udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Január , 2009, 22:23:02 » |
|
Všetok hardware dole,farbu dole,diery po snimačoch a kobylke zatmelit. Vyfrezovat nove ala Telecaster. Nanovo nastriekat. Kupit nove snimače,pickuard ala Telecaster..Krk dat opravit. Poskladat a strelit na ebay.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Január , 2009, 22:27:57 » |
|
Všetok hardware dole,farbu dole,diery po snimačoch a kobylke zatmelit. Vyfrezovat nove ala Telecaster. Nanovo nastriekat. Kupit nove snimače,pickuard ala Telecaster..Krk dat opravit. Poskladat a strelit na ebay. to uz moze rovno kupit novu gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Január , 2009, 22:28:47 » |
|
Všetok hardware dole,farbu dole,diery po snimačoch a kobylke zatmelit. Vyfrezovat nove ala Telecaster. Nanovo nastriekat. Kupit nove snimače,pickuard ala Telecaster..Krk dat opravit. Poskladat a strelit na ebay. si rovno mohol napisat, celu gitaru dole... a nahodit novu gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Január , 2009, 22:29:01 » |
|
Všetok hardware dole,farbu dole,diery po snimačoch a kobylke zatmelit. Vyfrezovat nove ala Telecaster. Nanovo nastriekat. Kupit nove snimače,pickuard ala Telecaster..Krk dat opravit. Poskladat a strelit na ebay. rovno kupit noveho teliho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Január , 2009, 22:32:22 » |
|
tipek sak skus z toho spravit dalsieho johna pätku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Január , 2009, 22:35:05 » |
|
tipek sak skus z toho spravit dalsieho johna pätku akurat robota JONIHO pietku (film čislo 5 žije) no farbu dole nebudem davat necham to nech to je VINTAGE pražce som dal dole už a pražcovy drôt mam tiež ešte z čias ,ked som opravoval jolanu hurikan 3 upgreid bude v štyle čo mam doma a v garaži idem tam jebnut snimač singel pri krk a pri kobilu humbuker rm pickups -RH pridavam dalšie foto na smiech ako odyšiel som na hajzel a už dve strany pohode smejem s ajak hovado
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 22:35:51 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Január , 2009, 22:35:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Január , 2009, 22:37:47 » |
|
našiel som doma plexisklo presne idealne na picgward
nalepim bud pod neho alebo nan nalepku a je to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Január , 2009, 22:38:17 » |
|
Môže kupit novu,ale toto by bolo "czech-slovak hand made custom signature tipek".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Január , 2009, 22:38:26 » |
|
ak by sa mu toto z toho podarilo urobit, tak si kupim klobuk a dam si ho dole asi takto...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Január , 2009, 22:39:13 » |
|
ale jaka nalepka Fender , si mal dat na ebay uz na zaciatku, snad by to nejaky Fender nadsenec kupil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Január , 2009, 22:39:40 » |
|
našiel som doma plexisklo presne idealne na picgward
nalepim bud pod neho alebo nan nalepku a je to
ja ked so mrobim moju tak tiez tatko zohnal daco take ako plexiskolo len sa to lepsie ohybalo a to sme nastriekali zospodu nacierno aby sa neskrabala zvrchu farba ked sa hra a je to super pickgvaaard
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2009, 22:40:59 » |
|
chalani potrebujem inšpiraciu zatial som anšiel iba toto ide o pickgvard, hlavne neviem aky tvar a farba ta na pravo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Január , 2009, 22:41:48 » |
|
chalani potrebujem inšpiraciu zatial som anšiel iba toto
ide o pickgvard, hlavne neviem aky tvar a farba :sos
daj tam taky, aby nebolo tu gitaru vidiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|