Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 07:41:17
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: nahravenie cez multiefekt  (Prečítané 2158 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« kedy: 28. Január , 2009, 09:43:01 »

caute,
potreboval by som poradit... rad by som nahraval cez moj Boss GT10 do Nuenda.. lenze, ja som technicky typ asi ako Slota madar..
neviem teda aky vystup mozem z efektu pouzit, kam to do pc zapojit a co nastavit v nuende aby mi registrovalo signal...
davam este fotku bossu.. je tam vidiet vsetky inputs a outputs

verim, ze mi pomozete  Žmurk

* boss_gt10.jpg (44.34 KB, 980x158 - prehliadnuté 386 krát.)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 28. Január , 2009, 10:03:33 »

Funguje to USB na efekte takym sposobom, ze do PC posiela zvuk?

Takze ako prve vyries to pripojenie. Bud to USB + driver z CD k Bossu, alebo Output L mono do Line-in na zvukovej karte.

Problem bude elementarny - nastavenie windowsackeho mixera. Zozen si niekoho na Team Viewer remote support, ze ti to ukaze, kde sa to nastavuje.

Inak nechapem, preco sa hned drbes niekam do Nuenda (vyhodil si za to tazke peniaze a nevies s tym nic, ach jaj) :) Caute, nic o tom neviem, ale mam Pro Tools, tak mi poradte, ako zacat. Robme veci zlozito.
Zaznamenané

kuker
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 28. Január , 2009, 10:12:33 »

aha, line in.. myslis mikrofonovy vstup, ze?
a ked chcem zaroven aby mi siel zvuk z komba, tak ten output R mam na to vyuzit..
ten USB vystup je skor na prehlad v presetoch... nic ine stym neviem....

jou, ja som ale pripad  No hanbím sa..
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 28. Január , 2009, 10:40:38 »

Line-in je line-in (externe zdroje zvuku na urovni do 1,55V ci kolko, je tam presne standard - CD prehravac, MP3 prehravac, MULTIEFEKT Žmurk ). Mikrofonovy vstup je mikrofonovy vstup (mikrofon). Mali by to byt dva separatne jacky na PCcku.

Mozes urcite skusit aj Phones vystup z multiefektu.

Takze kabel velky jack - maly jack. Alebo velky jack - velky jack a redukcia z velkeho na maly. Ale pozor, aby si si tym kablom nevykyval jack na zvukovej karte.
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #4 kedy: 28. Január , 2009, 13:21:49 »

A manual? ha ha ha

"USB capability accommodates streaming audio and MIDI data in real time"
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #5 kedy: 28. Január , 2009, 22:16:48 »

V manuale to je urcite nakreslene ako to mas zapojit.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 29. Január , 2009, 01:08:38 »

bez toho, aby som poznal dalsie moznosti toho efektu (ak teda nejake ma), tak uplne standardny postup je, ze mas na nom line out R a line out L. na zvukovke mas pravdepodobne stereo maly jack line in. potrebujes si spravit/kupit taku redukciu alebo kabel, kde na jednom konci bude maly stereo jack samec a bude rozdeleny do dvoch mono velkych jack samic. z line out L/R efektu pojdes dvoma klasickymi kablami do tych samic... v Nuende si na stope nastavis, ze nahravas stereo z line in zvukovky... v pripade, ze nenahravas z efektu priestorove alebo modulacne efekty, tak staci, ked pojdes iba z line out L do line in cez redukciu velky/maly jack a v Nuende nastavis ze nahravas iba mono stopu z line in L alebo R (treba vyskusat, ktory to bude)

toto je univerzalny princip pre vsetky multiefekty zapojene do beznych onboard a podobnych zvukoviek...
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 29. Január , 2009, 07:16:58 »

dik chlapi,
vcera uz som nahraval do jamtrackov... siel som cez ten line in..a bral som signal zo sluchatkoveho vystupu  Bavím sa skvele .. ale znelo to v poho  Som metlak
dnes ked sa bude dat, pojdem cez ten vystup left....

fakt mi je luto, ze som musel otravovat s takouto zalezitostou.... priznam sa, ze som skoro vobec nesledoval debaty ohladom recordingu a to aj tie absolutne trivialne... No hanbím sa..
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 07:18:44 od kuker » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 29. Január , 2009, 08:58:48 »

priznam sa, ze som skoro vobec nesledoval debaty ohladom recordingu a to aj tie absolutne trivialne... No hanbím sa..
tak sup sup to napravit, taketo trivialne veci su tu uz X-krat rozobrate, rovnako nezabudame citat manual. nechapem tie blbe vyhlasky a zakony, ze ku kazdemu vyrobku musi byt manual v X jazykoch, ked to aj tak nikto necita :)
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 29. Január , 2009, 09:19:19 »

polepsi sa... slubujem  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 29. Január , 2009, 10:55:53 »

...
dnes ked sa bude dat, pojdem cez ten vystup left.......

vsak to sa samo ponuka, ze do line in sa ide z line out... a je take vseobecne dodrziavane pravidlo, ze pokial sa nejde z oboch line out L/R do sterea, tak line out L bez zapojenia line out R funguje potom ako mono out (a spravidla to tam je aj tak napisane)
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.