Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 20:31:41
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149400 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #585 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:26:04 »

inak ta ukazka sa mi nepaci od toho fearedse ci jak sa to pise.. nazivo to treba pocut.. Žmurk hra to presne v tom pasme kde ma gitara hrat.. a to v stredoch.. fakt ze to hralo vyborne.. pevny zvuk.. pod pojmom pevny nemyslim ze tam je pochuja basov, praveze vdaka tomu ze ich tam nieje az tolko tak to hra tak ze to vyborne reaguje na uhoz, vyslovene miestami az perkusivny zvuk, mna tento zosik bavil velmi.. dokonca mozno viac ako ked som si zahral na tej robertovej plexine, to bol tiez podobne inspirativny sound s ktorym to cloveka proste bavi hrat sa  Zdravíčko kolko ludi tolko chuti.. presne kvoli youtube som siel do obchodu poskusat si veci, 1 vlastna skusenost je niekedy viac nez 100 pozreti na youtube

Ja verím že  MarkV hrať vie - len tá ukážka stojí za prd. Takto hrá MarkIV napr.  hlavne od  4:30 :    http://www.youtube.com/watch?v=q01HEKWSdNU
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 14:29:10 od tibor7 » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #586 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:26:42 »

ak si narazal na hiwatty, tak v nich je vo vnutri hovno, cize sa tam moze aj hovno pokazit.
vsak aj tak hraju potom...ziadny vysoky zisk, dz dz dz ani nic..jebat taky aparat  Bavím sa skvele  Ja som čert..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #587 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:28:01 »

progac.. ale zas suhlasim s tvojim nazorom.. zbytocna komplexnost moze znamenat vyssiu poruchovost.. zosiky na ocka tam sa nema moc co posrat  :) kebyze sa dali robit tak komplikovane zosilovace jednoduchym sposobom tak by som bol prvy co by si taky kupil uz len pre pokoj duse
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #588 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:29:36 »

Preto mam rad Jankove zosiky. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #589 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:30:06 »

progac.. ale zas suhlasim s tvojim nazorom.. zbytocna komplexnost moze znamenat vyssiu poruchovost.. zosiky na ocka tam sa nema moc co posrat  :) kebyze sa dali robit tak komplikovane zosilovace jednoduchym sposobom tak by som bol prvy co by si taky kupil uz len pre pokoj duse

Sak nemusis tolko dz dz dz robit a aspon Ti to bude vsetko zniet viac ako gitara.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #590 kedy: 04. Apríl , 2011, 14:48:34 »

vsak ale nerobim dzn dzn..  ha ha ha len ked obcas potrebujem tak som rad ked to ten zosik spravi a nie ze blup blup marshall dsl system  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #591 kedy: 04. Apríl , 2011, 15:03:36 »

vsak ale nerobim dzn dzn..  ha ha ha len ked obcas potrebujem tak som rad ked to ten zosik spravi a nie ze blup blup marshall dsl system  Bavím sa skvele
ach jaj... tie DSL su strasne napicu...  Bavím sa skvele To hra uplne mrtvo, bez stavy. Bud to treba vyjebat uplne az okna potrha + krabicka, alebo neviem co... Mal som uz asi 50 krat skusat hocijake DSL a nikdy sa mi nepacilo. Plexi a vybavene.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #592 kedy: 04. Apríl , 2011, 16:21:44 »

ach jaj... tie DSL su strasne napicu...  Bavím sa skvele To hra uplne mrtvo, bez stavy. Bud to treba vyjebat uplne az okna potrha + krabicka, alebo neviem co... Mal som uz asi 50 krat skusat hocijake DSL a nikdy sa mi nepacilo. Plexi a vybavene.  Bavím sa skvele

zaujimave ze mne sa DSL vzdy zdali uplne univerzalne, zaujimave a hlavne stavnate a plne harmonickych  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #593 kedy: 04. Apríl , 2011, 16:43:14 »

harmonicke su na harmonike.. my hladame gitarove vsakze
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #594 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:07:16 »

zaujimave ze mne sa DSL vzdy zdali uplne univerzalne, zaujimave a hlavne stavnate a plne harmonickych  Na zdravie!
Tak tebe vsekto vyhovuje.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #595 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:18:22 »

Mne sa velmi paci Mark I a hlavne Santanov zvuk na doske Supernatural v songoch Smooth a Corazon Espinado.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #596 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:19:18 »

Tak tebe vsekto vyhovuje.  Bavím sa skvele

to je inac pravda, ja si vsimam ze skoro kazdy zvuk ma nejako inspiruje, ci je to fuzzovity chrchlak, alebo tranzistorova pilka, ale najlepsie su lampy  Na zdravie!
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #597 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:24:00 »

A uplne najlepsie je ked maju aktivne chladenie Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #598 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:25:35 »

to je inac pravda, ja si vsimam ze skoro kazdy zvuk ma nejako inspiruje, ci je to fuzzovity chrchlak, alebo tranzistorova pilka, ale najlepsie su lampy  Na zdravie!
Neveril by si, ale mna tiez inspiruje hocijaky zvuk. Ale len inspiruje. Ak mam robit a nahrat nejaku serioznu nahravku, solo... tak potrebujem seriozny zvuk. Vtedy mam vsetky pilky a kladiva v kufriku. Vytiahnem to len ked som sam doma a inspirujem sa tym.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #599 kedy: 04. Apríl , 2011, 17:26:06 »

A uplne najlepsie je ked maju aktivne chladenie Bavím sa skvele

ano, ale musia byt tranzistorove tie lampy a na basu... potom ked do nich pichnes stary zoom zo 60tych rokov tak to hra ako aspon 400w marsal...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.206 sekund, 23 otázok.