Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 20:41:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Seymour Duncan JBJ a načo sú dobré???  (Prečítané 1701 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« kedy: 12. Január , 2009, 10:33:21 »

......chalani mám snímače JBJ nejaké totálne staré, kúpil som ich nevedomky zo starou Diamantkou, ktorá bola v katastrofálnom stave......a chcel by som sa spýtať, že načo sú dobré, či ich mám nechať v tej Diamantke, alebo nahradiť niečim vhodnejším pre LP......aj materiál tej gitary je čudný, zadná doska je z jedného celého kusu javora, stred je z piatich kusov neviem čoho a vrch zase z troch kusov javora a krk je tak isto javorový......gitara je po opravách fajn len to nie je typické LP.....tá gitara je jedným slovom povedané "čudná"......

* Diamantka.jpg (39.28 KB, 555x416 - prehliadnuté 387 krát.)
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1 kedy: 12. Január , 2009, 13:59:10 »

......chalani mám snímače JBJ nejaké totálne staré, kúpil som ich nevedomky zo starou Diamantkou, ktorá bola v katastrofálnom stave......a chcel by som sa spýtať, že načo sú dobré, či ich mám nechať v tej Diamantke, alebo nahradiť niečim vhodnejším pre LP......aj materiál tej gitary je čudný, zadná doska je z jedného celého kusu javora, stred je z piatich kusov neviem čoho a vrch zase z troch kusov javora a krk je tak isto javorový......gitara je po opravách fajn len to nie je typické LP.....tá gitara je jedným slovom povedané "čudná"......

Ak tá gitara hrá,tak ju nechaj tak,je asi jediná na svete  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 12. Január , 2009, 16:40:20 »

Temo - vsak pise, ze je cudna  :)

Garde - vzdy bude cudna, nech na nu nahodis hocijaky HW. Tie snimace su SD a volaju sa JBJ ? to tam je na nich nieked napisane ?

Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #3 kedy: 12. Január , 2009, 18:44:03 »

Seymour Duncan JBJ je predchodca SH4, celkom dobre snimace, mal som jeden.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 13. Január , 2009, 08:51:52 »

.....ona hrá fajn a po úprave profilu krku je aj very pohodlná......a hej tie snímače sú SD JBJ......a musia byť postaršie lebo to JBJ je len na nálepke.....vyzerali otrasne keď som ich kúpil asi takto (sorry za to otrasné foto lepšie nemám)......

* 100_2339.JPG (543.32 KB, 2304x1728 - prehliadnuté 311 krát.)
Zaznamenané

the rocker
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 13. Január , 2009, 10:01:49 »

Su to vyborne snimace - mal som jeden vo svojej gitare. Tusim pochadzal z ceskej vyroby Kramer zo zaciatku 90 rokov. Vyborny sound - mozem doporucit.
Potom som si nan nainstaloval aj original zlaty kryt (ako maju napr Gibson 57 Classic ), vykupal v parafinovo - voskovej lazni - a mal som pocit, ze hral este lepsie.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 13. Január , 2009, 12:48:07 »

...a po úprave profilu krku je aj very pohodlná......

este vymen telo a ten zvuk chyti aj nejaky charakter a snad pride aj nejaky sustain...  Žmurk joooo - zlate Diamantky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 13. Január , 2009, 13:43:19 »

este vymen telo a ten zvuk chyti aj nejaky charakter a snad pride aj nejaky sustain...  Žmurk joooo - zlate Diamantky  Bavím sa skvele

.....teraz sa chichúňaš že je to šunt.....ale len raz by si ju mal v ruke a už by si ju viac nechcel pustiť.......možno  Bavím sa skvele

.....ale tak mám tie JBJká tam nechať alebo tam capnúť niečo iné???......
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #8 kedy: 13. Január , 2009, 16:08:17 »

.....teraz sa chichúňaš že je to šunt.....ale len raz by si ju mal v ruke a už by si ju viac nechcel pustiť.......možno  Bavím sa skvele
ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.