Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 07:31:56
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: viac hlav, naco ?  (Prečítané 11366 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #15 kedy: 13. Január , 2009, 23:24:06 »

aa tak ma napadlo, ze tak jak sa v studiu vrstvia gitary pre hutnejsi sound, nemoze to sluzi na podobny ucel pre live hranie ??
vrstvenie spociva v znovu nahrati toho isteho partu, mierne odlisnosti sposobia to, ze zvuk znie hutnejsie...

na live sa pouziva aj 2 aparaty (bud tie iste s  roznym nastavenim alebo 2 rozne) naraz, tiez sa da dosiahnut zaujimavy zvuk
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:24:36 od styrioci » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 13. Január , 2009, 23:26:53 »

použivaju to aj na plochu zvuku,je to iny pocit hrat na niekolko rozloženych bedni plus to stereo ..je užasne pred tym stát,vyskušal som to a určite keby....tak to použivam tiež.Dopredu to nieje velky rozdiel.Hlavne maju na to bednakov Bavím sa skvele Bavím sa skvele tak vymyšlaju ..samo polovica je založna a  image
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #17 kedy: 13. Január , 2009, 23:30:31 »

nemaju do coho strkat penaze tak nakupuju hlavy aby mali s cim machrovat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #18 kedy: 13. Január , 2009, 23:32:22 »

nemaju do coho strkat penaze tak nakupuju hlavy aby mali s cim machrovat  Bavím sa skvele
mohli by nejake posielat aj nam Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 13. Január , 2009, 23:33:32 »

asi tak.Len hviezdy nestrkaju peniaze ale im strkaju ,lebo robia reklamu  na dotične značky ,mne by ten marshall mohol teda niečo dat kua,narobim sa ... Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:34:42 od joe » Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #20 kedy: 13. Január , 2009, 23:35:35 »

Niektroí gitaristi to maju aj v racku označené ak si všimneš ě napr ktorá hlava je záložná a pod .. napr Mark Tremonti použiva Twin na ciste zvuky a na skreslené striedna Bogner Uberschall a Mesa Tripple Recto... Ja keybze mam lovaky nazvýš tak si tiež postavým na jeden skreslený rectifier, na ďalši jcm800 a Krankensteina a na čistý použijem Twina alebo neviem čo všetko ..veru , našlo by sa toho  ha ha ha

A s tým stereom som niekde čítal že Delay v stereu je super vec , ze vraj to znie super.

No a tie prachy by sa veru zisli  ha ha ha aspon nam chudobným študentom  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 13. Január , 2009, 23:38:32 »

A s tým stereom som niekde čítal že Delay v stereu je super vec , ze vraj to znie super.

Ano,ked si brnkáš doma. Na podiu nie.
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #22 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:15 »

Ano,ked si brnkáš doma. Na podiu nie.

Preco na podiu nie? Ked to zvukar hodi pekne lavy do laveho pravy do praveho, tak maju posluchaci krasne stereo. Uz som to pocul na zivo a znie to dobre - z pozicie posluchaca samozrejme.
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:40:42 od myso » Zaznamenané
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #23 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:26 »

neni to blbost je to hlavne dobre ked mas jednokanlove hlavy a pekne si ich prepojis a nakazdej nastavis iny zvuk
napriklad ma 4X box marshall 1960 a nebudes jebat na to jednu hlavu ale das tam dve a prepojis ich jedna hlava dva boxi a druha tez dva boxi
a medzi sebou hlavy prepojis na jedneh  nastavis inak EQ a na druhej tiez inak a to je potom brutal vysledny zvuk a tlak jak hovado :)
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #24 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:34 »

to je prestiz. ked sa gitarista nafoti s takym rigom tak vsetci slintaju. a firmy mu tam pchaju svoje veci kvoli reklame nech sa im to potom predava. lebo gitaristi si myslia ze ked si kupia nejaku pocmaranu krabicku alebo hlavu tak budu hrat ako halen alebo vai alebo ten co tam je podpisany  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #25 kedy: 13. Január , 2009, 23:41:25 »

Preco na podiu nie? Ked to zvukar hodi pekne lavy do laveho pravy do praveho, tak maju posluchaci krasne stereo. Uz som to pocul na zivo a znie to dobre - z pozicie posluchaca samozrejme.

koncerty sa zvacsa nezvucia prilis velmi stereo, aby mali posluchaci vsade cca aspon trochu vyrovnany zvuk...
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #26 kedy: 13. Január , 2009, 23:41:29 »

v stereu hra najkrasnejšie chorus akurat musiš stat v strede aby si to počul ostatny maju smolu,čiže v podstate je to na nič Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #27 kedy: 13. Január , 2009, 23:42:25 »

to je prestiz. ked sa gitarista nafoti s takym rigom tak vsetci slintaju. a firmy mu tam pchaju svoje veci kvoli reklame nech sa im to potom predava. lebo gitaristi si myslia ze ked si kupia nejaku pocmaranu krabicku alebo hlavu tak budu hrat ako halen alebo vai alebo ten co tam je podpisany  Bavím sa skvele

bezne mavaju len atrapy zosikov - Iron Maiden v BA mali prazdne marsalacke kysne vpredu.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 13. Január , 2009, 23:45:21 »

to je presne a potom sa zamyšlaju, že majstry maju tuningovane aparaty lebo im to tak nehra Bavím sa skvele Bavím sa skvele a majster ked hra na zoomke počujete zas len majstra  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #29 kedy: 13. Január , 2009, 23:45:33 »

bezne mavaju len atrapy zosikov - Iron Maiden v BA mali prazdne marsalacke kysne vpredu.
ale ne Fuuha zíram
to uz preco? co sa bali ze im to niekdo na slovensku ujebe Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 22 otázok.