Branko
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 22. Máj , 2009, 12:04:44 » |
|
Praveze podla mna zas Mesy dost zabijaju charakter jednotlivych gitar a dost ich spodobuju.
Fuuuha... to by som vobec nepovedal. Mal som Mesu a s akoukolvek inou gitarou to hralo dost odlisne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 22. Máj , 2009, 12:07:09 » |
|
uzasne linky, kokos, sak zatial ani neviem, ci to vobec dobre hra...taketo jutub kamerovacky su o hovne, treba poriadny mikrak a do mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 22. Máj , 2009, 12:09:55 » |
|
uzasne linky, kokos, sak zatial ani neviem, ci to vobec dobre hra...taketo jutub kamerovacky su o hovne, treba poriadny mikrak a do mp3 vsak ta ukazka co som dal bola vraj prave sm57 nahravana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 22. Máj , 2009, 12:10:34 » |
|
Mna osobne napr. vobec nezaujima ako hra ten aparat na sucho. Skor ma zaujima ako hra na nahravke, resp. v kapele. DT, Lamb of God,... - krasny priklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 22. Máj , 2009, 12:14:05 » |
|
Mna osobne napr. vobec nezaujima ako hra ten aparat na sucho. Skor ma zaujima ako hra na nahravke, resp. v kapele. DT, Lamb of God,... - krasny priklad.
takze zle a este horsie?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 22. Máj , 2009, 12:14:43 » |
|
to zas mna nezaujma ? vrstvia to, upravuju - jedine, zeby koncert.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 22. Máj , 2009, 12:17:30 » |
|
to zas mna nezaujma ? vrstvia to, upravuju - jedine, zeby koncert.
A toto je vec nazoru. Mna osobne zaujima nahrata gitara cez kadejaky aparat, nez ho zapnut a brnkat si na nom sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 22. Máj , 2009, 15:17:19 » |
|
Praveze podla mna zas Mesy dost zabijaju charakter jednotlivych gitar a dost ich spodobuju.
suhlasim, Marky strasne unifikuju - na lead kanaly pri vacsom skresleni nerozoznas nastroj, akurat tak singel od HB - je to tak na MK II, MK III aj MK IV, ak nie je MK V nieco uplne zasadne ine, tak to bude platit tiez...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 22. Máj , 2009, 15:19:23 » |
|
A toto je vec nazoru. Mna osobne zaujima nahrata gitara cez kadejaky aparat, nez ho zapnut a brnkat si na nom sam.
v modernych higain nahravkach nemas istotu nicoho, to sa kadejaku vrstvi a robia sa s tym veci... ze Petrucak tvrdi, ze hra vyhradne na MB este nehovori o tom, aky Sansamp alebo V-amp v tom jeho albumovom zvuku mozme pocut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 22. Máj , 2009, 15:20:19 » |
|
suhlasim
Co sa deje?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 22. Máj , 2009, 15:21:32 » |
|
Co sa deje? ideme vecer von, tak nebudeme snad na seba zazerat vsak ale toto tu inak netvrdim prvy raz, s tym unifikovanim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 22. Máj , 2009, 15:29:56 » |
|
ak nie je MK V nieco uplne zasadne ine
nie je, praveze podla MB a manualu to ma byt zasadne to iste ako MK IIc+ a MK IV
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 23. Máj , 2009, 11:47:13 » |
|
nesuhlas u singláci to bolo este trosicku citit, ale ten dual, co ja vlastnim je o niecom uplne inom..vyborne si rozumie aj so singlami, P90, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 23. Máj , 2009, 11:53:42 » |
|
presne tak.. pozeral som teraz napriklad koncert spock's beard tam hra gitarista prstami na strat do dual recta a velmi specificky sound.. vobec tam neni pocut ten zvuk rectifieru zneje to uplne inak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 23. Máj , 2009, 11:55:43 » |
|
presne tak.. pozeral som teraz napriklad koncert spock's beard tam hra gitarista prstami na strat do dual recta a velmi specificky sound.. vobec tam neni pocut ten zvuk rectifieru zneje to uplne inak..
progac by mal hrat do hifi aparatov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|