lacrosse
|
|
« kedy: 05. Január , 2009, 15:32:07 » |
|
potrebujem vyriesit aparat a basu pre duga..doteraz mal basu aj aparat ale uz nema...takze hladame nieco hlucne a co najlacnejsie...ma 50w voxa tak som rozmyslal ze by kupil nejaky basovy box behringer napr 2x10 za 5 tisic..a hral by cez voxa do tej bedne...co vy nato?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Január , 2009, 15:35:19 » |
|
ano riso zobereme na vedomie..najskor ale treba poriesit tu basu a aparat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Január , 2009, 15:35:47 » |
|
potrebujem vyriesit aparat a basu pre duga..doteraz mal basu aj aparat ale uz nema...takze hladame nieco hlucne a co najlacnejsie...ma 50w voxa tak som rozmyslal ze by kupil nejaky basovy box behringer napr 2x10 za 5 tisic..a hral by cez voxa do tej bedne...co vy nato?
zla volba. treba normalnu basu a normaly aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2009, 15:36:31 » |
|
zla volba. treba normalnu basu a normaly aparat.
doteraz sme mali nejaku 1x15 bednu tesla..a 50w valvestate..to sme dali na cisty kanal uplne naplno aj gain aj volume a dalo sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2009, 15:36:42 » |
|
nech si kupi ojazdene kombo fender rumble 100W to je dobre kombo mal som ho doma to 2x10 verzia a je to uplna supa za tie prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2009, 15:37:07 » |
|
nech si kupi ojazdene kombo fender rumble 100W to je dobre kombo mal som ho doma to 2x10 verzia a je to uplna supa za tie prachy hlavne potrebujeme neico co fakt reve..sme hlucny jak svina..100w ampeq je malo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Január , 2009, 15:38:05 » |
|
doteraz sme mali nejaku 1x15 bednu tesla..a 50w valvestate..to sme dali na cisty kanal uplne naplno aj gain aj volume a dalo sa
toto nerobte to sa tak nerobi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Január , 2009, 15:38:13 » |
|
...ma 50w voxa tak som rozmyslal ze by kupil nejaky basovy box behringer napr 2x10 za 5 tisic..a hral by cez voxa do tej bedne...co vy nato?
podla mna nie dobra idea. Dugo by mal toho Voxa predat a kupit si normalny aparat na gitaru. to nie je sice rada k jeho basovaniu, ale aj tak je dobra. no a rada k jeho basovaniu... napriklad to co Pista teraz recenzoval nemusi byt marne. alebo my sme kedysi mali v kapele take 60W tranzistorove kombo Crate s 12" reprakom. to by z druhej ruky mohlo byt okolo tej ceny. nebolo extra silne, ale malo fajn zvuk. akurat tak pre tichsiu kapelu, do bigbitu urevaneho uz skorej nie. za 5 litrov zodpovedny basovy zvuk asi ani neexistuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. Január , 2009, 15:39:27 » |
|
podla mna nie dobra idea. Dugo by mal toho Voxa predat a kupit si normalny aparat na gitaru. to nie je sice rada k jeho basovaniu, ale aj tak je dobra.
no a rada k jeho basovaniu... napriklad to co Pista teraz recenzoval nemusi byt marne. alebo my sme kedysi mali v kapele take 60W tranzistorove kombo Crate s 12" reprakom. to by z druhej ruky mohlo byt okolo tej ceny. nebolo extra silne, ale malo fajn zvuk. akurat tak pre tichsiu kapelu, do bigbitu urevaneho uz skorej nie. za 5 litrov zodpovedny basovy zvuk asi ani neexistuje...
to je problem lebo hrame velmi nahlas..bubenik je velmi hlucny..ja som hlucny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. Január , 2009, 15:39:45 » |
|
hlavne potrebujeme neico co fakt reve..sme hlucny jak svina..100w ampeq je malo
hosi ja som hraval na 50W lampovu hlavu a malo to nebolo bolo to akurat a to som tiez hluchy jak poleno ten fender rumble je velmi dobra volba ma to citlive repraky a hra to jak tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. Január , 2009, 15:40:04 » |
|
hlavne potrebujeme neico co fakt reve..sme hlucny jak svina..100w ampeq je malo
a hlavne si kupte metronom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. Január , 2009, 15:40:38 » |
|
to je problem lebo hrame velmi nahlas..bubenik je velmi hlucny..ja som hlucny...
vy nieste hluchy ale sprosty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Január , 2009, 15:41:02 » |
|
a hlavne si kupte metronom
metronom je bubenik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Január , 2009, 15:41:38 » |
|
a PA cko v skusobni nemate ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|