udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #405 kedy: 09. November , 2009, 10:59:45 » |
|
... to je horšie jak včeli ul... ...ludom,čo davaju taketo ukažky na yout ,treba zakazat prístup na net,lebo kazia meno firme a produktom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #406 kedy: 09. November , 2009, 11:00:29 » |
|
Asi tak, otrasny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #407 kedy: 09. November , 2009, 11:01:22 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2009, 11:04:31 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #408 kedy: 09. November , 2009, 11:11:11 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2009, 11:15:10 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #409 kedy: 09. November , 2009, 11:29:20 » |
|
Nespokojnost je hlavna sila pokroku, preto je u nas tolko drzitelov Nobelovej ceny. Udry, Poweredby - dajte ukazku, ktora sa paci vam. Hocijaky amp. CHcem si len spravit obraz o vasom vkuse.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #410 kedy: 09. November , 2009, 11:50:12 » |
|
Udry, Poweredby - dajte ukazku, ktora sa paci vam. Hocijaky amp.
http://www.youtube.com/user/frettedamericana#p/u/175/9a2Bk-r8A9UTrebars tato.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #411 kedy: 09. November , 2009, 11:55:04 » |
|
Toho chlapika sice velmi obdivujem, paci sa mi jeho stáájl, ale vzhladom na dnesnu dobu hudby je neaktualny a nehnevaj sa, ale hrat dnes LZ je uz trosku staromodne... Treba ist dopredu a objavovat neobjavene, nez dookola pocuvat stariny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #412 kedy: 09. November , 2009, 11:56:16 » |
|
Toho chlapika sice velmi obdivujem, paci sa mi jeho stáájl, ale vzhladom na dnesnu dobu hudby je neaktualny a nehnevaj sa, ale hrat dnes LZ je uz trosku staromodne... Treba ist dopredu a objavovat neobjavene, nez dookola pocuvat stariny. Mne je jedno co tam hra, ma dobtre ukazky a ozaj tam vyzneju tie nastroje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #413 kedy: 09. November , 2009, 11:58:17 » |
|
Mne je jedno co tam hra, ma dobtre ukazky a ozaj tam vyzneju tie nastroje.
No vsak ano, a co sa da zahrat na tych nastrojoch s tymto zvukom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #414 kedy: 09. November , 2009, 11:59:11 » |
|
No vsak ano, a co sa da zahrat na tych nastrojoch s tymto zvukom ?
Skoro vsetko, akurat mozno okrem otravneho bezducheho moderneho metalu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #415 kedy: 09. November , 2009, 12:00:41 » |
|
Toho chlapika sice velmi obdivujem, paci sa mi jeho stáájl, ale vzhladom na dnesnu dobu hudby je neaktualny a nehnevaj sa, ale hrat dnes LZ je uz trosku staromodne... Treba ist dopredu a objavovat neobjavene, nez dookola pocuvat stariny. kokotina pan farar
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2009, 12:01:21 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #416 kedy: 09. November , 2009, 12:00:55 » |
|
Jojo, na PhilXa som zabudol, moje naojoblubenjsie video a mi nehovorte, ze to nie je "in", co by dal za taky zvuk stoned kapely! Na com to tam furt hra? Tonemaster Megatone? To musi byt este zhnitejsie kombo jak Hiwatty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #417 kedy: 09. November , 2009, 12:02:37 » |
|
Jojo, na PhilXa som zabudol, moje naojoblubenjsie video a mi nehovorte, ze to nie je "in", co by dal za taky zvuk stoned kapely! Na com to tam furt hra? Tonemaster Megatone? To musi byt este zhnitejsie kombo jak Hiwatty.
Na tomto sa mi uz nelubi, sa to cele moc blati. Najlepsi ton mali tie jeho starsie ukazky co hral na nejakom malom Jubilee Marshall kombicku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #418 kedy: 09. November , 2009, 12:03:14 » |
|
to je popiči nič lepšie som nevidel skutočny majster s velkym zvukom a cela dnešna muzika je velka sranda :zdar:nda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #419 kedy: 09. November , 2009, 12:03:27 » |