Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 06:31:22
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26063 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #75 kedy: 31. Január , 2009, 14:13:51 »

pocuj, ja som to nemyslel ani ako urazku ani ako nahrazku ani ako vyrazku  Bavím sa skvele
Ja na teba ani neutocim ani neprdim. proste som to napisal tvojou logikou.
ja viem ze pomahas, informujes, atd, nikde som nepovedal opak. ale proste za to ti mam priplatit 1000 sk alebo viac? tak to potom nerobis nezistne, ale z vypocitavosti... netrvdim to ako fakt, len rozmyslam a spekulujem. bez urazky
a este raz vravim, ze mi je uplne jedno kto kde ako co, ja proste chcem najlepsiu cenu!
No co je na tom zistneho, ked chcem riesit veci viac do hlbky ako bezny obchodnici ale chcem pritom aj prezit.
Ak by som bol Rockefeler /ci ako sa to pise/, tak by som mohol uplne nezstne robit "matku Terzu" bez ohladu na to co sa deje, lebo by som mal vystarano a robil by somlen to co ma bavka...
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #76 kedy: 31. Január , 2009, 14:16:16 »

mozna by sa dalo tak s nimi vybabrat ze im to pride v pondelok uz po ksefte a po dalsom weekende keby na to odohrali  to uz nestihnu podla zakona vratit  Na zdravie!
TO nemyslis vazne?
Este aby sme sledovali, ze budeme posielat veci v pondelok, aby to do 7 dni nemohol pouzit?
Teoreticky, keby aj (co je ale blud), tak aj tak v sobotu odohram na ksefte a este v piatok mozem poobede avizovat, ze vraciam, samozrejem apo vikende... Toto nie je riesenie pre vychcancov!
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #77 kedy: 31. Január , 2009, 14:16:29 »

No co je na tom zistneho, ked chcem riesit veci viac do hlbky ako bezny obchodnici ale chcem pritom aj prezit.
Ak by som bol Rockefeler /ci ako sa to pise/, tak by som mohol uplne nezstne robit "matku Terzu" bez ohladu na to co sa deje, lebo by som mal vystarano a robil by somlen to co ma bavka...

dobre pozri sa na to takto, mas pri baraku 2 obchody, v jednom kupis chlieb za 1E, v druhom za 1,5E. Tie chleby su uplne rovnake, od toho isteho pekara. V ktorom obchode ho kupis? V tom, kde robi krajsia predavacka alebo v tom kde to mas lacnejsie?
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #78 kedy: 31. Január , 2009, 14:18:36 »

TO nemyslis vazne?
Este aby sme sledovali, ze budeme posielat veci v pondelok, aby to do 7 dni nemohol pouzit?
Teoreticky, keby aj (co je ale blud), tak aj tak v sobotu odohram na ksefte a este v piatok mozem poobede avizovat, ze vraciam, samozrejem apo vikende... Toto nie je riesenie pre vychcancov!

tomu co pises mam rozumiet ze E Shop je bezplatna pozicovna nastrojov pre umelcov tmavej pleti Huh!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #79 kedy: 31. Január , 2009, 14:20:04 »

aj tak v tych kamennych shopoch nemaju nejake extra kusky, aspon u nas. a uz vobec sa neda hovorit o tom, ze si mozes vyberat medzi viacerymi kusmi toho isteho vyrobku...

velky prd  Cmuk chlapci vyberal som si z troch a boli to vsetko fajne kusky... a to som len zbehol tuto do obchodu v zasranej BB... a rovnako by som si v zasranej BB mohol vyberat aj z troch gibsonov len treba vediet kde...  Zdravíčko
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 31. Január , 2009, 14:21:48 »

velky prd  Cmuk chlapci vyberal som si z troch a boli to vsetko fajne kusky... a to som len zbehol tuto do obchodu v zasranej BB... a rovnako by som si v zasranej BB mohol vyberat aj z troch gibsonov len treba vediet kde...  Zdravíčko

ohoooo, obehaj si viac obchodov, nie len v zasranej BB a zistis aka je realita... okrem fendra a gibsona nemaju skoro nikde nic... az na sx, bach a podobne srandy
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 14:23:01 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 31. Január , 2009, 14:22:48 »

tomu co pises mam rozumiet ze E Shop je bezplatna pozicovna nastrojov pre umelcov tmavej pleti Huh!  Bavím sa skvele

