tibor7
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:26:04 » |
|
inak ta ukazka sa mi nepaci od toho fearedse ci jak sa to pise.. nazivo to treba pocut.. hra to presne v tom pasme kde ma gitara hrat.. a to v stredoch.. fakt ze to hralo vyborne.. pevny zvuk.. pod pojmom pevny nemyslim ze tam je pochuja basov, praveze vdaka tomu ze ich tam nieje az tolko tak to hra tak ze to vyborne reaguje na uhoz, vyslovene miestami az perkusivny zvuk, mna tento zosik bavil velmi.. dokonca mozno viac ako ked som si zahral na tej robertovej plexine, to bol tiez podobne inspirativny sound s ktorym to cloveka proste bavi hrat sa kolko ludi tolko chuti.. presne kvoli youtube som siel do obchodu poskusat si veci, 1 vlastna skusenost je niekedy viac nez 100 pozreti na youtube Ja verím že MarkV hrať vie - len tá ukážka stojí za prd. Takto hrá MarkIV napr. hlavne od 4:30 : http://www.youtube.com/watch?v=q01HEKWSdNU
|
|
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 14:29:10 od tibor7 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:26:42 » |
|
ak si narazal na hiwatty, tak v nich je vo vnutri hovno, cize sa tam moze aj hovno pokazit.
vsak aj tak hraju potom...ziadny vysoky zisk, dz dz dz ani nic..jebat taky aparat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:28:01 » |
|
progac.. ale zas suhlasim s tvojim nazorom.. zbytocna komplexnost moze znamenat vyssiu poruchovost.. zosiky na ocka tam sa nema moc co posrat kebyze sa dali robit tak komplikovane zosilovace jednoduchym sposobom tak by som bol prvy co by si taky kupil uz len pre pokoj duse
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:29:36 » |
|
Preto mam rad Jankove zosiky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:30:06 » |
|
progac.. ale zas suhlasim s tvojim nazorom.. zbytocna komplexnost moze znamenat vyssiu poruchovost.. zosiky na ocka tam sa nema moc co posrat kebyze sa dali robit tak komplikovane zosilovace jednoduchym sposobom tak by som bol prvy co by si taky kupil uz len pre pokoj duse Sak nemusis tolko dz dz dz robit a aspon Ti to bude vsetko zniet viac ako gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:48:34 » |
|
vsak ale nerobim dzn dzn.. len ked obcas potrebujem tak som rad ked to ten zosik spravi a nie ze blup blup marshall dsl system
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 04. Apríl , 2011, 15:03:36 » |
|
vsak ale nerobim dzn dzn.. len ked obcas potrebujem tak som rad ked to ten zosik spravi a nie ze blup blup marshall dsl system ach jaj... tie DSL su strasne napicu... To hra uplne mrtvo, bez stavy. Bud to treba vyjebat uplne az okna potrha + krabicka, alebo neviem co... Mal som uz asi 50 krat skusat hocijake DSL a nikdy sa mi nepacilo. Plexi a vybavene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 04. Apríl , 2011, 16:21:44 » |
|
ach jaj... tie DSL su strasne napicu... To hra uplne mrtvo, bez stavy. Bud to treba vyjebat uplne az okna potrha + krabicka, alebo neviem co... Mal som uz asi 50 krat skusat hocijake DSL a nikdy sa mi nepacilo. Plexi a vybavene. zaujimave ze mne sa DSL vzdy zdali uplne univerzalne, zaujimave a hlavne stavnate a plne harmonickych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 04. Apríl , 2011, 16:43:14 » |
|
harmonicke su na harmonike.. my hladame gitarove vsakze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:07:16 » |
|
zaujimave ze mne sa DSL vzdy zdali uplne univerzalne, zaujimave a hlavne stavnate a plne harmonickych Tak tebe vsekto vyhovuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:18:22 » |
|
Mne sa velmi paci Mark I a hlavne Santanov zvuk na doske Supernatural v songoch Smooth a Corazon Espinado.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:19:18 » |
|
Tak tebe vsekto vyhovuje. to je inac pravda, ja si vsimam ze skoro kazdy zvuk ma nejako inspiruje, ci je to fuzzovity chrchlak, alebo tranzistorova pilka, ale najlepsie su lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:24:00 » |
|
A uplne najlepsie je ked maju aktivne chladenie
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:25:35 » |
|
to je inac pravda, ja si vsimam ze skoro kazdy zvuk ma nejako inspiruje, ci je to fuzzovity chrchlak, alebo tranzistorova pilka, ale najlepsie su lampy Neveril by si, ale mna tiez inspiruje hocijaky zvuk. Ale len inspiruje. Ak mam robit a nahrat nejaku serioznu nahravku, solo... tak potrebujem seriozny zvuk. Vtedy mam vsetky pilky a kladiva v kufriku. Vytiahnem to len ked som sam doma a inspirujem sa tym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:26:06 » |
|
A uplne najlepsie je ked maju aktivne chladenie ano, ale musia byt tranzistorove tie lampy a na basu... potom ked do nich pichnes stary zoom zo 60tych rokov tak to hra ako aspon 400w marsal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|