engl Invader 150 napriklad sa mi nazivo vobec nelubil, znie to uplne bezducho, co tam po tom ze to ma midi ked to nema absolutne nic zaujimave v sebe a znelo mi to podobne jak diezel herbert- vysoko zprocesovany mrtvy highgain zvuk s takmer az digitalnym nadychom.. invader 100 ked som skusal v klangfarbe ked som tam bol uplne uplne prvykrat este v starej predajni tak sa mi pacil trochu viac neviem preco, ale v konecnom dosledku tiez sa mi nepacilo az tak ako to hra za tie prachy.. mne napriklad typ zvuku ala engl vobec nevyhovuje, zneje to uplne tenucko nemozem si pomoct..
na 5150III som hral, je to uplne ok aparat, len tiez to neni pre kopec ludi 'finalna stanica'
nemozem si pomoct ale z tych troch kanalov bol ten cisty super, 2.kanal bol ac/dc styl a 3. kanal mi evokoval ze je vyslovene robeny na solo hru, nebol az tak 'tlsty' ako by clovek chcel vyuzit na rytmiku a nazdavam sa ze architekturou to bolo robene v style van halen ze rytmika sa hra na na kopnutom 2. kanali a 3. funguje teda na lead styl hry s pridanymi efektami.. z dielne 5150III sa mi viac nez ta hlava lubil ten box, ktory hral dobre s pomaly kazdym zosikom co som k nemu mal..
naproti tomu ked som si skusil mk5 (kde tu cenu vies zjednat aj na lepsie prachy ked proste sa nehanbis a otvoris usta) tak mi to prislo uz po 15 minutach take ze -kks toto musim mat znie to super.. k cenovej politike mesa boogie sa myslim uz ani netreba vyjadrovat, treba si uvedomit ze ten prevoz spoza oceanu tiez nieco stoji, ze u nas v tom retazci zivis este x dalsich ludi co to tu predavaju..
z diezel serie v danej cenovej kategorii sa mi pozdava vcelku VH4ka, dost ludi mi radilo nech si to skusim ze to je na posratie amp, no nebola moznost si to skusit kedze ani klangfarbe to nedrzal priamo na predajni v tej dobe..a kedze som nechcel za tolko prachov brat naslepo zas aparat
co sa este tej mk5 tyka napriklad, vcelku blbe je tam to ze tam aplikovali tu hard wired loop co bola na recto seriach, ze ked nepouzivate efekty v slucke musite si to zapnut na bypass a vtedy ten zosik hra onieco lepsie ako ked mate FX slucku aktivnu, ale da sa to vykompenzovat vyssie nastavenym FX send potakom na co kopec uzivatelov vlastne ani nepride a maju pocit ze im to s aktivovanou sluckou hra odost horsie
taktiez, ten zosik sa da lahko nakrutit aby hral uplne zle, neni to pre kazdeho, ale ludia co maju skusenosti s mark seriou vedia napriklad ze sa to nastavuje odost lahsie nez ich povodne modely, tento novy je proste viac user friendly
a k tomu ze - slaby gain na duali a tripli - na to treba vediet v prvom rade aj hrat.. recto seria tam pokial clovek nema uhoz v pravacke tak to znie jak za 5 korun, taktiez, kazdy druhy clovek co ma recto s nim pouziva nakopavac, robi to dost dobru robotu a bez neho to znie odost nezaujimavejsie