Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 06:09:59
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitara do 8-10tis.  (Prečítané 14696 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
schmeter
nováčik
*
Príspevkov: 45

« Odpoveď #30 kedy: 21. Január , 2009, 14:31:40 »

no ja neviem...uz som bol pevne rozhodnuty pre cortku a teraz ste mi dali chrobaka do hlavy:) skoda ze tu v meste nemam ziadne hudobniny co sa daju nazvat hudobninami  Smútim hmm tak ale ved do marca este casu :) ale cort zatial s malym naskokom vyhrava :D
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #31 kedy: 21. Január , 2009, 15:12:56 »

no ja neviem...uz som bol pevne rozhodnuty pre cortku a teraz ste mi dali chrobaka do hlavy:) skoda ze tu v meste nemam ziadne hudobniny co sa daju nazvat hudobninami  Smútim hmm tak ale ved do marca este casu :) ale cort zatial s malym naskokom vyhrava :D
prijdi si do Piestan vyskusat niektoru zo Schecter gitar a nasla by sa aj do tych 10 tis. Blizsie info o tychto gitarach a co je najdes na tomto linku:
http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #32 kedy: 21. Január , 2009, 15:26:30 »

Marian, su tie lacne schectery robene v korei? Zatial som hral len na tych drahsich a na to ze su to korejske gitary (pamatam si obdobie ked korea este robila preglejkove gitary) su fantasticky spracovane.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #33 kedy: 21. Január , 2009, 15:30:32 »

do piestan to mam daleko takze to nepripada do uvahy...najlepsie nieco na vychode...poprad presov maximalne kosice
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #34 kedy: 21. Január , 2009, 15:31:57 »

Marian, su tie lacne schectery robene v korei? Zatial som hral len na tych drahsich a na to ze su to korejske gitary (pamatam si obdobie ked korea este robila preglejkove gitary) su fantasticky spracovane.

Lacne su s Ciny ale su perfektne spracovane. Sudim podla svojej  Na zdravie!
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #35 kedy: 21. Január , 2009, 15:36:23 »

mám na ruke mexico stratocaster s HB pri kobylke za 9900,- dala by sa aj sklepnúť cena. konkrétne tento

ak chceš ozvi sa  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #36 kedy: 21. Január , 2009, 15:38:59 »

ber mexiko strat je to bezkonkurencne....podla mna lepsie ako vsetky Corty a podobne....
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #37 kedy: 21. Január , 2009, 15:43:50 »

ber mexiko strat je to bezkonkurencne....podla mna lepsie ako vsetky Corty a podobne....
Tiež si myslím.Ale záleží ako ti padne do ruky.Synovi napríklad nevyhovoval a do ruky mu padol ibanez.Prejdi sa do predajne a skus čo ti najlepšie v ruke sedí-mimo malého :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #38 kedy: 21. Január , 2009, 15:49:30 »

A ked sa rozhodneš a máš stále obavy s objednávok-já vela skusenosti nemám len s touto predajnou http://www.musiccenter.cz/ Neporušené,dobre zabalené a do dvoch troch dní.UPS.A nad tri litre samozrejme zadarmo.A výber maju dobrý a niektoré veci lacnejšie ako u nás.Ako čo.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 21. Január , 2009, 15:50:15 »

do piestan to mam daleko takze to nepripada do uvahy...najlepsie nieco na vychode...poprad presov maximalne kosice
No tak chod do presova, aj tam su nejake schecterky. Mame tu aj fendre mexiko, mne sa ale viacej pacia /myslene/ nie vzhladovo ale hracsky/ tie schectery. Ak by si chcel, viem ti zistit ake modely tam aktualne maju v predajni s tych Schecteriek.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #40 kedy: 21. Január , 2009, 16:10:09 »

tie schecter to su nove cinske ? zamorili s nimi uz trh. ale na pohlad vyzeraju pekne.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 21. Január , 2009, 16:14:15 »

tie schecter to su nove cinske ? zamorili s nimi uz trh. ale na pohlad vyzeraju pekne.
Mozno zamorili, ale co som mal v ruke zo 15 gitar, tak v ramci ceny boli velmi slusne...
Aj ked mne osobne ten profil krku nevyhovuje ale kazdy sme iny.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #42 kedy: 21. Január , 2009, 16:21:37 »

Ja som len tak vosiel do predajne v BB, len tak zo srandy som si na jednej zahral a hned som vedel ze toto je gitarka ktoru chcem. Vyborny zvuk, pohodlna a este aj super vyzera. Na zdravie!
Zaznamenané
schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #43 kedy: 21. Január , 2009, 17:05:40 »

No tak chod do presova, aj tam su nejake schecterky. Mame tu aj fendre mexiko, mne sa ale viacej pacia /myslene/ nie vzhladovo ale hracsky/ tie schectery. Ak by si chcel, viem ti zistit ake modely tam aktualne maju v predajni s tych Schecteriek.
jasne...budem rad ak mi to zistis lebo tak na prechadzku tam nechcem ist :) vopred dakujem
Zaznamenané
schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #44 kedy: 22. Január , 2009, 08:41:02 »

a este by som chcel porovnat cortku s epi LPSTU konkretne tato http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-LPSTU-WC&nid=20016&nparams=kod_id;9251 ma ju moj buduci spolukapelak tak chcem vediet aj nazory na nu...resp co je na nej horsie/lepsie/rovnake :D
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.