Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 20:32:36
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149407 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #570 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:02:58 »

V USA je na  markV 5 rocna zaruka, toto mam overene od chalanov z rig talku Žmurk
 v EU maju len 1 rok .. pytal som sa u dodavatela v dansku, UK a rakusanov.. takze redkovky to fakt niesu to je fakt

OK. Zabudol som, ze ja tu  len p*** bez faktickej hodnoty vypisujem.  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #571 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:03:34 »

Však mu to hrá otrasne...

Tiez si myslim, hnusne tenucko a pisklavo. Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #572 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:04:04 »

Karol, ked budes predavat tu Mark IV, mysli na mna :)
(neber to ako zavaznu objednavku)

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=616786&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=15&order=
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #573 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:04:45 »

Karol, ked budes predavat tu Mark IV, mysli na mna :)

(neber to ako zavaznu objednavku)

to uz sa realne aj deje  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #574 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:06:54 »

OK. Zabudol som, ze ja tu  len p*** bez faktickej hodnoty vypisujem.  Som za vodou kámo

sak to som nikde nepovedal ze picoviny trepes.. len ti vravim ze som si veci dostatocne zistoval ze ako je to v USA.. a ako je to vramci EU.. proste mi v klangfarbe povedali ze je na to zaruka iba rok.. takze az tam pojdem znova zjednavat deal tak pritlacim na pilu a zistim ze ako to teda je.. ty si jak 17tka ked nedostane kramy obcas fakt sorry ale taku cintlivku som tu este nezazil asi.. bud si robis picu z ostatnych a ked sa do teba niekto oprie tak bezis pod suknu sa schovat alebo ked proste povie niekto ze si veci zistoval tak to stiahnes na seba.. my sme vtaci stahovaci :)
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 14:08:16 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #575 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:09:19 »

Sak ked su tie Mesiny take drahe a kvalitne, tak sa nemozu pokazit do 5 rokov hadam nie?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #576 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:11:18 »

inak ta ukazka sa mi nepaci od toho fearedse ci jak sa to pise.. nazivo to treba pocut.. Žmurk hra to presne v tom pasme kde ma gitara hrat.. a to v stredoch.. fakt ze to hralo vyborne.. pevny zvuk.. pod pojmom pevny nemyslim ze tam je pochuja basov, praveze vdaka tomu ze ich tam nieje az tolko tak to hra tak ze to vyborne reaguje na uhoz, vyslovene miestami az perkusivny zvuk, mna tento zosik bavil velmi.. dokonca mozno viac ako ked som si zahral na tej robertovej plexine, to bol tiez podobne inspirativny sound s ktorym to cloveka proste bavi hrat sa  Zdravíčko kolko ludi tolko chuti.. presne kvoli youtube som siel do obchodu poskusat si veci, 1 vlastna skusenost je niekedy viac nez 100 pozreti na youtube
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #577 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:12:31 »

len ti vravim ze som si veci dostatocne zistoval ze ako je to v USA.. a ako je to vramci EU.. proste mi v klangfarbe povedali ze je na to zaruka iba rok.. takze az tam pojdem znova zjednavat deal tak pritlacim na pilu a zistim ze ako to teda je..

V Klangfarbe predavaju v tej istej miestnosti na prvom poschodi s novymi vecami aj "second handy".

0905 885 358 - cislo na slovenskeho distributora Mesa Boogie z PMC.cz

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #578 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:13:48 »

Sak ked su tie Mesiny take drahe a kvalitne, tak sa nemozu pokazit do 5 rokov hadam nie?  Popiskujem si

ironia..  ono si treba uvedomit ze vsetko je robene na PCBcku, tam je tolko suciastok roznorodych ze je nemyslitelne aby clovek cakal ze nieco vydrzi neskutocne dlhu dobu.. to mas to iste ako s autom.. kupis si ho.. a potom sa ti dojebu sviecky od Boscha .. pritom to neni problem vyrobcu danej znacky auta ze to zle postavil ale to ze dany komponent z ktoreho to robil nebol uplne ok..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #579 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:16:36 »

V Klangfarbe predavaju v tej istej miestnosti na prvom poschodi s novymi vecami aj "second handy".

0905 885 358 - cislo na slovenskeho distributora Mesa Boogie z PMC.cz

dik za kontakt, zrejme sa ozvem a pozistujem co a ako, ono velakrat PMC nema veci na predajni takze sa neda skusit Zdravíčko  rad by som sa vyhol tomu ze si nieco objednam na dialku az budem kupovat veci.. uz sa par ludom stalo ze dosli do obchodu, skusili si danu vec, hrala ppci, objednali a to co im doslo domov bolo jak mrtve a ani po pol roku nedokazali zistit co je zle.. forum.grailtone.com je par takych pripadov a povacsinou ludia odporucaju vyslovene skusit a zobrat danu vec pokial sa cloveku paci ako hra.. inak stranka PMC neobsahuje ziadne informacie co by cloveku na nieco boli.. ani cennik neni aktivny, a ked klikne clovek dostupne produkty tak ho to supne na stranku MB ..to si viem aj sam kuknut, takto nevies co je skladom vobec
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 14:19:26 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #580 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:18:46 »

ironia..  ono si treba uvedomit ze vsetko je robene na PCBcku, tam je tolko suciastok roznorodych ze je nemyslitelne aby clovek cakal ze nieco vydrzi neskutocne dlhu dobu.. to mas to iste ako s autom.. kupis si ho.. a potom sa ti dojebu sviecky od Boscha .. pritom to neni problem vyrobcu danej znacky auta ze to zle postavil ale to ze dany komponent z ktoreho to robil nebol uplne ok..

No ved. Stare dobre casy 40 rocnych plne funkcnych hajvotov. Žmurk Ja som čert..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #581 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:20:06 »

Sak ked su tie Mesiny take drahe a kvalitne, tak sa nemozu pokazit do 5 rokov hadam nie?  Popiskujem si

ak si narazal na hiwatty, tak v nich je vo vnutri hovno, cize sa tam moze aj hovno pokazit...maximalne lampy. nove aparaty su zlozite velmi a preto je aj vyssia poruchovost

No ved. Stare dobre casy 40 rocnych plne funkcnych hajvotov. Žmurk Ja som čert..

tak som sa predsa nepomylil :)
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 14:20:39 od mario bross » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #582 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:20:56 »

ak debata opat sklzne do temy hiwatt alebo marshall tak uz nicim normalnym nikdy neprispejem slubujem
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #583 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:21:20 »

tak som sa predsa nepomylil :)

Na zdravie! :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #584 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:21:49 »

ak debata opat sklzne do temy hiwatt alebo marshall tak uz nicim normalnym nikdy neprispejem slubujem

Uz som dobry...  Cmuk chlapci
Zaznamenané

Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.