|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. Január , 2009, 18:24:58 » |
|
men sa to napr pacilo celkom zvukovo spolahlivostou su tie 6260 a 6262 odost horsie oproti modelu 333 ...... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2009, 18:29:36 » |
|
... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi Ak Ti mozem poradit, tak nekupuj kombo. Hra uplne na prd. Ked uz, tak hlavu, ktora ma byt vraj kopiou JSX, co zdaleka nie je. Porovnavane, vyskusane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2009, 19:09:01 » |
|
Ak Ti mozem poradit, tak nekupuj kombo. Hra uplne na prd. Ked uz, tak hlavu, ktora ma byt vraj kopiou JSX, co zdaleka nie je. Porovnavane, vyskusane. 333 nema byt nahodou kopiou peavey XXX, ktore sa uz nevyraba?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2009, 19:10:42 » |
|
333 nema byt nahodou kopiou peavey XXX, ktore sa uz nevyraba?
Ano ma. Ale on chce kupit 333 XL, co je kopia JSX.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2009, 20:50:15 » |
|
men sa to napr pacilo celkom zvukovo spolahlivostou su tie 6260 a 6262 odost horsie oproti modelu 333 ...... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi asi tak pred rokom som ju tiež chcel velmi kupiť keby ju tu vtedy predavali tak ju aj zoberem... potom sa mi ozval majo fero že predava plexinu od FF... nevahal som vyskušal som a nememil by som to za ništ asi, nemusí to hrať zle ale treba vyskušať, a ked sa to nebude kaziť tak proč ne....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Január , 2009, 12:58:54 » |
|
Zacnite si vyrabat doma zosiky a uvidite co vas to bude stat ! Tieto lacne ampy su pre ludi ,ktrori su super nesolventny ,tak to prevedenie netreba az tak prezivat.To ze sa svet zacina zaplnat pracne vyrobenymi odpadkami v statoch ,kde ludia pracuju v neludskych podmienkach a za stravu,treba brat tak ako to je,alebo sa potom nestazovat ze rucna praca je draha.No ale ked uz tomuto osialu lacnej vyroby podlahla aj taka klasika ako je Mesa Boogie ,Amped atd (zaruka vysokej kvality) ,tak sa nedivte ze taky zlodeji napadov a konstrukcii ako Beringer atd., vyrabaju klony za pätkorun a o suciastkovej zakladni aplikovanej v ich strevach,technickom prevedeni sa ani nebavme. Ja ked vidim nove Marshalle jak su odflaknute ,tak sa mi tiez chce blvat.Pritom tie 800ky a 900 su este normalne zodpovedne.Ale ked zapnem dake nove DSLko a prve co zace je brum sietoveho trafa,ktore brumi ako fotrova stara nabijacka,tak dalej uz ani nepokracujem.Potom ze to gitaristi vytavuju na plne gule ...kto ma pocuvat tu staru nabijacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Január , 2009, 13:02:56 » |
|
Zacnite si vyrabat doma zosiky a uvidite co vas to bude stat ! Tieto lacne ampy su pre ludi ,ktrori su super nesolventny ,tak to prevedenie netreba az tak prezivat.To ze sa svet zacina zaplnat pracne vyrobenymi odpadkami v statoch ,kde ludia pracuju v neludskych podmienkach a za stravu,treba brat tak ako to je,alebo sa potom nestazovat ze rucna praca je draha.No ale ked uz tomuto osialu lacnej vyroby podlahla aj taka klasika ako je Mesa Boogie ,Amped atd (zaruka vysokej kvality) ,tak sa nedivte ze taky zlodeji napadov a konstrukcii ako Beringer atd., vyrabaju klony za pätkorun a o suciastkovej zakladni aplikovanej v ich strevach,technickom prevedeni sa ani nebavme. Ja ked vidim nove Marshalle jak su odflaknute ,tak sa mi tiez chce blvat.Pritom tie 800ky a 900 su este normalne zodpovedne.Ale ked zapnem dake nove DSLko a prve co zace je brum sietoveho trafa,ktore brumi ako fotrova stara nabijacka,tak dalej uz ani nepokracujem.Potom ze to gitaristi vytavuju na plne gule ...kto ma pocuvat tu staru nabijacku Pod toto sa podpisujem aj ja ... je to žiaľ pravda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Január , 2009, 13:06:21 » |
