Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 12:48:04
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vyroba sniamčov  (Prečítané 10567 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #30 kedy: 22. Január , 2009, 13:09:59 »

len horsie, len horsie  Je mi do plaču
hlavne necvič tym sa to zhoršuje a nepočuvaj žiadny metal,odporučam viac piva  Na zdravie!
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #31 kedy: 22. Január , 2009, 23:02:46 »

ratso aj ja mam doma toho DIAMANTA otec si ho kupil ked bol maldy za prvu vyplatu čo zarobil v po lete...v tej dobe to bolo ako ked si kupiš prvu gitaru elektricku vo svojej dedine ha ha ha ha ha ha

radio hra perfektne do dnes...ale je modro červeny ..zajtar odfotim

tušim to je nemecke , otec musel upravit rychlost prehravania pasky, vo vnutry bol trimer a aby sa k nemu dostal navrtal donho dieru  ha ha ha ha ha ha vrtačkou

inač.... vrtačku mam a mam aj taku haluz čo ked do toho zapojiš vrtačku ako sietovy kabel a  tu škatulu zapojiš do zasuvky reguluje to otačky vrtačky fajnovuučko 

a mam aj taky mechaničky ratač čiselny takže horsa do toho  ha ha ha

len ma trapi či fakt stači len navyjat  alebo to chche ešte nejaku techniku nejako prekladat kryvo namotavat alebo čo.....

aby to nemalo suchy zvuk......
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast

« Odpoveď #32 kedy: 22. Január , 2009, 23:44:58 »

a by ma zaujimalo že ked si kupim napr shit sniamač napr sondking alebo tie z musikeru za 10EU či ked tam neičo dovinem alebo previnem bude to lepšie....

aspon keby som sa dostal s teoriou na uroven aspson wilkinson snimačov čo su vo vintage gitarach by som bol štastny

vtedy by to malo zmysel
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #33 kedy: 23. Január , 2009, 00:49:09 »

kto z vas vyrobi snimac s ppc charakterom na cleane? dzizs, som vzruseny!!
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 23. Január , 2009, 00:58:02 »

a ten rastislavov snimac znie uplne obycajsky ak nie podpriemerne, co ma vedie ku zaveru ze jebem na debaty o zvuku lebo vy tam asi fakt bazite po niecom uplne inom ako ja...??   ?§!.    Fuuha zíram  Je mi do plaču
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #35 kedy: 23. Január , 2009, 01:24:56 »

a ten rastislavov snimac znie uplne obycajsky ak nie podpriemerne, co ma vedie ku zaveru ze jebem na debaty o zvuku lebo vy tam asi fakt bazite po niecom uplne inom ako ja...??   ?§!.    Fuuha zíram  Je mi do plaču

urob si sam
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #36 kedy: 23. Január , 2009, 09:36:17 »

fakt chces z nahravky rozlisovat ako hra snimac? s cim dalsim porovnavas? ak by tu dal rasto nahravku tej istej gitary, aparatu, nic by sa nemenilo iba snimace v jednej polohe, tak teoreticky ak by si postrehol nejaky rozdiel, mozno by sa dala spravit nejaka predstava, ale takto? na nahravke to rastovi zneje pekne, ale vobec si neviem odtial predstavit ako hra nejaky snimac, resp ako sa pri hre sprava.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 23. Január , 2009, 09:37:55 »

a ved zaleži dost na ampe aky amš čisty zvuk a na gitare......

čo som mal tie single na jamahe boli paradne  nemal som problem napodobnit hendrixa alebo  pearl jam  ....

si myslim že ten singel by bol lahky spravit...zaleješ ho do vosku aby nepiskal......

len ako dosiahnut aby tak nebrumel?

a ako to vlastne navyjaat postupne napr od spodku nahor a ked pridek hornemu kraju zase na dol?

ale môžem aj barsjako kričom kražom  ha ha ha ha ha ha ha ha ha :laugh:to by ma zaujimalo...

v člankoch pišu že ručne vynute single hraju lepšie kvoli asi nahodnym prekrišeniam a navyjaniu...lebo stroje su presnejšie...... :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 23. Január , 2009, 10:47:30 »

tipek - proste to namotaj ako to pojde.

podla mna aj tie najlacnejsie snimace co sa predavaju hraju normalne. neviem si predstavit, ako ich vylepsit...

aj tak moj nazor je, ze snimace su v retazci to najmenej dolezite a myslim to fakt bez ironie uplne vazne.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 23. Január , 2009, 11:58:17 »

tipek - proste to namotaj ako to pojde.

podla mna aj tie najlacnejsie snimace co sa predavaju hraju normalne. neviem si predstavit, ako ich vylepsit...

aj tak moj nazor je, ze snimace su v retazci to najmenej dolezite a myslim to fakt bez ironie uplne vazne.

no hej ale tak aspon aby v strede boli .....

a tym že napr dovyniem neičo na fabricke stare lunty ........ napr.... kto vie kolko tam ani davaju zavitou
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 23. Január , 2009, 12:54:55 »

urob si sam
jasne zase klobuk dole, ja si viem ledva zaviazat snurky na topanke
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #41 kedy: 23. Január , 2009, 13:08:33 »

len ako dosiahnut aby tak nebrumel?

Parazitna cievka. :) Alebo vertikalny humbucker. Nato by ti vedeli odpovedat majstri ako Slapak a spol.

Neverim, ze ked previnies lacny na chuju snimac, ze bude hrat lepsie. Ide aj o polove nastavce a magnet. Snimac sa da zohnat aj z bazaru za smiesnu cenu, ze nema cenu uvazovat o zalievani alebo previjani. Zase to netreba prehanat s tym homemade. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 23. Január , 2009, 13:16:26 »

kedysi som mal ideu spravit si taky singel, ze boli by to vlastne 2 single pod trojicou strun. na sposob P-Bass snimacu, ale v normalnej stratovskej krytke... cize bolo by to bez brumu. aj som si porobil kostricky, aj magnety som mal, aj drat som si zohnal. a potom som sa na to vysral, lebo uz som nemal 16, ale 26 a entuziazmus a nadsenie davno v prdeli :) ktovie ako by to hralo. mozno je to uplne blba idea, kedze som take u ziadneho vyrobcu nevidel... a mozno to iba nikoho nenapadlo a ja som to vynasiel a v tejto chvili nechtiac prezradil a prisiel o miliardy dolarov :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #43 kedy: 23. Január , 2009, 13:27:31 »

rastis: nieco na takyto styl?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 23. Január , 2009, 13:28:44 »

ano, ale v nrormalnom singlovom puzdre dve cievky hned pod sebou na 3 a na 3 struny
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.