Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 26. Január , 2009, 17:41:24 » |
|
prekrasne tele....gratulujem a zavidim
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 26. Január , 2009, 17:51:16 » |
|
Takze krasne vyzorovo ale i zvukom...naozaj pekny kusok
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 26. Január , 2009, 20:40:33 » |
|
tie ukazky su aj tak take kapustove .. noramalne je surovy jak svina , rokova gitara jak ma byt , krkovy snimac je nejaky noname fakt biedny takze ten zatial nepouzivam .
ale dalsia vec do plena prednedavnom som sa pustil do zbuchania diamantky . .. nech mi nehnije iba tak doma dnes oms namontoval kobylku , nikdy som to nerobil tak mi redlo ze ci to vobec bude ladit . ale parada podarilo sa .
predek si dajako zaujimavo pokreslim dajako speci . este sa uvidi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. Január , 2009, 00:01:47 » |
|
tie ukazky su aj tak take kapustove .. noramalne je surovy jak svina , rokova gitara jak ma byt , krkovy snimac je nejaky noname fakt biedny takze ten zatial nepouzivam .
ale dalsia vec do plena prednedavnom som sa pustil do zbuchania diamantky . .. nech mi nehnije iba tak doma dnes oms namontoval kobylku , nikdy som to nerobil tak mi redlo ze ci to vobec bude ladit . ale parada podarilo sa .
predek si dajako zaujimavo pokreslim dajako speci . este sa uvidi
co to tam mas za patkáňa? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. Január , 2009, 00:08:55 » |
|
prečo si tam nedal klasica tune-o -matic prast jak uhod, pri takomto type prerabok si rad, ze to das dokopy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. Január , 2009, 00:11:31 » |
|
prečo si tam nedal klasica tune-o -matic mam este jednu gitku co mi skladal majo drnda . tam som menil hardware za gotoh a ostali mi tieto no name veci . tato kobula a 6 ladiacich pravych mechanik . tak som ich pouzil vsak co mi budu hnit v sufliku co to tam mas za patkáňa? :D
to jest fretka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. Január , 2009, 00:16:26 » |
|
Inac, ja by som chcel na svoju Jolanku osadit tune-o-matic, ale neviem ci rozmerovo suhlasi s originalnou kobylkou. Zda sa mi, ze nie...Da sa to bez vacsieho zasahu do gitary?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. Január , 2009, 00:20:05 » |
|
nesedi kobylky tam boli padivne .. diery treba zapchat a navrtat nove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. Január , 2009, 00:21:35 » |
|
ved vidim ze je to tchor. ale sympaticke zvieratko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. Január , 2009, 00:22:22 » |
|
Mal som staru Jolanu, druhu verziu, cize tu novsiu. Tiez som z toho chcel mat super gitaru ala Gibson. Prisiel som na to, ze je to fakt krasa pozerat sa, ako to vyzera, a mat ten pocit, ze parada, musi to hrat aj tak... Ale opak je pravdou. Skoda casu, penazi, atd. Moj kamos toto robi pravidelne, skupuje stariny a popcha do toho snimace za xy €, da nove kluce....kopec "zbytocnosti" a nakoniec aj tak nic z toho. Za tie prachy, co do tych gitar vrazil, mohol mat uz Gibson od ruky. PS: Ale ked vas to naplna, akoby som NIC nepovedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. Január , 2009, 00:25:52 » |
|
PS: Ale ked vas to naplna, akoby som NIC nepovedal. toto bola moja prva gitarka .. a mal som doma zbytocny hardware . tak som sa do toho pustil v podstate som do toho nedal ani haka keby nie tak by rozobrata hnila na pojde . a kobylka s mechanikami v sufliku
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 00:28:38 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. Január , 2009, 00:37:36 » |
|
Pre mna je tiez prvou gitarou a mam k nej sentimentalny vztah...nechcem z nej mat Gibsona...to mi je jasne, ze sa to neda, len som ju chcel trochu vylepsit, aby nestala len tak v rohu, ale aby sa na nej trochu hralo... Ma niekto skusenost s kompletne prestavanou Diamantkou? tiez mam tu novsiu...velmi peknu ciernu... Zaujima ma ako to znie po vymene snimacov za nieco lepsie a po vymene kobylky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 27. Január , 2009, 01:08:18 » |
|
Pre mna je tiez prvou gitarou a mam k nej sentimentalny vztah...nechcem z nej mat Gibsona...to mi je jasne, ze sa to neda, len som ju chcel trochu vylepsit, aby nestala len tak v rohu, ale aby sa na nej trochu hralo... Ma niekto skusenost s kompletne prestavanou Diamantkou? tiez mam tu novsiu...velmi peknu ciernu... Zaujima ma ako to znie po vymene snimacov za nieco lepsie a po vymene kobylky...
ked je dobry lak tak kup len snimače ... ked neni kobyla len kopa hrzde nemen, ked sa da na nej hrat akurat prepražcovat určite su pražce zodrate ,naladit oktavy a je to a ešte na kluče ,ladiacu mechyniku určite treba vymenit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 27. Január , 2009, 06:34:42 » |
|
Mne len napadlo, ci sa vymenou kobylky naodstrania tie muchy napriklad v palm-mutingu, ktore tam su...inac je kobylka v poriadku...len to, ze nekvalita.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|