swyx
|
|
« kedy: 16. Január , 2009, 18:26:18 » |
|
Mam novy zosik (od vallu inac:o) ) chcem kupit elktronky tak vyberam medzi EL34 E34L 6L6 a KT66, aky je mezdzi nimi rozdiel?
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2009, 18:28:56 » |
|
Mam novy zosik (od vallu inac:o) ) chcem kupit elktronky tak vyberam medzi EL34 E34L 6L6 a KT66, aky je mezdzi nimi rozdiel?
a co si ho kupil bez lamp ...... dobry kseft. daj si tam 34ky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2009, 18:29:04 » |
|
zalezi od toho aky zvuk chces + ci to bude gitarovy alebo basovy zosilovac.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Január , 2009, 18:30:04 » |
|
a co si ho kupil bez lamp ...... dobry kseft. daj si tam 34ky sak sem mu tam dal lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2009, 18:32:27 » |
|
sak sem mu tam dal lampy tak co spekulije ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2009, 18:33:18 » |
|
no je to gitarovy, mam tam stare lampy, a prave to sa pytam, aky je rozdiel vo zvuku, popripade vo vydrzi...?
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Január , 2009, 18:33:48 » |
|
tak co spekulije ?
no asi chce nove su tam vyjezdzene hlavne nech kupi nove ECC
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Január , 2009, 18:37:22 » |
|
kolko ich tam mas ? 4 ? tak jednu EL34, jednu EL34L, jednu 6L6 a jednu KT66
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Január , 2009, 18:38:27 » |
|
no je to gitarovy, mam tam stare lampy, a prave to sa pytam, aky je rozdiel vo zvuku, popripade vo vydrzi...?
Kup si 34ky bars aj JJ ,ale hlavne cinske 12AX7 ... nech to poriadne reze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Január , 2009, 18:39:02 » |
|
nechcem byt za kokota ale aky je rozdiel medzi EL34 a EL34L??
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Január , 2009, 18:43:27 » |
|
nechcem byt za kokota ale aky je rozdiel medzi EL34 a EL34L??
uz som to pisal.Je tam zodile tusim iba v nastaveni biasu,inak posadeny kludovy prud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Január , 2009, 18:51:18 » |
|
uz som to pisal.Je tam zodile tusim iba v nastaveni biasu,inak posadeny kludovy prud
ok, diky
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Január , 2009, 18:51:57 » |
|
tymm padem maju lepsi zesileni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|