Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 18:29:58
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149354 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #555 kedy: 04. Apríl , 2011, 09:17:13 »

na clean si predsa kupis druhy amp, to je skvely dovod mat dva  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #556 kedy: 04. Apríl , 2011, 09:19:42 »

ale vsak dnes uz na cleane nik nehra a uz vobec nie metal  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #557 kedy: 04. Apríl , 2011, 09:23:44 »

to je tiez pravda  Smútim
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #558 kedy: 04. Apríl , 2011, 10:58:09 »

no a co teda beries tu mark5? ci co teraz?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #559 kedy: 04. Apríl , 2011, 10:59:09 »

no a co teda beries tu mark5? ci co teraz?

Vraj si pocka na Mark 6, tam vraj bude mod Mark 5 lepsi ako na original Mark 5 :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #560 kedy: 04. Apríl , 2011, 11:08:44 »

Vraj si pocka na Mark 6, tam vraj bude mod Mark 5 lepsi ako na original Mark 5 :)
mozno sa mu to nepacilo kvoli tomu, ze mk IV, ktoru ma je Ackova verzia + mk V uz nema dva gainy na lead kanali
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #561 kedy: 04. Apríl , 2011, 12:36:17 »

Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #562 kedy: 04. Apríl , 2011, 12:37:42 »

mne sa na tej 5ke paci ze kazdy kanal je pekne krasne oddeleny jeden od druheho, ziadne korekcie sa neovyplyvnuju navzajom v zmysle ze spolocny bass pre EQ knob pre Rhy1 a Rhy2, to je velke plus si myslim..  ten kto na tom nevie nakrutit zvuk tak je bud metalista alebo poloautonomny (lebo vidam aj take nazory), ten zvuk treba krutit podla ucha a nie podla zraku.. ale tak to je na markoch uz dlhu dobu..
musim povedat ze napriklad aj ta moznost prepinat na 10w, 452 a 90w ma svoje opodstatnenie, cisty zvuk a jemne crunche s tym hraju uplne neskutocne  :) to co bude este ani sam neviem, chcem si poskusat este par veci v dohladnej dobe.. rad by som testol este invader 100 a mozno nejaky iny zosik nez sa pevne rozhodnem ktorym smerom..
velka nevyhoda MK5 je ale paradoxne servisny support, pre tieto hlavy je v EU len 1 rocna zaruka!! im musi jebat fakt.. ked som sa na to predavaca opytal ze ci nevie preco to tak je tak povedal nieco v style - lebo po roku a pol uz tazko clovek dokaze ze tam bol problem od zaciatku.. na co som mu povedal ze to nedava zmysel lebo zaruka plati vacsinou v EU dva roky z hladiska ISO a nic s nejakym dokazovanim to nema.. ide o to ze proste ked su tam suciastky a nejaka odide tak zakaznik co utrati 90 litrasov starej meny na hlavu by uz aj cakal ze mu to skuseni mesa robosi vymenia a daju dokopy.. cele zle ten obchodny vztah medzi US a EU.. neviem ci vobec maju oficialne servisne zastupenie na uzemi EU
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #563 kedy: 04. Apríl , 2011, 12:38:35 »

este si chcem vyskusat peavey JSX lebo na tom natocis aj marka.. neviem ktoreho.. asi tapaka
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #564 kedy: 04. Apríl , 2011, 12:47:49 »

Na zdravie!

Však mu to hrá otrasne...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #565 kedy: 04. Apríl , 2011, 13:24:52 »

velka nevyhoda MK5 je ale paradoxne servisny support, pre tieto hlavy je v EU len 1 rocna zaruka!! im musi jebat fakt.. ked som sa na to predavaca opytal ze ci nevie preco to tak je tak povedal nieco v style - lebo po roku a pol uz tazko clovek dokaze ze tam bol problem od zaciatku.. na co som mu povedal ze to nedava zmysel lebo zaruka plati vacsinou v EU dva roky z hladiska ISO a nic s nejakym dokazovanim to nema.. ide o to ze proste ked su tam suciastky a nejaka odide tak zakaznik co utrati 90 litrasov starej meny na hlavu by uz aj cakal ze mu to skuseni mesa robosi vymenia a daju dokopy.. cele zle ten obchodny vztah medzi US a EU.. neviem ci vobec maju oficialne servisne zastupenie na uzemi EU

Ked Ti to pomoze, na 99% je 1-rocna zaruka len v USA (jeden z dovodov, preco je tam takmer vsetko lacnejsie). V EU by mala byt minimalna zaruka 2 roky. Mesa Boogie nie je redkovka.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #566 kedy: 04. Apríl , 2011, 13:30:46 »

Ked Ti to pomoze, na 99% je 1-rocna zaruka len v USA (jeden z dovodov, preco je tam takmer vsetko lacnejsie). V EU by mala byt minimalna zaruka 2 roky. Mesa Boogie nie je redkovka.

Tak tak. A ked neda dvojrocnu zruku mesa, tak musi priamo predajca na svoje naklady.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #567 kedy: 04. Apríl , 2011, 13:52:31 »

V USA je na  markV 5 rocna zaruka, toto mam overene od chalanov z rig talku Žmurk
 v EU maju len 1 rok .. pytal som sa u dodavatela v dansku, UK a rakusanov.. takze redkovky to fakt niesu to je fakt
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #568 kedy: 04. Apríl , 2011, 13:58:36 »

V USA je na  markV 5 rocna zaruka, toto mam overene od chalanov z rig talku Žmurk
 v EU maju len 1 rok .. pytal som sa u dodavatela v dansku, UK a rakusanov.. takze redkovky to fakt niesu to je fakt

toto je svate, nech si hocijaka firma v USA riesi hocico:

http://www.euroinfo.gov.sk/faq-najcastejsie-otazky-spotrebitelov-6d7.html

Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #569 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:01:55 »

Karol, ked budes predavat tu Mark IV, mysli na mna :)

(neber to ako zavaznu objednavku)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.