musicman
|
|
« Odpoveď #495 kedy: 18. Máj , 2009, 14:43:51 » |
|
ano on vypisoval priamo, vy to mate napisane nepriamo. ci sa stale chcete skryvat za to, ze ste nic priamo nenapisali, aj ked je to X ludom viac nez jasne, ako su tie vase vtipky myslene?
odkial ty vies ako to myslim ja ? mozna ze si myslis ze ho mam za kokota a vobec tak to nie je. ty si to vysvetlujes po svojom. Behringer na hrad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #496 kedy: 18. Máj , 2009, 14:44:02 » |
|
zakky zda sa mi ze niekomu slapeme na boha hej? ze o tom neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #497 kedy: 18. Máj , 2009, 14:44:06 » |
|
ani jedna priama... nepriamych az az... a tie su este neprijemnejsie...
urob presne to iste z mojich citacii alebo misovych. mne to vadit nebude alebo ze by to neslo? cim to bude?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #498 kedy: 18. Máj , 2009, 14:45:07 » |
|
odkial ty vies ako to myslim ja ? mozna ze si myslis ze ho mam za kokota a vobec tak to nie je. ty si to vysvetlujes po svojom. Behringer na hrad aj keby si si myslel o neviem kom ze je koko*t, pokial to nenapises, je to ok. je to normalne, kazdy ma niekoho za kokota. o tebe si tiez 1000 ludi mysli ze si koko*t a nedostali za to este ban
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:45:37 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #499 kedy: 18. Máj , 2009, 14:45:55 » |
|
urob presne to iste z mojich citacii alebo misovych. mne to vadit nebude
alebo ze by to neslo? cim to bude?
nie urob to iste... to je ako "ja som sa ti vysral na hlavu a ty urob to iste" niesom debil aby som sa po tebe este opicil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #500 kedy: 18. Máj , 2009, 14:46:48 » |
|
zakky zda sa mi ze niekomu slapeme na boha dobre, takze ti vobec nebude vadit a nebude neprijemne, ked si na nejakom inom fore dam do avataru tvoju fotku a do popdpisu nieco v style, ze "miso kolejak je boh lebo ma drahy gear a juraj duc mu fajci koko*t"?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #501 kedy: 18. Máj , 2009, 14:48:36 » |
|
odkial ty vies ako to myslim ja ? mozna ze si myslis ze ho mam za kokota a vobec tak to nie je. ty si to vysvetlujes po svojom. Behringer na hrad jasne a ja som ruzova ponorka so zltou vrtulkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #502 kedy: 18. Máj , 2009, 14:48:51 » |
|
dobre, takze ti vobec nebude vadit a nebude neprijemne, ked si na nejakom inom fore dam do avataru tvoju fotku a do popdpisu nieco v style, ze "miso kolejak je boh lebo ma drahy gear a juraj duc mu fajci koko*t"?
na to treba aj trochu inteligencie nie len zavist
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #503 kedy: 18. Máj , 2009, 14:49:01 » |
|
dobre, takze ti vobec nebude vadit a nebude neprijemne, ked si na nejakom inom fore dam do avataru tvoju fotku a do popdpisu nieco v style, ze "miso kolejak je boh lebo ma drahy gear a juraj duc mu fajci koko*t"?
nie nebude mi nic vadit sak rastis mal tiez take o mne napisane volakde a nezabudaj ze my tu nikde nepiseme ze predy niekomu fajci atd... ani jedno hanlive slovo tu nieje
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:49:27 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #504 kedy: 18. Máj , 2009, 14:49:08 » |
|
moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? cokolvek co som kedy napisal mozem pouzit kdekolvek chces, mozes si to dat aj vytetovat ne chrbat premna zamna... ty si to este nepochopil?
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:49:54 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #505 kedy: 18. Máj , 2009, 14:49:39 » |
|
na to treba aj trochu inteligencie nie len zavist myslis, ze toho zakkyho mu zavidim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #506 kedy: 18. Máj , 2009, 14:50:26 » |
|
moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? ty si to este nepochopil?
ale vsak ja som nepovedal, ze to je tvoj citat, ale co ak si pre mna boh a myslim to 100% vazne?
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:51:14 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #507 kedy: 18. Máj , 2009, 14:51:05 » |
|
moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? cokolvek co som kedy napisal mozem pouzit kdekolvek chces, mozes si to dat aj vytetovat ne chrbat premna zamna... ty si to este nepochopil?
a vies preco? lebo nemas ani stipku sebaucty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #508 kedy: 18. Máj , 2009, 14:52:18 » |
|
ale vsak ja som nepovedal, ze to je tvoj citat? ale co ak si pre mna boh a myslim to 100% vazne? boh pre teba mozem byt jedine mojou hrou, lebo gear sa da kupit...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #509 kedy: 18. Máj , 2009, 14:53:49 » |
|
a vies preco? lebo nemas ani stipku sebaucty... moja sebaucta len zacina tam kde tvoja konci to si bud isty... ale je mi uplne ukradnute ci nejaky pajac z hornej dolnej ma na zachode nalepenu moju fotku alebo nebodaj je ta fotka na modelarskom fore... vsetky moje fotky co su na internete su dobre a stojim si za nimi
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:54:24 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|