schmeter
nováčik
Príspevkov: 45
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. Január , 2009, 14:31:40 » |
|
no ja neviem...uz som bol pevne rozhodnuty pre cortku a teraz ste mi dali chrobaka do hlavy:) skoda ze tu v meste nemam ziadne hudobniny co sa daju nazvat hudobninami hmm tak ale ved do marca este casu ale cort zatial s malym naskokom vyhrava :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. Január , 2009, 15:12:56 » |
|
no ja neviem...uz som bol pevne rozhodnuty pre cortku a teraz ste mi dali chrobaka do hlavy:) skoda ze tu v meste nemam ziadne hudobniny co sa daju nazvat hudobninami hmm tak ale ved do marca este casu ale cort zatial s malym naskokom vyhrava :D prijdi si do Piestan vyskusat niektoru zo Schecter gitar a nasla by sa aj do tych 10 tis. Blizsie info o tychto gitarach a co je najdes na tomto linku: http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. Január , 2009, 15:26:30 » |
|
Marian, su tie lacne schectery robene v korei? Zatial som hral len na tych drahsich a na to ze su to korejske gitary (pamatam si obdobie ked korea este robila preglejkove gitary) su fantasticky spracovane.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
schmeter
nováčik
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 21. Január , 2009, 15:30:32 » |
|
do piestan to mam daleko takze to nepripada do uvahy...najlepsie nieco na vychode...poprad presov maximalne kosice
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 21. Január , 2009, 15:31:57 » |
|
Marian, su tie lacne schectery robene v korei? Zatial som hral len na tych drahsich a na to ze su to korejske gitary (pamatam si obdobie ked korea este robila preglejkove gitary) su fantasticky spracovane.
Lacne su s Ciny ale su perfektne spracovane. Sudim podla svojej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. Január , 2009, 15:36:23 » |
|
mám na ruke mexico stratocaster s HB pri kobylke za 9900,- dala by sa aj sklepnúť cena. konkrétne tento ak chceš ozvi sa
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. Január , 2009, 15:38:59 » |
|
ber mexiko strat je to bezkonkurencne....podla mna lepsie ako vsetky Corty a podobne....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. Január , 2009, 15:43:50 » |
|
ber mexiko strat je to bezkonkurencne....podla mna lepsie ako vsetky Corty a podobne....
Tiež si myslím.Ale záleží ako ti padne do ruky.Synovi napríklad nevyhovoval a do ruky mu padol ibanez.Prejdi sa do predajne a skus čo ti najlepšie v ruke sedí-mimo malého
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 21. Január , 2009, 15:49:30 » |
|
A ked sa rozhodneš a máš stále obavy s objednávok-já vela skusenosti nemám len s touto predajnou http://www.musiccenter.cz/ Neporušené,dobre zabalené a do dvoch troch dní.UPS.A nad tri litre samozrejme zadarmo.A výber maju dobrý a niektoré veci lacnejšie ako u nás.Ako čo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 21. Január , 2009, 15:50:15 » |
|
do piestan to mam daleko takze to nepripada do uvahy...najlepsie nieco na vychode...poprad presov maximalne kosice
No tak chod do presova, aj tam su nejake schecterky. Mame tu aj fendre mexiko, mne sa ale viacej pacia /myslene/ nie vzhladovo ale hracsky/ tie schectery. Ak by si chcel, viem ti zistit ake modely tam aktualne maju v predajni s tych Schecteriek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Január , 2009, 16:10:09 » |
|
tie schecter to su nove cinske ? zamorili s nimi uz trh. ale na pohlad vyzeraju pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Január , 2009, 16:14:15 » |
|
tie schecter to su nove cinske ? zamorili s nimi uz trh. ale na pohlad vyzeraju pekne.
Mozno zamorili, ale co som mal v ruke zo 15 gitar, tak v ramci ceny boli velmi slusne... Aj ked mne osobne ten profil krku nevyhovuje ale kazdy sme iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Január , 2009, 16:21:37 » |
|
Ja som len tak vosiel do predajne v BB, len tak zo srandy som si na jednej zahral a hned som vedel ze toto je gitarka ktoru chcem. Vyborny zvuk, pohodlna a este aj super vyzera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Január , 2009, 17:05:40 » |
|
No tak chod do presova, aj tam su nejake schecterky. Mame tu aj fendre mexiko, mne sa ale viacej pacia /myslene/ nie vzhladovo ale hracsky/ tie schectery. Ak by si chcel, viem ti zistit ake modely tam aktualne maju v predajni s tych Schecteriek.
jasne...budem rad ak mi to zistis lebo tak na prechadzku tam nechcem ist vopred dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|