Branko
|
|
« Odpoveď #705 kedy: 03. Február , 2010, 14:03:17 » |
|
Urcite hej, ved by si mu liezol do kapusty. Aj inym, by si rychlo zmizol z fora. Tesim sa !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #706 kedy: 03. Február , 2010, 14:10:33 » |
|
Urcite hej, ved by si mu liezol do kapusty. Aj inym, by si rychlo zmizol z fora. Ja by som bol skor zakaznik sa mi zda. A uz sa spamataj, predaj hudobnych nastrojov je financny underground. Kazdemu co sa o to snazi, treba zazelat good luck.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #707 kedy: 03. Február , 2010, 14:11:46 » |
|
Ja by som bol skor zakaznik sa mi zda. A uz sa spamataj, predaj hudobnych nastrojov je financny underground. Kazdemu co sa o to snazi, treba zazelat good luck.
Ved ja viem. Predas akurat drahsie kusy paradoxne, nikdy som nemal problem zbavit sa hociakeho stareho alebo Custom Shop Gibsona s vynimkou Juniora.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #708 kedy: 03. Február , 2010, 14:12:36 » |
|
Ja by som bol skor zakaznik sa mi zda. A uz sa spamataj, predaj hudobnych nastrojov je financny underground. Kazdemu co sa o to snazi, treba zazelat good luck.
O to viac si ma podporil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #709 kedy: 03. Február , 2010, 14:19:26 » |
|
O to viac si ma podporil. Jasne, uz sa tesim ako Ti poslem link, kde to bude nove a lacnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #710 kedy: 03. Február , 2010, 14:22:39 » |
|
Jasne, uz sa tesim ako Ti poslem link, kde to bude nove a lacnejsie Branko nastastie nebude fungovat ako muziker kde garantuju najnizsiu cenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #711 kedy: 03. Február , 2010, 14:23:27 » |
|
Jasne, uz sa tesim ako Ti poslem link, kde to bude nove a lacnejsie Ok, dufam, ze to budes garantovat aj skladom, pripadne skusenostami, ake som sa dopocul od roznych uzivatelov fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #712 kedy: 03. Február , 2010, 14:24:39 » |
|
Ok, dufam, ze to budes garantovat aj skladom, pripadne skusenostami, ake som sa dopocul od roznych uzivatelov fora. Nezamestnas ma ako odbornika a poradcu na vintage gitary, ampy? Ci chces len nove predavat?
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2010, 14:24:59 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #713 kedy: 03. Február , 2010, 14:24:57 » |
|
Nezamestnas ma ako odbornika na vintage gitary a ampy? Ci chces len nove predavat? Cim starsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #714 kedy: 03. Február , 2010, 14:26:07 » |
|
Cim starsie. Len potencialnych kupcov tu uz ostalo velmi malo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #715 kedy: 03. Február , 2010, 14:28:31 » |
|
Len potencialnych kupcov tu uz ostalo velmi malo. Tak to jebneme Spyrosovi, on najde nejakych, lebo pozeram, ze je aktivny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #716 kedy: 03. Február , 2010, 14:29:37 » |
|
Tak to jebneme Spyrosovi, on najde nejakych, lebo pozeram, ze je aktivny. Na vychode su ludia chudobni, tam Ti ich akurat Cigani ukradnu, aby mali cim kurit ako teraz komusi rozobrali vcelie ule za tymto ucelom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #717 kedy: 03. Február , 2010, 14:30:21 » |
|
Na vychode su ludia chudobni...
To sa len hovori...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #718 kedy: 03. Február , 2010, 14:35:59 » |
|
mas imho velke oci alebo budes predavat lopaty aby to bolo za cenu co tu ludi oslovi no som zvedavy ake padne rozhodnutie generality
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #719 kedy: 03. Február , 2010, 14:40:15 » |
|
branko - zatial sa nachadzas vo faze "prvotny elan", po prvom inzerate vsak pride faza "realizacne vytriezvenie" a po nom pride faza "plac"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|