lacrosse
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 05. Január , 2009, 15:48:56 » |
|
zas nemae to nahlas nejak strasne..mame to nahlas tka aby sme sa pri bubenikovi poculi..to je cele..aparat mam na polke...tak to ma skoro kazdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 05. Január , 2009, 15:49:23 » |
|
hlavne gain naplno je pre basu uplna hlupost. sak trochu pouzivajte usi a rozum a ne ze setko doprava lebo metronom je nahlas.
ale nim ide o to aby to hucalo nie aby mali dobry zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 05. Január , 2009, 15:49:41 » |
|
aj ten 100 w ampeg co?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 05. Január , 2009, 15:50:09 » |
|
ale nim ide o to aby to hucalo nie aby mali dobry zvuk svata pradva, v hluku nepocujes chyby a o to predsa ide!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 05. Január , 2009, 15:51:12 » |
|
zas nemae to nahlas nejak strasne..mame to nahlas tka aby sme sa pri bubenikovi poculi..to je cele..aparat mam na polke...tak to ma skoro kazdy
to mas lampovu hlavu ze a mas to na polke tak to musi byt smrt ja ked som nakopaval 800vku vytocenu secko do prava len mid bolo na polku tak mi to skoro ujebalo ladviny
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 05. Január , 2009, 15:52:08 » |
|
to mas lampovu hlavu ze a mas to na polke tak to musi byt smrt ja ked som nakopaval 800vku vytocenu secko do prava len mid bolo na polku tak mi to skoro ujebalo ladviny vsak jasne, ja ked dam jcm900 na polovicu tak ma ide odjebat...to je cista smrt
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 05. Január , 2009, 15:52:20 » |
|
jak keby ste nas uz poculi milion krat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 05. Január , 2009, 15:52:50 » |
|
valla a to si nemal ani zpolovice taky zvuk myslim ze univerzalna rada je ze treba basovy aparat.
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 15:53:15 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. Január , 2009, 15:52:55 » |
|
vsak jasne, ja ked dam jcm900 na polovicu tak ma ide odjebat...to je cista smrt
este si ju poriadne nakopni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 05. Január , 2009, 15:53:49 » |
|
valla a to si nemal ani zpolovice taky zvuk myslim ze univerzalna rada je ze treba basovy aparat. ako som napisal nech si kupi fender rumble 100 ojazdenu a ma pokoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. Január , 2009, 15:55:12 » |
|
este si ju poriadne nakopni tak to je jcm900 mkIII hi gain...ale ked som dal master volume doprava...tak ma v skusobni skoro zabili...to len Progrocker by mal malo asi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 05. Január , 2009, 15:55:15 » |
|
dusky naco metronom? my sme ked sme zacinali metronom nikdy nemali a skor nam to pomohlo ako uskodilo... ale bud trocha sebakriticky, podla ukazok co som od teba pocul by nezaskodil ani tebe, bez urazky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 05. Január , 2009, 15:55:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 05. Január , 2009, 15:56:14 » |
|
Pohľadaj nejakého basáka s komplet aparatúrou a máš pokoj. Horšie to byť už nemôže.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 05. Január , 2009, 15:56:54 » |
|
tak to je jcm900 mkIII hi gain...ale ked som dal master volume doprava...tak ma v skusobni skoro zabili...to len Progrocker by mal malo asi no to tak byva ale on ma na picu staru hnilu bednu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|