Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 08:26:23
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26110 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #105 kedy: 31. Január , 2009, 14:37:06 »

Odniekial si vytiahol cislo 700 EUR rozdiel, tak ho doloz linkami...

ved ake co tu tahas? hovorime o 10-14% pri 3000 EUR, co je 300-420 EUR, sorry, 700 to neni, ale aj tak je to polovicu platu u nas.
mna nezaujima nikde cena, len tvoje tvrdenie, ze 300-420 EUR nie je NEHORAZNE zdieranie. Ake mas potom marze v tom tvojom shope? mam si to domysliet podla tvojho tvrdenia?
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #106 kedy: 31. Január , 2009, 14:38:21 »

Este teda na zaver: TY SI TY, nie ini, mozno menej skuseni... howgh
Mi ziaden vztah nemame.

nechapem, co je to za reakcia? ziaden sudny clovek nezaplati za radu 1000 alebo nebodaj 2000 Sk, alebo my chces povedat ze ano? co keby si radsej zareagoval na to?
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 14:39:48 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #107 kedy: 31. Január , 2009, 14:41:06 »

nechapem, co je to za reakcia? ziaden sudny clovek nezaplati za radu 1000 alebo nebodad 2000 Sk, alebo my chces povedat ze ano? co keby si radsej zareagoval na to?
Taaaak zase ja nehapem. Ja netvrdim, ze mas platit o 1000 alebo 2000 SKK viac..
Ved to ani nerobis. Kazdy si to premysli svojou hlavu, to je jasne...
Ale uviedol som ti priklad s tym PC obchodom u nas, to ti nestaci? Ja to robim tak, ty asi nie to je vsetko. A nikto nehovori, ze mas preplatit nejake velke sumy... nechajme to tak.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #108 kedy: 31. Január , 2009, 14:43:08 »

Taaaak zase ja nehapem. Ja netvrdim, ze mas platit o 1000 alebo 2000 SKK viac..
Ved to ani nerobis. Kazdy si to premysli svojou hlavu, to je jasne...
Ale uviedol som ti priklad s tym PC obchodom u nas, to ti nestaci? Ja to robim tak, ty asi nie to je vsetko. A nikto nehovori, ze mas preplatit nejake velke sumy... nechajme to tak.

ok, kolko si ochotny za ten NB priplatit ze tie sluzby? a ake sluzby?
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #109 kedy: 31. Január , 2009, 14:43:17 »

ja som to pochopil tak ze tie eshopy to ani nemaju na sklade iba davaju nizke ceny a robia to asi zo zabavy.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #110 kedy: 31. Január , 2009, 14:44:52 »

Predsa este na zaver a uz nebudem pokracovatvtejto debate:
Poznam kopec obchodov, e shopov a inych ansablov, ktory maju ceny podobne, mozno vyssie a jebu na to aby s ludim vobec mimo svojej prace hovorili, diskutovali a to nie este nieco ako support robili...  Zdravíčko
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #111 kedy: 31. Január , 2009, 14:45:38 »

mam skusenosti, ze su aj zmrdi, ktory potrebuju nastroj na vikend, odohraju na nom a vratia,lebo na to zo zakona maju narok, je to v riti, niektore tie ustanovenia...

vsak toto moze byt perfektny argument proti kamennym obchodom. objednam si gitaru, v klude si ju doma vyskusam na svojom aparate, rozhodnem sa, ak sa mi nepaci jednoducho ju vratim, objednam si inu, vyskusam - paci sa mi, necham si ju. nie je nad to, si nastroj v klude na vlastnom, doma vyskusat.  a potom ze vraj veci z e-shopu sa nedaju vyskusat  Popiskujem si  Bavím sa skvele
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #112 kedy: 31. Január , 2009, 14:47:20 »

ja som to pochopil tak ze tie eshopy to ani nemaju na sklade iba davaju nizke ceny a robia to asi zo zabavy.
Zo zabavy to nerobia, na sklade to nemaju to 1000000000% Si píš!!! (povacsine)
Robia to tiez pre zisk, ktory si ale pre isvoje nizke prevadzkove naklady a bez skladovych zasob mozu dovolit...
Co riskuju?
Nic nemam skladom, nic neryskujem...
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #113 kedy: 31. Január , 2009, 14:48:01 »

