Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 04:24:38
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 25958 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #45 kedy: 31. Január , 2009, 11:11:52 »

Aj tak pojdem nachvilu do USA...  ha ha ha ha ha ha
Pozor na teroristov ale aj na FBI ...  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #46 kedy: 31. Január , 2009, 11:12:04 »

Bolo by velmi zaujimave, keby sme vedeli komu a kolko s tej "vysokej ceny" vlastne zostava.
Mozno vy sme boli vsetci prekvapeny...  Si píš!!!
Osobne si myslim, ze Ak toto je o MADE a jej cene na tento produkt, tak garantujem,ze pre nich je na tom max. ta standardna marza a urcite na to oni nerizuju - a  pisem to ja, co som s inej firmy, konkurencnej...
Pisem to preto, lebo poznam situaciu a rabaty vlastne na vsetky znacky...
Chvalme amikov, ved oni do EU predavaju tie MESINY za nejake ceny, na ktore ked si da obchodnik standardnu marzu, tak to vychadza ako vychadza, tak kde je problem  Huh!
Hlavne ze sa kyda na obchodnikov v SR...  Bleee

no to by bolo zaujimave sa dozvediet kde ta marza skonci. ked priamo vyrobca za to fakturuje prvemu obchodnikovi mozna tak 1000 USD.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #47 kedy: 31. Január , 2009, 11:12:10 »

to je určite lepšie ako henta riadiaca doska z helikoptery Bavím sa skvele

sranda že taky aparat u nas vyrobi barzdo za par šupov,mal som od FFanča robenu mesinu a hrala fantasticky len mi ju nechceli predat ..bola velmi lacna  svinaci mi povedali že maš prachy kup si origoš Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #48 kedy: 31. Január , 2009, 11:13:42 »

no to by bolo zaujimave sa dozvediet kde ta marza skonci. ked priamo vyrobca za to fakturuje prvemu obchodnikovi mozna tak 1000 USD.
No ale neviem odkial mas, ze je to 1000 dolacov z tych 3000  Huh!
nemyslim, ze mas o tomto prehlad. Su to len dohady a vacsinou to vobec nie je pravda. Pomer 1 : 3 je uplne nerealny  Si píš!!!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 31. Január , 2009, 11:23:41 »

No ale neviem odkial mas, ze je to 1000 dolacov z tych 3000  Huh!
nemyslim, ze mas o tomto prehlad. Su to len dohady a vacsinou to vobec nie je pravda. Pomer 1 : 3 je uplne nerealny  Si píš!!!

vyrobca z toho ma malo., to je presne ako zemiaky vyrobca pestovatel dostane za kilo 5 korun a v bille si ich kupis za 70 korun.  kazdy vyrobca sa len stazuje na obchodnikov. akurat verim ze s tej mesa mark 5 sa slovenskemu obchodnikovi uz vela neujde tam sa iny napakuju uz predtym v retazci.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #50 kedy: 31. Január , 2009, 11:27:38 »

vyrobca z toho ma malo., to je presne ako zemiaky vyrobca pestovatel dostane za kilo 5 korun a v bille si ich kupis za 70 korun.  kazdy vyrobca sa len stazuje na obchodnikov. akurat verim ze s tej mesa mark 5 sa slovenskemu obchodnikovi uz vela neujde tam sa iny napakuju uz predtym v retazci.
Vidis, napisal si rozumnu vec. Ja netvrdim, ze vyroba ma vela. Ale tiez tvrdim, ze amici si daju inak zaplatit ako cinania a preto aj tie custom USA vyrobky kolkokrat ani nie su takej hodnoty ale amik do prace za hrst ryze nepojde... lebo chce konfortny zivot aj za cenu, ze vyvoja novu vojnu  - mozna si to ani neuvedomuje /obycajny amik/ ale elita vie o co ide a taha figurkami na sachovnici sveta...  Ja som čert..
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 11:29:28 od marianguitar » Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #51 kedy: 31. Január , 2009, 12:39:50 »

Vidím že sa tu strhla veľmi pekná debata. Bavím sa skvele Na zdravie!
SSúhlasím s Mariánom. Pozrite sa napr. na Muziker, že koľko im tam stojí Road King, asi im na sklade hnije už zo pár rokov, keď bol Dolár úplná sračka. Bavím sa skvele Som metlak
http://www.muziker.sk/default.aspx?Mesa%20Boogie-2RKNGX-BB&nid=20016&nparams=kod_id;10613
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #52 kedy: 31. Január , 2009, 12:55:14 »

