Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 04:31:34
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 25985 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #60 kedy: 31. Január , 2009, 13:51:09 »

Aj tak pojdem nachvilu do USA...  ha ha ha ha ha ha

Cestou naspat to nezabudni vsetko preclit a priznat ostatne platby. Mozno je napokon najvacsi zdierac stat a s tym by sa dalo suhlasit.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #61 kedy: 31. Január , 2009, 13:53:05 »

...predpokladam rozdiel minimalne 50%...

A to sa Ti zda malo Huh! Huh! Huh!
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #62 kedy: 31. Január , 2009, 13:58:44 »

Teraz som ta nepochopil.
triedim odpad? No ja osobne nie ale musime platit SEWA poplatky od dovezenej vahy tovarov. Extremny prikad: Reprobox WINDSOR-412 stoji napr. 290 euro avazi 40 kg. Platime 40 x 0,28 eura poplatok za kazdy reprobox...
Neviem ci si myslel toto.
Potom,klimatizaciu v aute bohuzial nemam,myslimaktivnu...

myslel som tym to, ze ak nebudes triedit odpad, recyklovat, ak budes pouzivat klimatizaciu v aute, ak mas auto s vyssou spotrebou ako je 5l, tak to nedopadne dobre, nasa planeta sa ruti do zahuby aj vdaka tebe...

ja budem nakupovat z Eshopov, lebo ma to vide lacnejsie, neserie ma 100 sk pri sume 10 tis, ale ak tam je ten rozdiel 1000 sk tak je mi srdecne jedno ci to dopadne dobre alebo zle. Je jedno odkial si to kupim, aj tak nezachranim resp neznicim kamenny shop... trend je uz dany, nespravis tym nic. ty sa k tomu stavias ako predavac z obchodu, ale ja som kupujuci, konzument a pre mna je dolezita cena. Zaruku a dalsie veci mi da kazdy normalny eshop a nie je o nic horsia ako ta co mi das ty...
Zaznamenané

stoka!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #63 kedy: 31. Január , 2009, 14:01:43 »

Ja nekupujem z E-shopov. Presne preto, lebo vyhubim kamenne obchody a potom si to nebudem mat kde odskusat... kto takto neuvazuje si pili konar na ktorom stoji  Na zdravie!
Aj poslednu gitaru som kupoval normalne v obchode u kamosa a bola to dobra kupa  Zdravíčko
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 31. Január , 2009, 14:03:32 »

Ja nekupujem z E-shopov. Presne preto, lebo vyhubim kamenne obchody a potom si to nebudem mat kde odskusat... kto takto neuvazuje si pili konar na ktorom stoji  Na zdravie!
Aj poslednu gitaru som kupoval normalne v obchode u kamosa a bola to dobra kupa  Zdravíčko

aj tak v tych kamennych shopoch nemaju nejake extra kusky, aspon u nas. a uz vobec sa neda hovorit o tom, ze si mozes vyberat medzi viacerymi kusmi toho isteho vyrobku...
Zaznamenané

stoka!
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #65 kedy: 31. Január , 2009, 14:04:35 »

myslel som tym to, ze ak nebudes triedit odpad, recyklovat, ak budes pouzivat klimatizaciu v aute, ak mas auto s vyssou spotrebou ako je 5l, tak to nedopadne dobre, nasa planeta sa ruti do zahuby aj vdaka tebe...
ja budem nakupovat z Eshopov, lebo ma to vide lacnejsie, neserie ma 100 sk pri sume 10 tis, ale ak tam je ten rozdiel 1000 sk tak je mi srdecne jedno ci to dopadne dobre alebo zle. Je jedno odkial si to kupim, aj tak nezachranim resp neznicim kamenny shop... trend je uz dany, nespravis tym nic. ty sa k tomu stavias ako predavac z obchodu, ale ja som kupujuci, konzument a pre mna je dolezita cena. Zaruku a dalsie veci mi da kazdy normalny eshop a nie je o nic horsia ako ta co mi das ty...
OK, mas svoju hlavu a svoj rozuma  skusenosti...
Ale nie si sam a su aj menej skuseni....
Co pre nich urobili a robia E shopy aby sa zorientovali, aby posudili? atd...
Skoda reci, ja travim okrem prace svoj volny cas doma v pracovni,kde nahravam,pisem, informujem a na telefon alebo Skype ci ICQ, poskytujem informacie a rady,kto potrebuje. Myslim, ze je a na tomto fore dost ludi, coto mozu potvrdit, ze pisem pravdu..
Ty na mna prdis ale su taki, co su za to povdacni, citim to a viem s praxe...
Ale ak mam fungovat, potrebujem aj z niecoho zit a z marze E shopu by nijaky obchodnik neprezil, tot vsetko, nic v zlom, pis co chces, kamenne obchody kontra E Shopy nerovnake podmienky a naklady, je to tak...  Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #66 kedy: 31. Január , 2009, 14:04:54 »

aj tak v tych kamennych shopoch nemaju nejake extra kusky, aspon u nas. a uz vobec sa neda hovorit o tom, ze si mozes vyberat medzi viacerymi kusmi toho isteho vyrobku...

a kolkorazy je ten jeden kus co tam maju je taky ochytany jak z bazaru.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #67 kedy: 31. Január , 2009, 14:06:22 »

Treba si uvedomit, ze aka polozka sa da nakupit z Eshopu a aka nie.
Krabicky, ampy, atd. - ak som to uz niekde pocul, tak kludne. Tam nie je rozdiel.
Gitaru by som si najradsej osahal pred kupou, to je jasne.

