lacrosse
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Január , 2009, 21:23:59 » |
|
tak ajky si chce kupit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Január , 2009, 21:28:41 » |
|
Ide o puzdro nie o gitaru neofftopickuj lebo ta vymazu aj z fotiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 22. Január , 2009, 21:40:28 » |
|
dík, ale ja by som chcel kúpiť nejakú na takýto štýl presne... http://www.muziker.sk/Images/Tovar/Small/EXPG58-PB.gifTak nejak bude vyzerať gitara.... A... Vidím, že doména je nemecká... Platia sa nejaké náklady na dopravu naviac?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 22. Január , 2009, 21:42:45 » |
|
ta gitara ti tam bude pasovat, ohladom nakupovania z thomanna tu je nejaka tema, skus pozriet tam..priapdne skus kontaktovat uzivatela RobG, on tam chodi jak na teple rozky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Január , 2009, 21:46:19 » |
|
Aha... ok dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 29. Január , 2009, 16:52:15 » |
|
No keďže som napísal do muzikeru a tí spravili rovnakú cenu tej gitary ako je v thamanne, tak som sa rozhodol, že ju kúpim tam, aby som neplatil zbytočne naviac poštovné.... Ale je niekde na muzikeri také púzdro? Hľadal som zle, alebo tam skutočne nie je? A neviem, či sa nemám opýtať emailom tam... mám ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Január , 2009, 16:59:55 » |
|
No keďže som napísal do muzikeru a tí spravili rovnakú cenu tej gitary ako je v thamanne, tak som sa rozhodol, že ju kúpim tam, aby som neplatil zbytočne naviac poštovné.... Ale je niekde na muzikeri také púzdro? Hľadal som zle, alebo tam skutočne nie je? A neviem, či sa nemám opýtať emailom tam... mám ? kto sa neopyta, sa nic nedozvie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Január , 2009, 17:58:45 » |
|
No keďže som napísal do muzikeru a tí spravili rovnakú cenu tej gitary ako je v thamanne, tak som sa rozhodol, že ju kúpim tam, aby som neplatil zbytočne naviac poštovné.... Ale je niekde na muzikeri také púzdro? Hľadal som zle, alebo tam skutočne nie je? A neviem, či sa nemám opýtať emailom tam... mám ? to ti fakt nenapadlo sa opytat aj na puzdro, ci k tomu maju, ked uz si sa pytal na cenu tej gitary?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. Január , 2009, 21:10:12 » |
|
No tým "napísal" som myslel, že som použil "cenového agenta"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 30. Január , 2009, 11:24:14 » |
|
ja som s takouto poziadavkou kontaktoval muziker a nic z toho nebolo , mal som cakat 2 tyzdne kym zistia ake maju sklad zasoby a pod .. vravel som mi ze mi je jedno ci to bude Jackson kufor origos na kelly abo hocijhake mäkke puzdro na Explorer ale asi az po mesiaci mi povedali ze nemaju nic take aze ked chcem objednaju mi Jacksonacky kufor ale ze sio pockam asi 3 ,mesiace sice to uz bolo davnejsie ale tak pochybujem ze je tomu teraz inac
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. Január , 2009, 14:04:01 » |
|
Mne už dnes došla odpoveď z muzikeru (včera večer som poslal otázku) a odpovedali, citujem: "Lutujem, ale takmer kazda gitara s extravagantnym tvarom je odsudena na to, ze nebude mat nic na seba. Nepozname vhodneho dodavatela, preto u nas puzdro na tento, ani podobne tvary nezozeniete." Neviete mi teda povedať o nejakom inom sk eshope, kde by sa to dalo zohnať?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 30. Január , 2009, 14:20:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 30. Január , 2009, 15:40:53 » |
|
aj na stranke gitar BaCH ich mali a myslim ze este nejake hudobniny na slovensku ,asi Marris ,ale niesom si istý...
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 30. Január , 2009, 16:07:31 » |
|
Ja som nepísal: Neviete mi teda povedať o nejakom inom eshope, kde by sa to dalo zohnať?.... ale: Neviete mi teda povedať o nejakom inom sk eshope, kde by sa to dalo zohnať? Tu ide o to, aby som neplatil navyše zbytočne poštovné... aj na stranke gitar BaCH ich mali a myslim ze este nejake hudobniny na slovensku ,asi Marris ,ale niesom si istý...
Dík. kuknem
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2009, 16:08:49 od cinho »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|