mne sa lubi ta debata o tych marzach... muziker, to nikdy nemal na sklade, jedine ak by to niekto chcel tak sa to objedna od Poliakov. Marze sa davaju cca 20-25% pre maloobchod, neviem ako to ma e-shop. Na Cine sa da od tych 60% do cca 90% niekedy viac dat ta marza. Tak ci tak je to stale lacnejsie a lacnejsie...tak neviem co tu furt ludia nariekaju na ceny. Ked chce clovek pocka si, kym to pojde dole a hotovo. Alebo si kupi z 2.ruky a alebo thomann alebo sa dohodne. Kto chce si cestu casom najde k svojmu vysnivanemu aparatu. Este je rozdiel(v marzach) v tom, ked si firma produkty robi aj velkoobchodne. Vsetko je to v zavislosti aj na znacke. Na zdravie!
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 13:00:01 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 31. Január , 2009, 13:21:29 »

mne sa lubi ta debata o tych marzach... muziker, to nikdy nemal na sklade, jedine ak by to niekto chcel tak sa to objedna od Poliakov. Marze sa davaju cca 20-25% pre maloobchod, neviem ako to ma e-shop. Na Cine sa da od tych 60% do cca 90% niekedy viac dat ta marza. Tak ci tak je to stale lacnejsie a lacnejsie...tak neviem co tu furt ludia nariekaju na ceny. Ked chce clovek pocka si, kym to pojde dole a hotovo. Alebo si kupi z 2.ruky a alebo thomann alebo sa dohodne. Kto chce si cestu casom najde k svojmu vysnivanemu aparatu. Este je rozdiel(v marzach) v tom, ked si firma produkty robi aj velkoobchodne. Vsetko je to v zavislosti aj na znacke. Na zdravie!
Vela pravdy si napisal. Len neviem,ci robis v tomto biznise, ked si si tymi % taky isty...
Ale tak ci tak, ak budeme skusat v obchodoch a kupovat v Eshopoch, nedopadne to dobre, tot moj nazor.
Kazdy si to premietnite do svojej prace, ak sada a myslim, ze to je jasne...  Žmurk
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #54 kedy: 31. Január , 2009, 13:26:07 »

Vela pravdy si napisal. Len neviem,ci robis v tomto biznise, ked si si tymi % taky isty...
Ale tak ci tak, ak budeme skusat v obchodoch a kupovat v Eshopoch, nedopadne to dobre, tot moj nazor.
Kazdy si to premietnite do svojej prace, ak sada a myslim, ze to je jasne...  Žmurk

marian triedis odpad? recyklujes? pouzivas klimatizaciu v aute?
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 31. Január , 2009, 13:31:20 »

Chod na staru Vajnorsku do cinskeho skladu a uvidis tie marze. Svetlo na bycikel tam maju za 25 korun v bicyklovom obchode v piestanoch presne to iste za 125 korun. Cigani tam kupuju original cinske Hugo Boss vonavky za 40 korun a pred Tesco ti ich predaju za 400 korun. Skoda ze tam zatial este nevozia gitary za 50 korun co v Muzikeri by stali 1000 korun
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #56 kedy: 31. Január , 2009, 13:40:09 »

Aj tak pojdem nachvilu do USA...  ha ha ha ha ha ha
a pojdes to kupit tam? nebude ti to u nas fungovat Popiskujem si
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #57 kedy: 31. Január , 2009, 13:40:59 »

a pojdes to kupit tam? nebude ti to u nas fungovat Popiskujem si
:)
Bude neboj. Mal som asi 5 zosikov z USA. Na to staci jednoduche trafo, ktore Ti meni prud. Pisal som o tom par stran dozadu.  Zdravíčko
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #58 kedy: 31. Január , 2009, 13:49:26 »

Nemozme porovnavat USA a SR. Sme mala krajina. TO je najvacsia nevyhoda obchodu a takisto hudby.
Dalsia vec je tá, ze nemozme zarabat 3000 € a kupovat veci za 1 €. To je proti logickej ekonomike.
Neda sa to. Mozno tak 2 dni. Potom to je v riti.
A este jedna vec je tá, ze co je predrazene, ide do vreciek distributorov. A nemyslim len priamych.

Aby som nebol uplne OT, tak cena za Mark V je v SR PREHNANA MAXIMALNE BRUTALNE Si píš!!!
 Zdravíčko

Daj odkaz na europsky shop a na slovensky shop, aby si mohol dokazat, ze je prehnana cena na Slovensku, predpokladam rozdiel minimalne 50%. Plus na zaver si zisti za kolko to posiela Mesa Boogie do Europy.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #59 kedy: 31. Január , 2009, 13:50:04 »

marian triedis odpad? recyklujes? pouzivas klimatizaciu v aute?
Teraz som ta nepochopil.
triedim odpad? No ja osobne nie ale musime platit SEWA poplatky od dovezenej vahy tovarov. Extremny prikad: Reprobox WINDSOR-412 stoji napr. 290 euro avazi 40 kg. Platime 40 x 0,28 eura poplatok za kazdy reprobox...
Neviem ci si myslel toto.
Potom,klimatizaciu v aute bohuzial nemam,myslimaktivnu...
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.