Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 22:30:18
Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149477 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #615 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:05:43 »

niekto si robi radost novymi topankami, iny zas gitarovymi hlavami  Bavím sa skvele nech dlho sluzi k uplnej spokojnosti!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #616 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:12:39 »

kolko zarabas, kolko to stalo, v akej kapele hras a naco ti to je?

na ktorej IP adrese byvas  Bavím sa skvele
kupila mi to mama za maturitne vysvedcenie..
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2011, 18:51:18 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #617 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:13:13 »

Lustela sa rozpadla???  Fuuha zíram
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #618 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:16:51 »

inak chvilu som aj rozmyslal ze spravim video jak rytmus ked si siel kupovat tu 7icku BMW.. s penaazmi v ruke a ze - jebem underground, underground je pre zebrakov, toto je zivot more, tuto si ideme kupit do vidne botasky.. pre vseckych haterov- ste iba spocene nuli
.. update- ma to 49 gombickov s ktorymi sa da hybat.. tolko sanci nieco pojebat mueheehe  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2011, 18:17:30 od kaolko » Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #619 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:18:14 »

preco si nenatocil?? :) dost by to pobavilo  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #620 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:20:48 »

Uz vies ake tam das lampy miesto tych co tam su ?  :)
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #621 kedy: 22. Apríl , 2011, 18:21:36 »

dam tam diody vraj vydrzia az 60 000 pracovnych hodin  Bavím sa skvele a prvy kanal modnem na trandak
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #622 kedy: 22. Apríl , 2011, 19:46:18 »

dam tam diody vraj vydrzia az 60 000 pracovnych hodin  Bavím sa skvele a prvy kanal modnem na trandak
staci, ze si das stevina do efektovej slucky
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2011, 19:55:48 od styrioci » Zaznamenané
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #623 kedy: 22. Apríl , 2011, 20:41:44 »

bojovnici proti krize dnes prisli domov s ulovkom, dufam ze bude dlho fungovat bez problemov :)
Parada. Nech ti to sluzi.
Tolkych tocitiek sa az bojim.  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #624 kedy: 22. Apríl , 2011, 22:02:11 »

Tolkych tocitiek sa az bojim.  :)
to su zalozne, ked sa mu jedno pokazi, tak ma este dve nahradne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #625 kedy: 24. Máj , 2011, 23:18:29 »

Ja som Mesu nikdy nemal ...kamarat mal dual aj triple rect a hovoril ze to slaby gain no ale Mark V je uplne iny aparat takze neviem
len jednu vec mozem dodat ze za cenu Mark V by som radsej hladal second hand ENGL Invader, je to modernejsi aparat ma super ciste a gain ako s pekla ...
tiez je velmi malo prispevkov na 5150 III .... je to hlava zalozena na Fenderoch  tak isto ako vseky Mesa a ma Fenderacke ciste a nenormalny gain .... hral us natom niekto ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #626 kedy: 24. Máj , 2011, 23:24:06 »

Ja som Mesu nikdy nemal ...kamarat mal dual aj triple rect a hovoril ze to slaby gain no ale Mark V je uplne iny aparat takze neviem
len jednu vec mozem dodat ze za cenu Mark V by som radsej hladal second hand ENGL Invader, je to modernejsi aparat ma super ciste a gain ako s pekla ...
tiez je velmi malo prispevkov na 5150 III .... je to hlava zalozena na Fenderoch  tak isto ako vseky Mesa a ma Fenderacke ciste a nenormalny gain .... hral us natom niekto ?

?§!.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #627 kedy: 25. Máj , 2011, 09:01:25 »

splietas 2 na 3 a piate cez deviate.
- recto ma gainu plnu prdel, mozno niekedy potrebuje TS na skonkretnenie, ale to je jeden z naj zvukov na higain potom.
- mark V je takou mesackou 40rocnou oslavou celej mark serie a mark V by mala obsiahnut vsetky zvuky z celej historie tychto ampov, takze je celkom jasne, ze to nebude hrat ako recto a jemu podobne ampy. marky kludne zvladnu aj modernu muziku
- z fender ampov vychadzaju od mesy jedine marky a clean, ktory teraz pouzivaju pomaly v kazdom ampe od nich od lonestarov, stilleto, recto seriu, cez marky az po neviem co.
- 5150 vychadza z toho isteho ako recto, soldano a im podobne ampy a to nie je fender, ale vytuneny marshall jcm800
- co sa tyka englov, radsej by som si za tie prachy kupil nieco ine znackove. jedina vyhoda je, ze to ma plnu rit skreslenia a je to uber tight aj pri vysokych skresleniach a netreba mu TS aby tomu neplandali spodky ako napr rectu. ale ten zvuk je dost uhladeny a znova tomu vytknem fuserske spracovanie, pretoze si myslim, ze u ampu co stoji tolke prachy a ma nalepku top ampov na trhu, by to mohlo byt spravene ovela poctivejsie.
« Posledná zmena: 25. Máj , 2011, 09:03:12 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #628 kedy: 25. Máj , 2011, 09:34:57 »

