Racius
|
|
« kedy: 05. Január , 2009, 23:07:51 » |
|
http://bandzone.cz/kamorthonPrvý song - Intro to Judge. Zaujímalo by ma, z akých aparátov je schopný liezť henten zvuk ? resp. ako sa dá dosiahnuť taký sound ? Nesmierne sa mi to podobá na sound ktorý má Metallica na albách Master of Puppets, Justice for All a Black Album, podľa oficialnych informacii to nahrali na MESA Markoch, gitaristi uvedeného Kamorthonu hrajú na Engl a Marshall. Ako teda dosiahnem sound, nesmierne sa mi páči. Dristy chronických podrypovačov a provokatérov ma nezaujimajú a nebudem na ne nijako reagovať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Január , 2009, 23:10:51 » |
|
engl fireball + bedna kustom 4x12 jestli se nepletu
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 23:11:14 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Január , 2009, 23:11:33 » |
|
V podstate si si sam odpovedal. Marshall a Engl.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Január , 2009, 23:13:13 » |
|
Metallica na albách Master of Puppets, Justice for All a Black Album, podľa oficialnych informacii to nahrali na MESA Markoch, gitaristi uvedeného Kamorthonu hrajú na Engl a Marshall. Presne ako pises + idealne gitara s EMG snimacmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2009, 23:15:48 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 23:17:40 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2009, 23:23:51 » |
|
Tak inak, AKO sa to teda robí ? ak to teda viete. ja som v tomto benjamínek, rád sa nechám poučiť. to je ten sound z aparátu ešte niečim obohatený, alebo niečo dalšie do aparatu zapojené ? tu je dalšia ukažka čo sa mi podobá, ten začiatok, prvych pár sekúnd. Sorr ak su to hlúpe dotazy, ale dlho mi už vrta hlavou, ako ziskať ten zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2009, 23:25:46 » |
|
Myslis terciu. Na to treba bud dve gitary, alebo harmonizer, ktory Ti to nahradi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Január , 2009, 00:16:56 » |
|
http://bandzone.cz/kamorthonPrvý song - Intro to Judge. ako sa dá dosiahnuť taký sound ? Nesmierne sa mi to podobá na sound ktorý má Metallica na albách Master of Puppets, Justice for All a Black Album pre mna je sound master of puppets a black album dost odlisny zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Január , 2009, 00:17:51 » |
|
kazdopadne, kamortho som pucl naivo, ked hrali s aneurysma, niekdy mesiac, dva dozadu a hralo to priemerne, ale ako master of puppetzz nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Január , 2009, 00:28:24 » |
|
inak to intro neni zase az taka Metallica zvukovo, skorej je to dost daleko.... ani Ta dalsia pesnicka... neni to zrovna zly zvuk, ale ani rozhodne na posratie... brrrr, ale spev je falosny ojojoj...
taky zvuk v zasade nejakym kvazy modernejsim lampacom a vykotlat stredy prec. a potom uz iba pekne posekat pravackou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Január , 2009, 00:34:12 » |
|
inak to intro neni zase az taka Metallica zvukovo, skorej je to dost daleko.... ani Ta dalsia pesnicka... neni to zrovna zly zvuk, ale ani rozhodne na posratie... brrrr, ale spev je falosny ojojoj...
taky zvuk v zasade nejakym kvazy modernejsim lampacom a vykotlat stredy prec. a potom uz iba pekne posekat pravackou...
uplny suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Január , 2009, 22:26:35 » |
|
Cau racius ja som s kamorthonu:) nahravalo sa cez ENGL fireball a Marshall 4x12 box.....a neber si priklad s tohto dema prosim ta to sa nahravalo v garazi najlacnejsou zvukovou technikou:)
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2009, 22:28:56 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. Január , 2009, 19:37:45 » |
|
tož zneužijem túto tému...
ako dostať s gitary taký klávesový lead? prikladám ukážku, dúfam, že to nieje v rozpore s pravidlami fora...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. Január , 2009, 19:39:48 » |
|
tož zneužijem túto tému...
ako dostať s gitary taký klávesový lead? prikladám ukážku, dúfam, že to nieje v rozpore s pravidlami fora...
To nie je nahodou Dual
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|