temo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Január , 2009, 13:17:52 » |
|
normalna perioda čo ta občas nebavia aziatky? vieš dobre že mam rad všetky aparaty od tej značky Aziatky sú Bugery?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Január , 2009, 13:21:57 » |
|
Aziatky sú Bugery? aziatky su lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 22. Január , 2009, 13:24:14 » |
|
No je to tak,ze nenazranost a pohodlie konzumnej spolocnosti nuti vsetko vyrabat iba na oko a potom to takto vypada.Otazne je ,ze do kedy Uz je tu financna kriza ,Rusom jebe jak vezovym hodzinam a nevedia sa dohodnut a zrovna v tedy ,ked je to najviac nevihnutne jak keby to nepockalo do leta ,a to tu este sem tam americka paranoja strasi terorizmom,no a svetova mafia sa tesi ,lebo toto presne porebuje. Lenze kral je len vtedy kralom ,ked ma dostatok poddanych PS k tomuto prispevnu ma napadla tato optimisticka pisenka
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 13:31:21 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 22. Január , 2009, 13:36:39 » |
|
Ono da sa najst aj kvalitna robota za pomerne male peniaze... Mna moja plexi vysla aj s dopravou a clom 25CZK a je to teda ze kvalitna robota, handwired na ocka + kvalitne suciastky... cize suma ako za nove DSLko alebo iny marsal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Január , 2009, 13:47:12 » |
|
Ono da sa najst aj kvalitna robota za pomerne male peniaze... Mna moja plexi vysla aj s dopravou a clom 25CZK a je to teda ze kvalitna robota, handwired na ocka + kvalitne suciastky... cize suma ako za nove DSLko alebo iny marsal... Keby to DSLko malo byt spravene tak ,ako ta tvoja plexina ,tak by stala minimalne 3x viac ako ta tvoja plexina.Kto by si ju potom kupil ? Porovnavat konstrukcie typu Plexi a DST ,TSL je ako porovnavat Trabant a F1.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 22. Január , 2009, 14:46:54 » |
|
Keby to DSLko malo byt spravene tak ,ako ta tvoja plexina ,tak by stala minimalne 3x viac ako ta tvoja plexina.Kto by si ju potom kupil ? Porovnavat konstrukcie typu Plexi a DST ,TSL je ako porovnavat Trabant a F1.
No a najvacsia sranda ze ten trabant stoji rovnako ako ta F1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Január , 2009, 15:11:18 » |
|
No a najvacsia sranda ze ten trabant stoji rovnako ako ta F1 No lebo ta F1ka je osidzena. Keby ten tvoj pomyselny trabant mal take vymozenosti ako ta pomyselna F1ka ,tak o nom môzes do dnes iba snivat. Porovnaval som konstrukcnu komplikovanost oboch radii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 22. Január , 2009, 15:31:53 » |
|
to je sranda toto.. svojim sposobom je vsetkym gitaristom jedno jak su tie hlavy spravene, hlavne nech to hra aspon kym nenasetrim na nieco ine to len vy z forum.letovac.sk sa zaoberate takymito vecami no offense to bol samozrejme vtip..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 22. Január , 2009, 15:48:31 » |
|
Kazi sa všetko rovnako,najviac tie stare haraburdy,podla mna dnes ani nevedia vyrobit poradnu lampu,už len doma furt menime žiarovky kedysi to bolo občas..
Si nejako odporujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 22. Január , 2009, 15:50:14 » |
|
Mna moja plexi vysla aj s dopravou a clom 25CZK a je to teda ze kvalitna robota, handwired na ocka + kvalitne suciastky... cize suma ako za nove DSLko alebo iny marsal... Len ci hra ako plexi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 22. Január , 2009, 15:53:21 » |
|
Je uplne jedno, ci je nieco pajkane alebo nie je pajkane na ocka. Ide cisto o vec servisu, kvoli zjednoduseniu opravy a prehladnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. Január , 2009, 15:54:23 » |
|
Je uplne jedno, ci je nieco pajkane alebo nie je pajkane na ocka. Ide cisto o vec servisu, kvoli zjednoduseniu opravy a prehladnosti. neni to jedno,ver tomu
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. Január , 2009, 15:59:06 » |
|
ale je podla mna. kto by tahal tie jeble draty stale, da sa to na krasny plosak a ide to. a kto rozozna hlavu, ci je robena rucne alebo na plosaku, tak tomu neverim - keby ta hlava bola zavreta v krabici a dotycny by ju nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 22. Január , 2009, 16:00:22 » |
|
Je to rozdiel samozrejme, ale nie vo zvuku. Mozno by som povedal, ze na plosaku viac pocut šum. Ale s farbou zvuku to nema nic spolocne. A zasa ak je dobre navrhnuty plosak, tak neni o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 22. Január , 2009, 16:06:45 » |