Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 01:37:03
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kubove bordelotvoriče  (Prečítané 99164 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #375 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:03:16 »

progy ale sak ked chodis len na lespaul forum a hiwatt forum tak jazne ze sa ti zda ze maju vsetci stary gibson a hiwatt  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #376 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:03:40 »

a kedysi ich robili ako? na cnc strojoch, nie? Bavím sa skvele

V 70tych uz ciastocne ano. Ja som to pochopil ale, ze myslis domace handmade.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #377 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:04:49 »

progy ale sak ked chodis len na lespaul forum a hiwatt forum tak jazne ze sa ti zda ze maju vsetci stary gibson a hiwatt  Bavím sa skvele

Chodim aj na fender forum obcas a vintageamps, kde sa pise ale obcas aj o novych. Bavím sa skvele Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #378 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:05:16 »

V 70tych uz ciastocne ano. Ja som to pochopil ale, ze myslis domace handmade.  :)
ktore modely robi gibson ako CS reissue?
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2012, 11:05:34 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #379 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:08:20 »

ktore modely robi gibson ako CS reissue?

Len 70kove myslis? Uz dost, maju uz oficialne 70s LP reissue, Ace Frehley, Randy Rhoads, Lifeson modely, obcas spravia nejake limitovane ala Townshend a co ja viem co este. Je to paradox, ze uz robia aj reedicie najrozporuplnejsej ery. Ved aj Fender robi kopec 70s reedicii, pricom tie boli zhadzovane vtedy az az. Paradox co?  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #380 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:11:59 »

Len 70kove myslis?
skor som myslel, ze su popularnejsie late 50s modely, ked uz zarity vintage gibsonak chce gitaru ako sa robili kedysi, ci?  ale stale nesvedci o vintage renesancii, to ty v tom potajme dufas a snazis sa o tom presvedcit aj svoje okolie  ha ha ha
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #381 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:16:26 »

nezabudni este na renesanciu platni a progrocku ako takeho
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #382 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:16:39 »

skor som myslel, ze su popularnejsie late 50s modely, ked uz zarity vintage gibsonak chce gitaru ako sa robili kedysi, ci?

Iste, tazisko su 50s modely.

ale stale nesvedci o vintage renesancii, to ty v tom potajme dufas a snazis sa o tom presvedcit aj svoje okolie  ha ha ha

A co o nej teda ma svedcit, ked uz nie rastuci predaj drahych reedicii a rast cien plesnivin? Fakt uz neviem, pouc ma. ?§!.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #383 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:18:27 »

nezabudni este na renesanciu platni a progrocku ako takeho

Platne su fakt, to ze to nesledujes to nemeni. :) Vyznam je ozaj smiesny aj podla mna, ale to sme uz riesili. :) Ci co si este chcel?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #384 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:20:07 »

Reklama tu moc nezabera, kedze tie stariny ju ziadnu oficialnu nemaju. :) Custom Shopy ano, ale nemyslim si, ze si ich kupuju ludia len kvoli reklame. Skor hudobnici, ktori chcu mat seriozne hrajuci klasicky nastroj.

Tomu uplne verim, kupovat stare pedale za tazke prachy je aj podla mna sialenost. Ale uznaj, ze toto ako porovnanie s gitarami a ampami moc neobstoji.

- reklama je v tomto pripade fórový hype (kolikrat uz to tady bylo a kolikrát jeste bude)
- v cem se lisi stary pedal od stare hlavy? Kytara to je trosku neco jineho, ale jde o princip (older = better)
uz jsem to tady nekde psal jak si Leo Fender stezoval ze to vypada jakoby prestal umet delat kytary, protoze vsihcni chcou Fender straty, prestoze jeho nove G&L jsou jednoduse lepsi a vychytanejsi.... nicmene to je spis jenom druhy uhel pohledu pro kolemjdouci, celou tuhle problematiku vystihl kolega trefnym bonmotem:

Nerikej vericimu ze buh neexistuje, stejne ti neuveri.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #385 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:20:32 »

grogy, pre teba uz je renesancia vintage to ze sa predava reedicia? lol. hlavne ze ked sa ti to hodi tak to zhodis ako malo pravoverne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #386 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:27:42 »

grogy, pre teba uz je renesancia vintage to ze sa predava reedicia? lol. hlavne ze ked sa ti to hodi tak to zhodis ako malo pravoverne  Bavím sa skvele
co ti budem hovorit, pravnik  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2012, 11:28:24 od styrioci » Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #387 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:33:42 »

Preco sa pomaly najviac z Gibsonov predavaju drahe Custom Shopy, reedicie starych?

toto mas nejak podlozene ? Podla mna je to dost zavadzajuci nezmysel, skor sa pohybujes v kruhu ludi ktori si kupuju CS, tak mas pocit ze to tak robia vsetci :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #388 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:35:48 »

toto mas nejak podlozene ? Podla mna je to dost zavadzajuci nezmysel, skor sa pohybujes v kruhu ludi ktori si kupuju CS, tak mas pocit ze to tak robia vsetci :)

Jasne, su na to cisla, aj sa to velakrat riesilo na LP fore. Vyroba CS vzrastla oproti tusim 95 3x. Ved uz sa z toho ludia rehocu, ze to uz je ako klasicka USA produkcia poctom.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #389 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:37:19 »

V istom zmysle ano. A navyse kde som ich zas zhadzoval preboha? ?§!. Ty to prekrucas fakt stale vsetko ako Ta napadne. Ved si uvedom, ze prave 70kove LP su najmenej pravoverne a tie mam rad. Furt mimo.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 22 otázok.