|
Zacnite si vyrabat doma zosiky a uvidite co vas to bude stat ! Tieto lacne ampy su pre ludi ,ktrori su super nesolventny ,tak to prevedenie netreba az tak prezivat.To ze sa svet zacina zaplnat pracne vyrobenymi odpadkami v statoch ,kde ludia pracuju v neludskych podmienkach a za stravu,treba brat tak ako to je,alebo sa potom nestazovat ze rucna praca je draha.No ale ked uz tomuto osialu lacnej vyroby podlahla aj taka klasika ako je Mesa Boogie ,Amped atd (zaruka vysokej kvality) ,tak sa nedivte ze taky zlodeji napadov a konstrukcii ako Beringer atd., vyrabaju klony za pätkorun a o suciastkovej zakladni aplikovanej v ich strevach,technickom prevedeni sa ani nebavme. Ja ked vidim nove Marshalle jak su odflaknute ,tak sa mi tiez chce blvat.Pritom tie 800ky a 900 su este normalne zodpovedne.Ale ked zapnem dake nove DSLko a prve co zace je brum sietoveho trafa,ktore brumi ako fotrova stara nabijacka,tak dalej uz ani nepokracujem.Potom ze to gitaristi vytavuju na plne gule ...kto ma pocuvat tu staru nabijacku zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Január , 2009, 13:09:51 » |
|
zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit Mne nedávno volal chalan, že sa mu serie DSL, vraj efektová slučka vrčí jak divá, aj som to počul ... len keďže momentálne nemám času sa v tom hrabať, tak som to neriešil. A historiek o odvarených trafách v nových DSL a TSL je plný net, zaujímavé, že JCM800 a 900 sa tieto nehody nejak vyhýbajú ... dačo na tom, čo Brďo hovorí, zrejme bude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2009, 13:13:39 » |
|
A tak si človek povie, že najlepšie je hrať na tom, čo si spravíš. Ak to urobíš poctivo, nedáš do toho hnoj a vyznáš sa v tom, tak ťa to nezabije a nebude to vrčať, ale hrať ako sa sluší a patrí na poctivý amp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:05 » |
|
sranda že stym robim a poviem vam jedno Kazi sa všetko rovnako,najviac tie stare haraburdy,podla mna dnes ani nevedia vyrobit poradnu lampu,už len doma furt menime žiarovky kedysi to bolo občas..Akukolvek značku povieš tak som ju daval do opravy DSL som mal snad najdlhšie a s ani jednym som nemal problem,daval som menit kamošovi trafo ,lebo ho mal v skrate a to odpališ aj dubnicku elektraren
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:12 » |
|
zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit No nič,ty meníš názory jak tam u vás v Trenčíne vietor fúka ale Marshally sú všetky dobré,moja 800vka nevrčí nyšt,ide potichu A ani Vallamp nevrčí,moj robeňáček
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 13:16:45 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:26 » |
|
zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit No tak vidis ,je to nekonzistentna produkcia...len nech to odsypa a predava sa toho co najviac. Aj bolsevicke embecky boly jak keby kazda bola prototip preco ? to je dufam vsetky znalim starych casov (kedy byt nezamestnanym bolo zlocinom) dufam jasne. Podstiva praca vzdy stala a bude stat moc penez ,lebo cas su penaze a frisko sa ani pes nevisere Zacne je hura sisitem .. Franto drz komin idem pro penize Je otazne kde je ta hranic ,predrazene a neskutocne lacne. Henta PlexiBugera je ale nieco strasne.Horsie ako cinske srevice
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 13:18:57 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Január , 2009, 13:16:20 » |
|
No nič,ty meníš názory jak tam u vás v Trenčíne vietor fúka ale Marshally sú všetky dobré,moja 800vka nevrčí nyšt,ide potichu normalna perioda čo ta občas nebavia aziatky? vieš dobre že mam rad všetky aparaty od tej značky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|