Miso: Nie je to mozne doniest do predajne Fullstacky, niekolko Gibsnov, atd. atd.... lebo sme mala krajina. Pisal som, ze neda sa porovnat hudobniny USA a hudobniny SR.  Na zdravie!
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #68 kedy: 31. Január , 2009, 14:08:42 »

kua a v E shope si vyberies?
Akurat mozes vymrdavat s mimi, ze ked sa ti nepaci tak do 7 dni vratis...
Teraz co napisem neber osobne, ale mam skusenosti, ze su aj zmrdi, ktory potrebuju nastroj na vikend, odohraju na nom a vratia,lebo na to zo zakona maju narok, je to v riti, niektore tie ustanovenia...
Podla mna by to malo byt, ze od presnej doby prevzatia napr. do 24 hodin... Aj tak sa to da zneuzit..
Vonku existuju pozicovne nastrojov, za co sa plati, tu to umoznuje zakon a horsie ze urcita kasta ludi /nebudem rozvadzat o koho sa jedna/ to patricne vyuziva...
Serme uz na to, sme daleko mimo tej Buginy, peace...
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #69 kedy: 31. Január , 2009, 14:08:54 »

A to sa Ti zda malo Huh! Huh! Huh!

DAJ PRIKLAD!!! DAJ KONKRETNE ODKAZY, KDE JE TAKY VELKY ROZDIEL MEDZI EUROPSKYM A SLOVENSKYM OBCHODOM.

Ci len tak do vetra hadzes pismena?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 31. Január , 2009, 14:09:39 »

OK, mas svoju hlavu a svoj rozuma  skusenosti...
Ale nie si sam a su aj menej skuseni....
Co pre nich urobili a robia E shopy aby sa zorientovali, aby posudili? atd...
Skoda reci, ja travim okrem prace svoj volny cas doma v pracovni,kde nahravam,pisem, informujem a na telefon alebo Skype ci ICQ, poskytujem informacie a rady,kto potrebuje. Myslim, ze je a na tomto fore dost ludi, coto mozu potvrdit, ze pisem pravdu..
Ty na mna prdis ale su taki, co su za to povdacni, citim to a viem s praxe...
Ale ak mam fungovat, potrebujem aj z niecoho zit a z marze E shopu by nijaky obchodnik neprezil, tot vsetko, nic v zlom, pis co chces, kamenne obchody kontra E Shopy nerovnake podmienky a naklady, je to tak...  Na zdravie!

pocuj, ja som to nemyslel ani ako urazku ani ako nahrazku ani ako vyrazku  Bavím sa skvele
Ja na teba ani neutocim ani neprdim. proste som to napisal tvojou logikou.
ja viem ze pomahas, informujes, atd, nikde som nepovedal opak. ale proste za to ti mam priplatit 1000 sk alebo viac? tak to potom nerobis nezistne, ale z vypocitavosti... netrvdim to ako fakt, len rozmyslam a spekulujem. bez urazky

a este raz vravim, ze mi je uplne jedno kto kde ako co, ja proste chcem najlepsiu cenu!
Zaznamenané

stoka!
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 31. Január , 2009, 14:09:57 »

a kolkorazy je ten jeden kus co tam maju je taky ochytany jak z bazaru.
Pises, pises, ok, mozno je ten kus ochytany a domasteny, ze si ho aj ty mal v ruke a dalsich 200 ludi..
V e shope sa im to nemoze stat...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 31. Január , 2009, 14:10:37 »

DAJ PRIKLAD!!! DAJ KONKRETNE ODKAZY, KDE JE TAKY VELKY ROZDIEL MEDZI EUROPSKYM A SLOVENSKYM OBCHODOM.

Ci len tak do vetra hadzes pismena?
Su v tejto teme linky, kde ta hlava stala okolo 2000 €, mozno 2300 €, neviem presne.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #73 kedy: 31. Január , 2009, 14:11:42 »

Teraz co napisem neber osobne, ale mam skusenosti, ze su aj zmrdi, ktory potrebuju nastroj na vikend, odohraju na nom a vratia,lebo na to zo zakona maju narok, je to v riti, niektore tie ustanovenia...
Podla mna by to malo byt, ze od presnej doby prevzatia napr. do 24 hodin... Aj tak sa to da zneuzit..
Vonku existuju pozicovne nastrojov, za co sa plati, tu to umoznuje zakon a horsie ze urcita kasta ludi /nebudem rozvadzat o koho sa jedna/ to patricne vyuziva...

mozna by sa dalo tak s nimi vybabrat ze im to pride v pondelok uz po ksefte a po dalsom weekende keby na to odohrali  to uz nestihnu podla zakona vratit  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 31. Január , 2009, 14:13:28 »

ani v Eshope si nevyberiem, to mas pravdu, ale zaplatim castokrat podstatne menej ako v kamennom obchode, a rozdiel v kvalite ziadny
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.