engl Invader 150 napriklad sa mi nazivo vobec nelubil, znie to uplne bezducho, co tam po tom ze to ma midi ked to nema absolutne nic zaujimave v sebe a znelo mi to podobne jak diezel herbert- vysoko zprocesovany mrtvy highgain zvuk s takmer az digitalnym nadychom.. invader 100 ked som skusal v klangfarbe ked som tam bol uplne uplne prvykrat este v starej predajni tak sa mi pacil trochu viac neviem preco, ale v konecnom dosledku tiez sa mi nepacilo az tak ako to hra za tie prachy.. mne napriklad typ zvuku ala engl vobec nevyhovuje, zneje to uplne tenucko nemozem si pomoct..

na 5150III som hral, je to uplne ok aparat, len tiez to neni pre kopec ludi 'finalna stanica' :) nemozem si pomoct ale z tych troch kanalov bol ten cisty super, 2.kanal bol ac/dc styl a 3. kanal mi evokoval ze je vyslovene robeny na solo hru, nebol az tak 'tlsty' ako by clovek chcel vyuzit na rytmiku a nazdavam sa ze architekturou to bolo robene v style van halen ze rytmika sa hra na na kopnutom 2. kanali a 3. funguje teda na lead styl hry s pridanymi efektami.. z dielne 5150III sa mi viac nez ta hlava lubil ten box, ktory hral dobre s pomaly kazdym zosikom co som k nemu mal..

naproti tomu ked som si skusil mk5 (kde tu cenu vies zjednat aj na lepsie prachy ked proste sa nehanbis a otvoris usta) tak mi to prislo uz po 15 minutach take ze -kks toto musim mat znie to super.. k cenovej politike mesa boogie sa myslim uz ani netreba vyjadrovat, treba si uvedomit ze ten prevoz spoza oceanu tiez nieco stoji, ze u nas v tom retazci zivis este x dalsich ludi co to tu predavaju..

z diezel serie v danej cenovej kategorii sa mi pozdava vcelku VH4ka, dost ludi mi radilo nech si to skusim ze to je na posratie amp, no nebola moznost si to skusit kedze ani klangfarbe to nedrzal priamo na predajni v tej dobe..a kedze som nechcel za tolko prachov brat naslepo zas aparat

co sa este tej mk5 tyka napriklad, vcelku blbe je tam to ze tam aplikovali tu hard wired loop co bola na recto seriach, ze ked nepouzivate efekty v slucke musite si to zapnut na bypass a vtedy ten zosik hra onieco lepsie ako ked mate FX slucku aktivnu, ale da sa to vykompenzovat vyssie nastavenym FX send potakom na co kopec uzivatelov vlastne ani nepride a maju pocit ze im to s aktivovanou sluckou hra odost horsie :)
taktiez, ten zosik sa da lahko nakrutit aby hral uplne zle, neni to pre kazdeho, ale ludia co maju skusenosti s mark seriou vedia napriklad ze sa to nastavuje odost lahsie nez ich povodne modely, tento novy je proste viac user friendly

a k tomu ze - slaby gain na duali a tripli - na to treba vediet v prvom rade aj hrat.. recto seria tam pokial clovek nema uhoz v pravacke tak to znie jak za 5 korun, taktiez, kazdy druhy clovek co ma recto s nim pouziva nakopavac, robi to dost dobru robotu a bez neho to znie odost nezaujimavejsie Žmurk
« Posledná zmena: 25. Máj , 2011, 09:37:06 od kaolko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #629 kedy: 25. Máj , 2011, 16:00:53 »

Ja som Mesu nikdy nemal ...kamarat mal dual aj triple rect a hovoril ze to slaby gain

Kamarat sa vola dedusko Vecernicek?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.185 sekund, 23 otázok.