cubo
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Január , 2009, 16:10:50 » |
|
Len ci hra ako plexi. hra presne ako plexiny z nahravok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 22. Január , 2009, 16:33:55 » |
|
preco plosak sumi ?
neviem, to tu take myty stale koluju o tom, ze plosaky su nahovno a pritom 95% produkcie su plosaky a nikomu to nevadi. na ocka sa moze tavat tak Marshall stary a hiwatt kde bolo asi 20 suciastok a aj to som asi prehnal. dnes to nieje technicky mozne a nejake dratovanie v terajsich aparatoch by bolo len na skodu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Január , 2009, 16:35:09 » |
|
plosak by mal byt z hladiska kvality zvuku este pred ockami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Január , 2009, 18:04:31 » |
|
plosak by mal byt z hladiska kvality zvuku este pred ockami no neviem....
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Január , 2009, 18:05:03 » |
|
preco plosak sumi ?
lebo vznikaju tam parazitne kapacity
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Január , 2009, 18:27:49 » |
|
skuste niekto napisat hlavne vyhody/nevyhody oboch sposobov konstrukcie ampov a potencionalne problemy, ktore mozu vzniknut. ak by niekoho zaujimalo, tak napriklad Randall Smith zverejnil na strankach Mesa/Boogie clanok, kde sa trochu venuje tomuto problemu a snazi sa vysvetlit svoj pohlad na vec a preco nerobia ampy PTPW ale kombinaciou PCB a PTPW
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Január , 2009, 18:27:57 » |
|
lebo vznikaju tam parazitne kapacity to aj pri drotoch kamarade.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Január , 2009, 18:29:20 » |
|
to aj pri drotoch kamarade.
jo ale mnesie ako u plosaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Január , 2009, 18:30:29 » |
|
jo ale mnesie ako u plosaku nemusi byt pravidlo. vodice si zas dlhsie a moze sa indukovat brum v nich ... aspon sa stavaj pred problem normalne a nie zaujaty niecim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Január , 2009, 18:32:38 » |
|
nemusi byt pravidlo. vodice si zas dlhsie a moze sa indukovat brum v nich ... aspon sa stavaj pred problem normalne a nie zaujaty niecim.
ale co by som bol zaujaty sak ja nerobim iba na ocka ale aj na DPS mne plosaky nevadia ked su take ako su npr v 800vkach ale take ake su v MBckach a Pickach... mi vadia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Január , 2009, 18:34:03 » |
|
co ti na nich vadi ? hryzu Ta ? plosak v MB je priam nutnost. to potom aj zvukovka by bola lepsia na ockach, nie ? ( ano - pritiahnete za vlasy - pre rypakov )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 22. Január , 2009, 18:38:38 » |
|
ale take ake su v MBckach a Pickach... mi vadia
mas na to nejaky padny argument, ktorym vies podlozit svoju averziu voci komplikovanejsim plosakom? btw skuste niekto zodpovedat aj toto: skuste niekto napisat hlavne vyhody/nevyhody oboch sposobov konstrukcie ampov a potencionalne problemy, ktore mozu vzniknut.
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 18:39:29 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 22. Január , 2009, 19:12:26 » |
|
marek : vyhody plosakov su v tom, ze je tam rychla seriova vyroba a ze su lahko odkontrolovatelne a na sa to robit prakticky vsetko strojom - co moze byt aj scasto nevyhoda, keze vieme ako to niekedy chodi. ale takisto sa aj strojom minimalizuje ludsky faktor, ktory moze pri osadzani plosakov pochybit. dalsia vyhoda je v tom, ze ked su zlozite zapojenia, tak je plosak velmi vyhodny z dovodu prehladnosti a vobec pospajania. vyhody point to point je v tom, ze sa tam omedzuju urcite stavy, ktore mozu nastat na plosakoch, ale ani to nemusi byt pravidlom. ak su droty vedla seba, tak sa na ne nachyta vela humusu - aku su twistovane, tak sa v podstate tento humus vyrusi. este vyhoda moze byt v tom, ze pri cinovej vlne, sa mozu vytvorit studene spoje - tuna to nehrozi pokial nieje zly letovac. nevyhody su tu - neprehladnost a kazka kontrola. toto sa uplatnuje hlavne pri jednoduchych zapojeniach. staci takto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 22. Január , 2009, 19:17:14 » |