Predsa este na zaver a uz nebudem pokracovatvtejto debate:
Poznam kopec obchodov, e shopov a inych ansablov, ktory maju ceny podobne, mozno vyssie a jebu na to aby s ludim vobec mimo svojej prace hovorili, diskutovali a to nie este nieco ako support robili...  Zdravíčko

a ja poznam kopec eshopov, ktory maju ceny nizke a maju skvely support, poradia cloveku NEZISTNE, maju skvely a rychly servis, a je s nimi bezproblemova komunikacia, maju garanciu najnizsej ceny ktora naozaj funguju, atd... mam menovat?
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 31. Január , 2009, 14:48:50 »

vsak toto moze byt perfektny argument proti kamennym obchodom. objednam si gitaru, v klude si ju doma vyskusam na svojom aparate, rozhodnem sa, ak sa mi nepaci jednoducho ju vratim, objednam si inu, vyskusam - paci sa mi, necham si ju. nie je nad to, si nastroj v klude na vlastnom, doma vyskusat.  a potom ze vraj veci z e-shopu sa nedaju vyskusat  Popiskujem si  Bavím sa skvele

marianguitar dal vyborny navod
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #115 kedy: 31. Január , 2009, 14:49:52 »

Myslim, ze u nas nie je zralost medzi ludmi na taketo riesena...
Bola by vacsia skoda ako osoh, to mi ver. V konecnom dosledku by pribudlo ohrkanych a poskrabanych nastrojov..
Ty by si prisiel do obchodu a pocedal,kua toto co tu mas za nastroj,zo zadnej strany je poskrabany, daj za polovicu. A ja na to. nie to si musis zobrat za plnu cenu tak ako to je, lebo tvoj predchodca bol nezodpovedny salamista a opaskom pri skusani to doskrabal...
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #116 kedy: 31. Január , 2009, 14:52:47 »

Myslim, ze u nas nie je zralost medzi ludmi na taketo riesena...
Bola by vacsia skoda ako osoh, to mi ver. V konecnom dosledku by pribudlo ohrkanych a poskrabanych nastrojov..
Ty by si prisiel do obchodu a pocedal,kua toto co tu mas za nastroj,zo zadnej strany je poskrabany, daj za polovicu. A ja na to. nie to si musis zobrat za plnu cenu tak ako to je, lebo tvoj predchodca bol nezodpovedny salamista a opaskom pri skusani to doskrabal...

obchod to poskodene nemusi prebrat. iba v povodnom stave. takze "vychcanec" podla kamenakov si musi skusat opatrne.
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #117 kedy: 31. Január , 2009, 14:52:58 »

a ja poznam kopec eshopov, ktory maju ceny nizke a maju skvely support, poradia cloveku NEZISTNE, maju skvely a rychly servis, a je s nimi bezproblemova komunikacia, maju garanciu najnizsej ceny ktora naozaj funguju, atd... mam menovat?
Velmi zaujimave, do eshopu po rady chodis...
neviem teraz ci hovorime len o cenach a nastrojoch ci aparatoch aleboaj o osobnych skusenostiach s muzikou... zopakujem, uz to nechajme tak. My sme spolu myslim po telefone uz na temu gitara schecter debatili... Nic v zlom,musim ist makat...  Na zdravie! Zdravíčko
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 14:53:14 od marianguitar » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #118 kedy: 31. Január , 2009, 14:55:16 »

Velmi zaujimave, do eshopu po rady chodis...
neviem teraz ci hovorime len o cenach a nastrojoch ci aparatoch aleboaj o osobnych skusenostiach s muzikou... zopakujem, uz to nechajme tak. My sme spolu myslim po telefone uz na temu gitara schecter debatili... Nic v zlom,musim ist makat...  Na zdravie! Zdravíčko

nie, my sme spolu o schecteri nedebatili, mylis si ma s niekym, uz som ti to pisal minule :)

a k tej prvej vete, mam skusenosti s viacerymi Eshopmi, aj zahranicnymi, odkial som v zivote nic nekupoval a ludia tam mi ochotne odpovedali na emaily, ci telefonaty, bez toho aby som musel nieco kupit alebo preplacat...
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #119 kedy: 31. Január , 2009, 15:11:06 »

Co sa tyka tejto temy, nenapisal si tie konkretne odkazy ani na viac vyziev, takze tym padom pre mna je tato debata uzatvorena. Bud mam argumenty, alebo len pod*ebu*em z dlhej chvile, alebo som ticho.

tu to mas

http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-mark_five_head-53746.html
http://www.mshop.sk/index.php?target=categories&category_id=1383

rozdiel 525 euro
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.