Ja by som sa ani nedivil keby aj pre neopalenych a profikov.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #82 kedy: 31. Január , 2009, 14:23:33 »

dobre pozri sa na to takto, mas pri baraku 2 obchody, v jednom kupis chlieb za 1E, v druhom za 1,5E. Tie chleby su uplne rovnake, od toho isteho pekara. V ktorom obchode ho kupis? V tom, kde robi krajsia predavacka alebo v tom kde to mas lacnejsie?
Zle prirovnanie!
Resp. nie presne, lebo to je rozdie o 50% ceny.
Ak by bol rozdiel 5 - 10% ceny, tak by som si ho kupil asi tam,kde je bud krajsia predavacka alebo, ak tam nie je rozdiel, urcite by som dal prednost predajni, ktora robi pre zakaznika aj nieco navyse...
A v mojom pripade je to tadalsia aktivita... U chceba neviem teraz narychlo najst zrovnanie, ale napr. ak by som kupoval PC alebo notebook,tak by som dal prednost predajni, kde mi poskytnu ämne alebo aj inym) aj dalsie sluzby. U nas napr. prave takuto predajni compov mame a chodi prave preto len tam. cenu si sice na nete overima poviem ju panovi, ale ak tam nie je velky rozdiel, dam zarobit jemu, prave pre to co poskytuje popri obchodnovani navyse...
Ak an tomuto nerozumies, tak neviem. ty mozno odomna rady nepotrebujes ale je kopu inych, ktory ju radi privitaju, ci uz vo forme fakt obycajnej rady alebo vo forme nejaky urobenych ukazok nastrojov, aparatur atd...
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #83 kedy: 31. Január , 2009, 14:25:03 »

ohoooo, obehaj si viac obchodov ako v zasranej BB a zistis aka je realita... okrem fendra a gibsona nemaju skoro nikde nic... az na sx, bach a podobne srandy

Neboj v BB to este nieje ziadna slava... Bol som uz kade tade a da sa zohnat vselico... Ja by som z e-shopov rozhodne nenakupoval, mozes akurat strpat ako bude ten nastroj hrat... aspon gitaru musim vzdy v prackach drzat a na to potrebujem tie kamenne obchody a radsej si priplatim... dpc co som nejaka socka? Ak si ty rad nakupujes gitary s riskom z e-shopov tak dovidenia... Zdravíčko
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #84 kedy: 31. Január , 2009, 14:25:07 »

Ja by som sa ani nedivil keby aj pre neopalenych a profikov.  Bavím sa skvele
Ja by som sa nedivil, keby aj pre neopalenych neprofikov Si píš!!!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #85 kedy: 31. Január , 2009, 14:26:19 »

tak to je super. tmavsi maju mnohopocetnu rodinu takze s objednavanim na inu adresu nie je problem a stale novy a kvalitny nastroj k dispozicii.  to je ovela lepsia ponuka ako sa uviazat a byt firemnym hracom fenderu  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #86 kedy: 31. Január , 2009, 14:27:20 »

Su v tejto teme linky, kde ta hlava stala okolo 2000 €, mozno 2300 €, neviem presne.

Tak neviem o co konkretne ide, ale to je jedno, cize 10-14% percent rozdiel medzi SK a europskym obchodom je nehorazne zdieranie. Zase viem nieco nove.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #87 kedy: 31. Január , 2009, 14:28:04 »

Ja by som sa nedivil, keby aj pre neopalenych neprofikov Si píš!!!

Neprofici ci uz opaleni alebo nie zvacsa cez vikendy nekoncertuju.  Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #88 kedy: 31. Január , 2009, 14:28:22 »

Tak neviem o co konkretne ide, ale to je jedno, cize 10-14% percent rozdiel medzi SK a europskym obchodom je nehorazne zdieranie. Zase viem nieco nove.

podla mna 700EUR, co je cca priemerny mesacny plat na slovensko (podla medii) je NEHORAZNE zdieranie
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #89 kedy: 31. Január , 2009, 14:29:06 »

Neboj v BB to este nieje ziadna slava... Bol som uz kade tade a da sa zohnat vselico... Ja by som z e-shopov rozhodne nenakupoval, mozes akurat strpat ako bude ten nastroj hrat... aspon gitaru musim vzdy v prackach drzat a na to potrebujem tie kamenne obchody a radsej si priplatim... dpc co som nejaka socka? Ak si ty rad nakupujes gitary s riskom z e-shopov tak dovidenia... Zdravíčko

vies co, ani jednu gitaru co som doteraz mal som NEKUPIL v kamennom shope, lebo som to cez ESHOP zohnal o 30% lacnejsie. A ani jedna nehrala zle, prave naopak
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.