Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 12:27:30
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Konstrukcia aparatov - Point-to-point wiring vs Printed circuit boards  (Prečítané 6235 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« kedy: 20. Január , 2009, 15:55:10 »

Všetko na plošákoch aj poťáky,ploché káble,patice na plošáku..............hmmmm,to nesvedčí o velkej spolahlivosti,ale hrať to môže,ja som to ešte naživo nepočul,ale ani by som to nechcel aj keby to stálo 100Eur  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Na plošákoch sú dneska robené všetky ampy-aj tie vyššej triedy-Mesa,Bogner,VHT.....Marshall tiež :)

tuto temu som oddelil z temy Bugera, kde sa o tomto diskutovalo. takze debatovat mozte tu teraz  :)
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 18:25:45 od mario bross » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #1 kedy: 20. Január , 2009, 18:24:58 »

men sa to napr pacilo celkom zvukovo  Zdravíčko spolahlivostou su tie 6260 a 6262  odost horsie oproti modelu 333 ...... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2009, 18:29:36 »

... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi  Na zdravie!
Ak Ti mozem poradit, tak nekupuj kombo. Hra uplne na prd. Ked uz, tak hlavu, ktora ma byt vraj kopiou JSX, co zdaleka nie je. Porovnavane, vyskusane.
 Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2009, 19:09:01 »

Ak Ti mozem poradit, tak nekupuj kombo. Hra uplne na prd. Ked uz, tak hlavu, ktora ma byt vraj kopiou JSX, co zdaleka nie je. Porovnavane, vyskusane.
 Na zdravie!
333 nema byt nahodou kopiou peavey XXX, ktore sa uz nevyraba?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2009, 19:10:42 »

333 nema byt nahodou kopiou peavey XXX, ktore sa uz nevyraba?
Ano ma. Ale on chce kupit 333 XL, co je kopia JSX.  Na zdravie!
Zaznamenané

Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2009, 20:50:15 »

men sa to napr pacilo celkom zvukovo  Zdravíčko spolahlivostou su tie 6260 a 6262  odost horsie oproti modelu 333 ...... ja si ju cem kupit prave tu 333XL a uvidime co to bude nebude sa pacit pode to dakym mladym tu v PU do skusobne dakdo to urcite kupi  Na zdravie!
asi tak pred rokom som ju tiež chcel velmi kupiť keby ju tu vtedy predavali tak ju aj zoberem... potom sa mi ozval majo fero že predava plexinu od FF... nevahal som vyskušal som a nememil by som to za ništ asi, nemusí to hrať zle ale treba vyskušať, a ked sa to nebude kaziť tak proč ne.... 
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #6 kedy: 22. Január , 2009, 12:58:54 »

Všetko na plošákoch aj poťáky,ploché káble,patice na plošáku..............hmmmm,to nesvedčí o velkej spolahlivosti,ale hrať to môže,ja som to ešte naživo nepočul,ale ani by som to nechcel aj keby to stálo 100Eur  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zacnite si vyrabat doma zosiky a uvidite co vas to bude stat !
Tieto lacne ampy su pre ludi ,ktrori su super nesolventny ,tak to prevedenie netreba az tak prezivat.To ze sa svet zacina zaplnat pracne vyrobenymi odpadkami v statoch ,kde ludia pracuju v neludskych podmienkach a za stravu,treba brat tak ako to je,alebo sa potom nestazovat ze rucna praca je draha.No ale ked uz tomuto osialu lacnej vyroby podlahla aj taka klasika ako je Mesa Boogie ,Amped atd (zaruka vysokej kvality) ,tak sa nedivte ze taky zlodeji napadov a konstrukcii ako Beringer atd., vyrabaju klony za pätkorun a o suciastkovej zakladni aplikovanej v ich strevach,technickom prevedeni sa ani nebavme.
Ja ked vidim nove Marshalle jak su odflaknute ,tak sa mi tiez chce blvat.Pritom tie 800ky a 900 su este normalne zodpovedne.Ale ked zapnem dake nove DSLko a prve co zace je brum sietoveho trafa,ktore brumi ako fotrova stara nabijacka,tak dalej uz ani nepokracujem.Potom ze to gitaristi vytavuju na plne gule  Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...kto ma pocuvat tu staru nabijacku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 22. Január , 2009, 13:02:56 »

