Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 17:26:25
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sum  (Prečítané 3761 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Skeleton
nováčik
*
Príspevkov: 6

Sum
« kedy: 13. Január , 2009, 17:51:07 »

neviem si dať rady s tymto chalani ked kablom prepojim kombo Line OUT aj cez dieru na sluchadla a PC tak hned sa spusti taky šum alebo ton nejak tak...neviem to vobec vypnuť  a nie vonkoncom nahrať nejaky zvuk:( a somu plne bezradny Smútim Je mi do plaču
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1 kedy: 13. Január , 2009, 17:54:47 »

a preco pchas linkovy vystup z komba do sluchatkoveho vystupu zvukovky v PC? snad by bolo logicke strkat to do linkoveho vstupu na zvukovke ak ma, prinajhorsom do mikrofonoveho, ale ten dost sumi (lebo nie je na to stavany)..
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #2 kedy: 13. Január , 2009, 18:37:07 »

nie nepochopil si, on pise ze s line out ALE AJ zo sluchatkoveho vystupu do line in zvukovky. na zaciatok, aku mas zvukovku a aku uroven line out na kombe ?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 13. Január , 2009, 18:39:48 »

vzhladom na spartanske podmienky si skromne tipnem onboard zvukovku a pcha to do mikrofonneho vstupu na tej on board zvukovke (uhadol som? :) )
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 13. Január , 2009, 18:42:57 »

... alebo ma na line in zapnuty "gain boost"
Zaznamenané

Skeleton
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 13. Január , 2009, 21:48:37 »

do žiadneho mikrofonoveho vstupu som to nepchal skušal som skoro všetko na čo som si posmenul ale ten nežiadany zvuk som nijako neodstranil Smútim....no kartu tam bude ten probem asi že mam onboard kartu nič vynimočne ved nikdy predtym ma nenapadlo žeby som chcel niečo nahravať až teras...a uroven line out na kombe no ja tam mam jednu dieru pod ktorou nadpis Line out a CD..takže asi tak
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 13. Január , 2009, 21:51:53 »

chod do zvukov a zvukovych zariadeni, a pozdi si, ci nahodou nemas na line in vstupe zvukovky zapnuty mic boost, alebo gain boost. kablom to dobrym prepajas ?
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 21:52:49 od mario bross » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 13. Január , 2009, 21:54:50 »

do žiadneho mikrofonoveho vstupu som to nepchal skušal som skoro všetko na čo som si posmenul ale ten nežiadany zvuk som nijako neodstranil Smútim....no kartu tam bude ten probem asi že mam onboard kartu nič vynimočne ved nikdy predtym ma nenapadlo žeby som chcel niečo nahravať až teras...a uroven line out na kombe no ja tam mam jednu dieru pod ktorou nadpis Line out a CD..takže asi tak
debilna otazka, ale ako je oznaceny vstup na zvukovke, do ktoreho zapajas vystup z komba?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 13. Január , 2009, 21:56:08 »

debilna otazka, ale ako je oznaceny vstup na zvukovke, do ktoreho zapajas vystup z komba?

sak hadam neni debil, ked pise, ze nie do mikrofonneho a napis MIC alebo nakresleny mikrofon hadam rozozna.
Zaznamenané

Skeleton
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 13. Január , 2009, 22:12:11 »

no čo som poradne do toho pozrel zda sa na moje prekvapenie že karta no ani neviem či to karta je našiel som len VIA Audio No hanbím sa....dosť stary comp....takže by trebalo asi začať kupou karty a tak riešiť ostatne veci...a ten kabel do line out potom plu reduckia z veľkeho na maly jack na do line in
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 13. Január , 2009, 22:14:23 »

nevies ani, ci to je zvukova karta, ci jako ? a neodpovedas na otazky.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #11 kedy: 13. Január , 2009, 22:14:42 »

Tie redukcie a na nich zaveseny velky tazky gitarovy kabel - to mne vzdy robilo len problemy. Napriklad na notebooku mi vstupny maly jack prestal skoro uplne fungovat, zda sa. Je mechanicky poskodeny tym, co som opisal. Ale to sa uz opakujem, pisem to po celom fore :) Pozor na to.

Zozen si niekoho na Team Viewer, kto ti preveri na dialku nastavenia vo Windowse.
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 22:15:11 od Martinlm » Zaznamenané

myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #12 kedy: 13. Január , 2009, 22:17:38 »

Zozen si niekoho na Team Viewer, kto ti preveri na dialku nastavenia vo Windowse.

Ako sa vola ten soft? Brachovi jeden kamos nadialku riesil komp, som kukal jak maly. V pohode presiel cez proxy, cez dalsie vnorene proxy a fical si jak nic. Huste
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 13. Január , 2009, 22:24:10 »

je ich viac - remote administrator, crossloop...
Zaznamenané

Skeleton
nováčik
*

« Odpoveď #14 kedy: 13. Január , 2009, 22:34:08 »

ta karta sa vola VIA Audio...musi ten team wiever može byť vpoho Žmurk
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.