Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 05:04:21
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BBho telekáč  (Prečítané 24917 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 27. Január , 2009, 15:07:17 »

vy sa s Brankom minate - ked sa povie Orange, tak mysli to, co sa teraz vyraba, sucasne skreslenie. ked sa povie Vox, tak mysli zase to co sa teraz vyraba a tie naozaj kreslia len tak dietne a tenko... ja som inak uz tiez hral na obstarozny plesnivy Vox, ktory s LP kreslil, tahal a spieval jak blazen...

Hej, ale ved vsetci vedia, ze ja tu vzdy hovorim o starinach povodnych.  Som frajer Mna nove lajdacke cinske napodobeniny nezaujimaju.
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 15:07:55 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 27. Január , 2009, 15:10:13 »

Hej, ale ved vsetci vedia, ze ja tu vzdy hovorim o starinach povodnych.  Som frajer Mna nove lajdacke cinske napodobeniny nezaujimaju.

no hej - len to su take debaty potom, Branko tu tvrdi, ze Voxy nekreslia a Orange sa mu sice zda ze je klasika, ale vobec mu netrkne, ze ked na tom hra Slipknot, tak to asi taka klasika nebude...
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 15:10:30 od rastis » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 27. Január , 2009, 15:12:53 »

no hej - len to su take debaty potom, Branko tu tvrdi, ze Voxy nekreslia a Orange sa mu sice zda ze je klasika, ale vobec mu netrkne, ze ked na tom hra Slipknot, tak to asi taka klasika nebude...
No...mal som na mysli napr. OR120, co je dost dobra supa ako na cisty, tak aj na skresleny sound. Velmi tvrdy zvuk, ziadne blato. Este dokonca aj ten Rockerverb je super masinka.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #33 kedy: 27. Január , 2009, 15:16:52 »

OR120, co je dost dobra supa ako na cisty, tak aj na skresleny sound. Velmi tvrdy zvuk, ziadne blato. Este dokonca aj ten Rockerverb je super masinka.

OR120 je praveze trosku blatovy, ked sa vytoci napr. oproti Plexinam. Ma velmi vela basov a stredov. Cisty zvuk ma fajn, taky neutralny.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 27. Január , 2009, 15:17:23 »

No...mal som na mysli napr. OR120, co je dost dobra supa ako na cisty, tak aj na skresleny sound. Velmi tvrdy zvuk, ziadne blato. Este dokonca aj ten Rockerverb je super masinka.

len to nema nic spolocne s klasikou, co mu radi Progac (bezohladu na to, ci sa s jeho nazorom teraz stotoznujem alebo nie)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 27. Január , 2009, 15:19:20 »

OR120 je praveze trosku blatovy, ked sa vytoci napr. oproti Plexinam. Ma velmi vela basov a stredov. Cisty zvuk ma fajn, taky neutralny.
Na OR120 som kedysi hraval, bol osadeny mesa lampami v preampe. Ziadny sum ani nic podobne. Dokonca taky tvrdy zvuk, ze ked som do tohto pichol TriAxis, tak lepsia farba ako s Mesa koncom.
Fender - kabel - OR120 = - taky zvuk som dostal.  Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 27. Január , 2009, 15:21:34 »

Fender - kabel - OR120 = - taky zvuk som dostal.  Na zdravie!

No moze byt, ved to nie je nejako tvrdy zvuk, skor maksi a len jemne cinkavy. My sme s Rastom skusali dost poctivo staru Duskyho OR120 tusim z roku 1973, tak o nej pisem. Mali sme ju aj naplno uplne.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #37 kedy: 27. Január , 2009, 15:31:26 »

Aby si nebol prekvapeny, ze tie stare sunky nemontoval John Chan.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 27. Január , 2009, 15:33:10 »

Aby si nebol prekvapeny, ze tie stare sunky nemontoval John Chan.

Urcite pocas studenej vojny by si dali zapadne firmy montovat veci do Maovskej Ciny po ich "uspesne" zvladnutej kulturnej revolucii. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 15:33:28 od Progrocker » Zaznamenané

Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #39 kedy: 27. Január , 2009, 17:54:10 »

Odbocim k teme :) - Gratulujem majitelovi.... prekrasne teliatko  Zdravíčko
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #40 kedy: 27. Január , 2009, 21:39:52 »

Urcite pocas studenej vojny by si dali zapadne firmy montovat veci do Maovskej Ciny po ich "uspesne" zvladnutej kulturnej revolucii. Bavím sa skvele

To "John" bola taka mnemotechnicka pomocka, ktora Ta mala naviest k tomu, ze nejaky John Chan, imigrant z Hongkongu to mohol kludne montovat v UK, ci tam pajkovacku drzia v ruke len absolventi univerzity? V Londyne su cele stvrte imigrantov.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 27. Január , 2009, 21:42:50 »

To "John" bola taka mnemotechnicka pomocka, ktora Ta mala naviest k tomu, ze nejaky John Chan, imigrant z Hongkongu to mohol kludne montovat v UK, ci tam pajkovacku drzia v ruke len absolventi univerzity? V Londyne su cele stvrte imigrantov.

Ale aspon to bolo spravene v ovzdusii s vrabcami, kedze v Cine ich vacsinu pocas kulturnej revolucie vyhubili, aby im nezrali obilie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #42 kedy: 28. Január , 2009, 15:18:39 »

....pekná kočka nech Ti hrá......ja keď si zo svojím punkovým srdcom predstavím tele tak hneď k nemu prijaďujem nejaké dirty skreslenie....2/3 cinkavé a 1/3 higain ináč to opísať neviem.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #43 kedy: 28. Január , 2009, 16:54:03 »

Mne pride nanajvys vtipne ked si niekto vybera gitu podla toho, ci ju montovali rakosnici alebo americania. Ja by som to nazval rasizmom Bavím sa skvele
Gitara bud hra alebo nehra, rovnako ako niektore Ciny hraju mozu USA nehrat. Ja mam w prdeli kde je gita zmontovana. Ja mam cinsko-korejske skladacky a hraju uplne profesionalne. Tym myslim ze by sa dali kludne pouzit v studiu alebo na koncerte bez akychkolvek nedostatkov... Vobec nepotrebujem k zivotu true-pure american deluxe mcdonalds deep-fried gitary som zistil  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #44 kedy: 28. Január , 2009, 17:01:20 »

Mne pride nanajvys vtipne ked si niekto vybera gitu podla toho, ci ju montovali rakosnici alebo americania. Ja by som to nazval rasizmom Bavím sa skvele
Gitara bud hra alebo nehra, rovnako ako niektore Ciny hraju mozu USA nehrat. Ja mam w prdeli kde je gita zmontovana.

Co tak dalsia predajnost? Americky zle hrajuci original predam vzdy lahsie a s mensou stratou/bez straty ako cinsku dobre hrajucu gitaru. Cize sa nemusim bat kupit americky original aj cez net. To je velka vyhoda.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.