskromne som presvedceny, ze by mi ten zosik hral vynikajuco... ako by hral niekomu inemu tu z fora si mozem len tak domyslat :)

aj ten Kerry King hra dobre, ale asi by ma ten zosik bavil menej, ako ta MK 5...

ale v pohode - vsak pome sa o tom riadne pohadat, na co sme tu ?  Bavím sa skvele
Aj já ten zvuk atd aj z tej ukažky viem posudit ale podla Miša mám zázračný sluch  Bavím sa skvele lebo on nič nepočuje len zvuk.-ORL  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #218 kedy: 17. Január , 2009, 15:52:26 »

Ja musim suhlasit, lebo takto som to pisal aj par prispevkov dozadu, ze mam napocuvany mark a viem si ZHRUBA predstavit ako hra tato 5 - tka. Zacal som to volat TriAxis v "hlavovej" podobe.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #219 kedy: 17. Január , 2009, 15:58:10 »

Ved o tom stále hovorím že kvalitu neposudíš s mikrofonu čo je na kamere a s ukažok kde to ani vypeckovat nemohli.Ale možnosti tam počut a MB nevrazí do vývoja toho obrovské prachy aby to hralo nekvalitne.A posudit možnosti toho aparatu sa da aj s tej nekvalitnej ukážky.Keby takým spôsobom natočili zábery s VHT tak by to bolo to isté-a VHT ti taku škálu neponukne nikdy aj ked ju porovnám z mark4.A nemyslím že mark 5 urobili horším ako 4.Ale toto nemá význam.Je to podla mna prizložité.Mám radšej MB EXPRES  ha ha ha Jednoduché.Páči sa mi aj EVH,aj marshallacké hlavy ale nie tie prekombinované.Aparát má být jednoduchý nie aby som pri nom mal dvoch technikov alebo miesto hrania stále krutil gombikmi. 

ved ale ja som nikde nenapisal, ze to bude hrat zle, prave naopak, verim ze to bude dobre... ale slintat nad takouto ukazkou mi pride smiesne...

a to o VHT si este raz pokojne premysli, a pocul si vobec vht ked nieco take tvrdis? je to tak univerzalny aparat, ze by ti padla sanka, ako by si sam povedal.

a prave z tej ukazky pocujem, ze to hra totalne napicu, ak mam byt uprimny. Urcite by som si to podla tejto ukazky nekupil, aj keby som bol taky MB maniak ako ty....

ale uz sa mi tu nechce rozoberat nerozoberatelne, ked sa ti to paci, kup si to...

« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 16:07:22 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #220 kedy: 17. Január , 2009, 16:02:09 »

kde je lacrosse ? ten to natoci na zoome.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #221 kedy: 17. Január , 2009, 16:09:35 »

ved ale ja som nikde nenapisal, ze to bude hrat zle, prave naopak, verim ze to bude dobre... ale slintat nad takouto ukazkou mi pride smiesne...

a to o VHT si este raz pokojne premysli, a pocul si vobec vht ked nieco take tvrdis? je to tak univerzalny aparat, ze by ti padla sanka, ako by si sam povedal.

a prave z tej ukazky pocujem, ze to hra totalne napicu, ak mam byt uprimny. Urcite by som si to podla tejto ukazky nekupil, aj keby som bol taky MB maniak ako ste vy...

Veríš že to bude hrat dobre ale zároven tvrdíš že čo podla toho môžem posudzovat,že to je iba nič nehovoriací zvuk.Keby si mal MB napočuvané tak by si možno inak zmýšlal.A čo si mám o VHT premysliet?Čítaj!Já som napísal že VHT su super len že pri takom štýlu prezentacie by vyšiel z toho stejne.VHT je naj mašinka,ale aj EVH,aj MB,aj marshally niektoré.Mám rešpekt pred každým kvalitným aparatom.Niesom MB maniak.Ako tu su marshalisti či iní isti.Aj tak je podstatné čo z toho dokážeš dostat a klasika-je to v hlave a v prstoch.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #222 kedy: 17. Január , 2009, 16:11:52 »

Kazdy to pocuje tak, ako sam chce.  ha ha ha
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #223 kedy: 17. Január , 2009, 16:17:13 »

Veríš že to bude hrat dobre ale zároven tvrdíš že čo podla toho môžem posudzovat,že to je iba nič nehovoriací zvuk.Keby si mal MB napočuvané tak by si možno inak zmýšlal.A čo si mám o VHT premysliet?Čítaj!Já som napísal že VHT su super len že pri takom štýlu prezentacie by vyšiel z toho stejne.VHT je naj mašinka,ale aj EVH,aj MB,aj marshally niektoré.Mám rešpekt pred každým kvalitným aparatom.Niesom MB maniak.Ako tu su marshalisti či iní isti.Aj tak je podstatné čo z toho dokážeš dostat a klasika-je to v hlave a v prstoch.

verim ze to bude hrat dobre ale nepisem ze to je popici ukazka a super zvuk, to je snad rozdiel nie? nebudem robit unahlene zavery z jednej youtube ukazky natocenej telefonom. a MB mam napocuvane viac nez si myslis... Recta hraju vyborne vsetky, rovnako aj marky, co som doposial pocul...
a s poslednou vetou suhlasim.
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 16:19:18 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #224 kedy: 17. Január , 2009, 16:18:10 »

kde je lacrosse ? ten to natoci na zoome.
ha ha ha stary znamy fakt
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.133 sekund, 23 otázok.