Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 06:13:05
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitara do 8-10tis.  (Prečítané 14699 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #60 kedy: 27. Január , 2009, 15:02:28 »

tak ako povedal Brano.. (jeho pocuvaj on ma odohrane tolko co ja som odmalicka stravil na velkej potrebe) hlavne este dalsia vyhoda je, ze pri pevnej kobylke sa preladim kedy si zmyslim.. chcem dropped D? ok neni problem a podladzujem.. pri gitare s tremolom by som musel otvorit zamky a ondiat sa s tym pol dna aby ladenie drzalo..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #61 kedy: 27. Január , 2009, 15:02:41 »

...Ak je tremolo dobre zostelovane (co sa deje zriedkakedy a hlavne u ludi, ktori s tym nemaju ziadne skusenosti) je skor na skodu ako uzitok.
Ak je dobre zostelovane, tak je to fakt nater. Ale pre Teba (Schmeter) je to uplna zbytocnost, nevyuzijes to a budes sa zbytocne trapit.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 27. Január , 2009, 15:03:56 »

tak ako povedal Brano.. (jeho pocuvaj on ma odohrane tolko co ja som odmalicka stravil na velkej potrebe) hlavne este dalsia vyhoda je, ze pri pevnej kobylke sa preladim kedy si zmyslim.. chcem dropped D? ok neni problem a podladzujem.. pri gitare s tremolom by som musel otvorit zamky a ondiat sa s tym pol dna aby ladenie drzalo..
Pocuvaj Karola, Karol vie, co je dobre. Vela krat mi pomohol... ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #63 kedy: 27. Január , 2009, 15:23:29 »

schmeter: pocuvaj tych dvoch, ked fakt nevies co je floyd rose (nie, nie je to mladsi brat axla rose-a z gunsov ako bolo prezentovane na strankach tc electronic) a na co sa pouziva, tak je velmi pravdepodobne, ze ani nevies ako take tremolo spravne zostelovat a to by bolo uz na teba vela...  Zdravíčko kup si tu s dierkami na struny cez telo ako ti radil branko  Na zdravie!
Zaznamenané
schmeter
nováčik
*
Príspevkov: 45

« Odpoveď #64 kedy: 27. Január , 2009, 15:33:43 »

hej hej dakujem za vysvetlenie...hned ste ma odradili  Bavím sa skvele jasne...je to moja prva ozajstna el gitara (irisku nepocitam Bavím sa skvele) takze nechcem si ju aj hned znechutit  :)
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #65 kedy: 27. Január , 2009, 15:51:13 »

ten hellraiser so strunami cez telo vyzerá ppc!!! kurnik šopa... nádhera... snímače vyzerajú ako aktívky či to je len kryt?idem kuknúť gúgeľ ha ha ha
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #66 kedy: 27. Január , 2009, 15:54:18 »

ten hellraiser so strunami cez telo vyzerá ppc!!! kurnik šopa... nádhera... snímače vyzerajú ako aktívky či to je len kryt?idem kuknúť gúgeľ ha ha ha
Su to aktivky, Tesim sa na 7, ako maly chlapec.  Na zdravie!
Zaznamenané

schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #67 kedy: 27. Január , 2009, 16:09:49 »

a este by som chcel ci nahodou nemate nejaky internetove hudobniny kde je Hellraiser bez Floyd...nech si pozriem ako je to s nou cenovo  :)
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 16:10:20 od schmeter » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #68 kedy: 27. Január , 2009, 16:11:59 »

a este by som chcel ci nahodou nemate nejaky internetove hudobniny kde je Hellraiser bez Floyd...nech si pozriem ako je to s nou cenovo  :)
Lidlmusic, Thomann, Musicmarket, ...

Pripadne pouzi google.
Zaznamenané

schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #69 kedy: 27. Január , 2009, 16:18:37 »

hmm noo tak nasiel som nejake blbe ceny  Bavím sa skvele aky je rozdiel medzi hellraiserom C-1 a Sunset series? ja chcem tu Sunset a C-1 je nejaka bars draha  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #70 kedy: 27. Január , 2009, 16:20:19 »

hmm noo tak nasiel som nejake blbe ceny  Bavím sa skvele aky je rozdiel medzi hellraiserom C-1 a Sunset series? ja chcem tu Sunset a C-1 je nejaka bars draha  Bavím sa skvele
Vsak sa necuduj, ze je drahsia, ked je to najvyssia seria z toho modelu.  Bavím sa skvele
Rozdiely si pozri na nete, co sa tyka technickych zalezitosti. www.schecterguitars.com
Zvukovo musis vyskusat, co Ti viac sedi.
 Zdravíčko
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #71 kedy: 27. Január , 2009, 16:25:11 »

pogúglil som a marianguitar by mohol splniť to čo chceš avšak cenovo je to kus inde:

SE C1HR Schecter C-1 Hellraiser SN, 24 XJ pražců, tělo mahagon + QM top, EMG 81TW/89, TonePros TOM, mechaniky Grover, (BCH/BCHW, BLK/BCHW, WHT/BCHW) 23 790 Sk
Zaznamenané
schmeter
nováčik
*

« Odpoveď #72 kedy: 27. Január , 2009, 16:30:50 »

co siii nad C-1 ani neuvazujem...zas az taky prachaty nie som Bavím sa skvele Bavím sa skvele tu Sunset seriu hladam ale na schecterovskej stranke ju dajak neviem najst
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #73 kedy: 27. Január , 2009, 18:23:17 »

zamknutu gitaru neladim, jak je rok dlhy, nezamknute priebezne doladujem.
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #74 kedy: 27. Január , 2009, 19:03:06 »

Na ten hellreiser skor youtubit ako googlit :)
Takto hraju nacisto tie aktivky, alebo tak hra ta gitara?
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.