Branko
|
|
« Odpoveď #1170 kedy: 17. Január , 2011, 20:20:19 » |
|
Bolo by fajn, keby sme uz prestali jeden do druheho jebat. Hej, aj ja si rypnem. Jebme na vsetky mozne kokotiny, podjeby a skusme fungovat normalne. Aspon mesiac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #1171 kedy: 18. Január , 2011, 13:49:20 » |
|
Kks... normálne mi to pripomína disfunkčnú rodinu Nemohol som sorry. Ale máš pravdu, len sa treba niekedy aj krotiť a nerobiť (zbytočne) niečo, čo iným zdvíha adrenalín.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1172 kedy: 18. Január , 2011, 14:52:22 » |
|
Nejdu ukladat zvukove prilohy... Vzdy hlasi, ze pri ukladani nastala chyba, skuste opat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1173 kedy: 18. Január , 2011, 14:59:45 » |
|
to od tej aferky s harmony :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1174 kedy: 18. Január , 2011, 15:15:04 » |
|
Nejdu ukladat zvukove prilohy... Vzdy hlasi, ze pri ukladani nastala chyba, skuste opat. nastastie, hivatov sme uz poculi dost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1175 kedy: 18. Január , 2011, 17:05:25 » |
|
nastastie, hivatov sme uz poculi dost Sak som tu este ziadnu nedal normalnu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1176 kedy: 18. Január , 2011, 17:25:59 » |
|
Sak som tu este ziadnu nedal normalnu. dost pruser, na to ze sa snazis uz 5 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1177 kedy: 18. Január , 2011, 17:26:27 » |
|
dost pruser, na to ze sa snazis uz 5 rokov Pruser je skor to, ze sa nesnazim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1178 kedy: 18. Január , 2011, 17:26:59 » |
|
pruser su tie aparaty, preto ziadna normalna nahravka nie je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #1179 kedy: 30. Január , 2011, 01:28:13 » |
|
nejde kalendar, :D ani neviem načo tam je , ani otvoreny som ho nikdy nemal ale nejde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #1180 kedy: 30. Január , 2011, 11:56:47 » |
|
nejde kalendar, :D ani neviem načo tam je , ani otvoreny som ho nikdy nemal ale nejde žijeme v zlom roku to preto :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #1181 kedy: 30. Január , 2011, 12:20:01 » |
|
žijeme v zlom roku to preto :D
zly mal byť až 2012 :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1182 kedy: 01. Február , 2011, 16:27:01 » |
|
uz dlhsiu dobu sem zavitam len ako host - dnes som bol zvedavy ako dopadlo dnesne spestrenie v teme miso_kolo a kedze boli vysledne BANy ake boli, tak som sa prihlasil ze reku v smetiaku sa dozviem viac. gratulujem, robite to dobre chlapci admini, tak ako uz dlho, aj vdaka vam a vasmu prisnemu a spravodlivemu pristupu a nulovej tolerancii k rieseniu konfliktov sa tu taketo situacie zjavia skutocne len ojedinele
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1183 kedy: 01. Február , 2011, 16:30:51 » |
|
A Ty si sa kde zasil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1184 kedy: 01. Február , 2011, 17:17:25 » |
|
uz dlhsiu dobu sem zavitam len ako host - dnes som bol zvedavy ako dopadlo dnesne spestrenie v teme miso_kolo a kedze boli vysledne BANy ake boli, tak som sa prihlasil ze reku v smetiaku sa dozviem viac. gratulujem, robite to dobre chlapci admini, tak ako uz dlho, aj vdaka vam a vasmu prisnemu a spravodlivemu pristupu a nulovej tolerancii k rieseniu konfliktov sa tu taketo situacie zjavia skutocne len ojedinele je tu vela negativneho, je to tu dlhodobo, ide o konkretnych ludi a nema to nic s adminskymi zasahmi. forum je take, aki su tu ludia. ked tu zostanu len kok*ti, bude to kokotske forum o kokotoch. viac neviem, co sa da k tomu napisat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|