Tieto lacne ampy su pre ludi ,ktrori su super nesolventny ,tak to prevedenie netreba az tak prezivat.To ze sa svet zacina zaplnat pracne vyrobenymi odpadkami v statoch ,kde ludia pracuju v neludskych podmienkach a za stravu,treba brat tak ako to je,alebo sa potom nestazovat ze rucna praca je draha.No ale ked uz tomuto osialu lacnej vyroby podlahla aj taka klasika ako je Mesa Boogie ,Amped atd (zaruka vysokej kvality) ,tak sa nedivte ze taky zlodeji napadov a konstrukcii ako Beringer atd., vyrabaju klony za pätkorun a o suciastkovej zakladni aplikovanej v ich strevach,technickom prevedeni sa ani nebavme.
Ja ked vidim nove Marshalle jak su odflaknute ,tak sa mi tiez chce blvat.Pritom tie 800ky a 900 su este normalne zodpovedne.Ale ked zapnem dake nove DSLko a prve co zace je brum sietoveho trafa,ktore brumi ako fotrova stara nabijacka,tak dalej uz ani nepokracujem.Potom ze to gitaristi vytavuju na plne gule  Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...kto ma pocuvat tu staru nabijacku  Bavím sa skvele
Pod toto sa podpisujem aj ja ... je to žiaľ pravda.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #8 kedy: 22. Január , 2009, 13:06:21 »

zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit Zdravíčko
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 22. Január , 2009, 13:09:51 »

zaujimave že mam Dve dsl100ky a jednu TSL 100ku a nevydavaju žiadny zvuk ale 800 a 900ka vydavaju, nevedel som aky dobry je TSL100 je to moj fvorit Zdravíčko

Mne nedávno volal chalan, že sa mu serie DSL, vraj efektová slučka vrčí jak divá, aj som to počul ... len keďže momentálne nemám času sa v tom hrabať, tak som to neriešil. A historiek o odvarených trafách v nových DSL a TSL je plný net, zaujímavé, že JCM800 a 900 sa tieto nehody nejak vyhýbajú ... dačo na tom, čo Brďo hovorí, zrejme bude.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2009, 13:13:39 »

A tak si človek povie, že najlepšie je hrať na tom, čo si spravíš. Ak to urobíš poctivo, nedáš do toho hnoj a vyznáš sa v tom, tak ťa to nezabije a nebude to vrčať, ale hrať ako sa sluší a patrí na poctivý amp.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:05 »

sranda že stym robim a poviem vam jedno Kazi sa všetko rovnako,najviac tie stare haraburdy,podla mna dnes ani nevedia vyrobit poradnu lampu,už len doma furt menime žiarovky kedysi to bolo občas..Akukolvek značku povieš tak som ju daval do opravy DSL som mal snad najdlhšie a s ani jednym som nemal problem,daval som menit kamošovi trafo ,lebo ho mal v skrate a to odpališ aj dubnicku elektraren
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:12 »

No nič,ty meníš názory jak tam u vás v Trenčíne vietor fúka  Bavím sa skvele ale Marshally sú všetky dobré,moja 800vka nevrčí nyšt,ide potichu  Na zdravie!
A ani Vallamp nevrčí,moj robeňáček  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 13:16:45 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #13 kedy: 22. Január , 2009, 13:15:26 »

No tak vidis ,je to nekonzistentna produkcia...len nech to odsypa a predava sa toho co najviac.
Aj bolsevicke embecky boly jak keby kazda bola prototip  Bavím sa skvele preco ? to je dufam vsetky znalim starych casov (kedy byt nezamestnanym bolo zlocinom) dufam jasne.
Podstiva praca vzdy stala a bude stat moc penez ,lebo cas su penaze a frisko sa ani pes nevisere  Žmurk
Zacne je hura sisitem .. Franto drz komin idem pro penize  Zdravíčko
Je otazne kde je ta hranic ,predrazene a neskutocne lacne.
Henta PlexiBugera je ale nieco strasne.Horsie ako cinske srevice  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 13:18:57 od brdo prvy » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #14 kedy: 22. Január , 2009, 13:16:20 »

No nič,ty meníš názory jak tam u vás v Trenčíne vietor fúka  Bavím sa skvele ale Marshally sú všetky dobré,moja 800vka nevrčí nyšt,ide potichu  Na zdravie!
normalna perioda čo ta občas nebavia aziatky?Huh! vieš dobre že mam rad všetky aparaty od tej značky Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 22 otázok.