Gila
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 23. Máj , 2009, 12:12:53 » |
|
progac by mal hrat do hifi aparatov alebo hned do PA... ...vykurit niekolko kWovu meyersound, alebo dynacord PA....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 23. Máj , 2009, 14:34:07 » |
|
asi to predsa len bude o tych prstoch a nie o aparate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 23. Máj , 2009, 14:38:12 » |
|
asi to predsa len bude o tych prstoch a nie o aparate Stale mi to pride take prasive... PODLA MNA velmi lacny skresleny kanal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 23. Máj , 2009, 14:40:47 » |
|
Stale mi to pride take prasive... PODLA MNA velmi lacny skresleny kanal... prasivy cely youtub. tu kvalitu zvuku ti mozu zahrat aj po telefone
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 23. Máj , 2009, 14:43:35 » |
|
prasivy cely youtub. tu kvalitu zvuku ti mozu zahrat aj po telefone
To je tiez pravda, ale tak to video, co som sem daval, ma celkom slusny drive.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 23. Máj , 2009, 15:17:00 » |
|
nesuhlas u singláci to bolo este trosicku citit, ale ten dual, co ja vlastnim je o niecom uplne inom..vyborne si rozumie aj so singlami, P90, atd...
ja som myslel Mark koncepciu, a Progac asi tiez... a cely cas hovorim o lead kanaly... to je pre mna MB zvuk. viem, som nemoderny, Rectifiery som este nestihol zaregistrovat, nieto uznat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 24. Máj , 2009, 06:54:57 » |
|
ja som myslel Mark koncepciu, a Progac asi tiez...
tak potom sorác
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 29. Júl , 2009, 08:04:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 29. Júl , 2009, 09:07:36 » |
|
najvacsia sranda je, ze co tak citam forum.grailtone.com, tak vela ludi z tych, co popredavali marky II, III, IV, aby si kupili mark V, tak chcu zmenu naspat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 29. Júl , 2009, 09:14:49 » |
|
to je tak ked prepadnes nejakej davovej psychoze. ten amp je urcite skvely, ale aj tu na nasom prd fore si par ludi honilo nad zaprasenymi youtube ukazkami len preto, lebo to zevraj pouzil petrucci a teda aj preto je to popici, lebo MARK 5 takze nechcem vediet co potom robili ludia co sa k tomu aj realne mozu dostat a rovnako im preplo.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 29. Júl , 2009, 10:28:16 » |
|
mne sa to lubi, v podstate vsetky zvuky, co vzdy Marky vedeli, tak v komfortnom ovladani a prepinani... v tom videu konkretne najultra gainy v kilach sa mi az tak nepozdavali, ale jednak jutub a jednak to ani nebola prezentacia zamerana tym smerom... to je jediny Mark, co je teraz na trhu ? prave ten komfort ovladania moze posobit na niekoho odstrasujuco a prilis zlozito. ktovie, ako a ci si to nakoniec gitaristi oblubia... mozno bude muset MB prist zase s nejakymi orezanejsimi verziami, ako mali kedysi Calibre a Dual Calibre...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 29. Júl , 2009, 11:47:11 » |
|
to je tak ked prepadnes nejakej davovej psychoze. ten amp je urcite skvely, ale aj tu na nasom prd fore si par ludi honilo nad zaprasenymi youtube ukazkami len preto, lebo to zevraj pouzil petrucci a teda aj preto je to popici, lebo MARK 5 takze nechcem vediet co potom robili ludia co sa k tomu aj realne mozu dostat a rovnako im preplo. chcelo by to pocut nazivo, jutjub je jutjub, a co sa tyka petrucciho on bude furt pouzivat svoje IIC+ky, aj ked mozno tam ma nejaku tu 5ku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 29. Júl , 2009, 11:49:12 » |
|
mne sa to lubi, v podstate vsetky zvuky, co vzdy Marky vedeli, tak v komfortnom ovladani a prepinani... v tom videu konkretne najultra gainy v kilach sa mi az tak nepozdavali, ale jednak jutub a jednak to ani nebola prezentacia zamerana tym smerom...
to je jediny Mark, co je teraz na trhu ? prave ten komfort ovladania moze posobit na niekoho odstrasujuco a prilis zlozito. ktovie, ako a ci si to nakoniec gitaristi oblubia... mozno bude muset MB prist zase s nejakymi orezanejsimi verziami, ako mali kedysi Calibre a Dual Calibre...
hej, z markov sa robi teraz len ta 5ka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 29. Júl , 2009, 12:33:59 » |
|
to je jediny Mark, co je teraz na trhu ? prave ten komfort ovladania moze posobit na niekoho odstrasujuco a prilis zlozito. ktovie, ako a ci si to nakoniec gitaristi oblubia... mozno bude muset MB prist zase s nejakymi orezanejsimi verziami, ako mali kedysi Calibre a Dual Calibre...
podla mna skor ako s okyptenou verziou marku pridu skor s nejakym qpreampom na styl recto recording preamp. triaxis je v podstate bez zmeny na trhu skoro tak isto ako mark IV.
|
|
« Posledná zmena: 29. Júl , 2009, 12:34:16 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 29. Júl , 2009, 13:05:46 » |
|
ale preamp a okypteny amp od vlajkovej verzie su predsa uplne ine veci...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|