Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 10:22:40
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26126 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #135 kedy: 31. Január , 2009, 15:44:55 »

Uz prestante z nas vsetkych robit hlupakov. To uz fakt hranici s detskou debatou.

S detskou debatou si myslim zacal ty a da sa to objektivne pozriet v tejto debate, teda az kym nebude zmazana.

Vsak predsa JA ako spotrebitel nekupim od Teba nieco za vyssiu cenu, ked mozem za nizsiu od niekoho ineho. Sluzby a reci, ktore sa dobre pocuvaju... zbytocnost. Pri aparatoch obzvlast. A amater si nekupi mark V, predpokladam, ze niekto zbehlejsi v tomto, ktory nepotrebuje ziadnu pomoc, radu. A ak ano, tak si precita manual a ak nie je sprosty, tak ho aj pochopi.

To som ti ja pisal? Zapni multitasking.  Popiskujem si

Take veci, ci mas skladom alebo nemas.... Spyros, co mas skladom ? Potom aj tie dodavky tak vyzeraju... do 2,3 dni... je zrazu mesiac.   ha ha ha

Ano, to je dost dolezite. Co konkretne som ta mystifikoval z 2 dni na mesiac? Rozumies logickej argumentacii, ze ked povies A, tak ma nasledovat B. Inak k otazke, skladom je cca 4000 poloziek.

Mne je jasne, ze tebe tu momentalne mozem argumentovat do aleluja, ale predpokladam, ze to mozno cita aj niekto nestranny a vyberie si fakty.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #136 kedy: 31. Január , 2009, 15:45:28 »

Ja mam dobru pamat, bavili sme sa vtedy o hlave ValveKing a nemaju ju stale. A 6505+ hlavu mame lacnejsiu ako slavny Thomann, hec  Na zdravie!
to sme sa bavili o tom tazkom kombe 212. hlavu neviem ani ze thomann predava.

a co z toho ze mate tu hlavu lacnejsie od thomanna ked v cechach ju maju o 300 eur lacnejsie od vas  ha ha ha ha ha ha

ja viem nemaju ju skladom iba si robia srandu v E shope  Popiskujem si
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #137 kedy: 31. Január , 2009, 15:45:59 »

jaka tema mark ? ze ste tu jebli rozdiel 500 eur a tovar nebol skladom.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #138 kedy: 31. Január , 2009, 15:50:25 »

jaka tema mark ? ze ste tu jebli rozdiel 500 eur a tovar nebol skladom.
cize tym chces povedat, ze 500 € pohodka...najdes na ceste vsak?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #139 kedy: 31. Január , 2009, 15:52:30 »

a co z toho ze mate tu hlavu lacnejsie od thomanna ked v cechach ju maju o 300 eur lacnejsie od vas  ha ha ha ha ha ha
ja viem nemaju ju skladom iba si robia srandu v E shope  Popiskujem si

Presne tak. Oni nemaju skladom od Peavey nic. A predpokladam ani nakupku by nemali v tej cene, ak by nahodou tu hlavu v dlhom casovom horizonte zohnali.

Ja mozem okamzite nahodit kompletnu ponuku Mesa Boogie od distributora do shopu a pridat vsade, ze je to na ceste, ale naco? Nezaplateny cas z mnozstva dovodov.

PS: Inak je dufam jasne, ze eshop ma nezivi a je to len dalsia polozka v mojom portfoliu na diverzifikaciu prijmov. Ale zas ma to bavi, tak preco nie, tak ako ma bavi aj tato diskusia... a mal by som kua pracovat.

Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #140 kedy: 31. Január , 2009, 15:54:03 »

S detskou debatou si myslim zacal ty a da sa to objektivne pozriet v tejto debate, teda az kym nebude zmazana.

To som ti ja pisal? Zapni multitasking.  Popiskujem si

Ano, to je dost dolezite. Co konkretne som ta mystifikoval z 2 dni na mesiac? Rozumies logickej argumentacii, ze ked povies A, tak ma nasledovat B. Inak k otazke, skladom je cca 4000 poloziek.

Mne je jasne, ze tebe tu momentalne mozem argumentovat do aleluja, ale predpokladam, ze to mozno cita aj niekto nestranny a vyberie si fakty.

Detskou debatou som myslel to, ze snazis sa nas alebo mna presvedcit o tom, ze najlepsie sa kupuje zo Slovenska, resp. slov. obchodov. Mne to je jedno, odkial si dany produkt kupim. Zalezi mi na cene a ja chcem VZDY lepsiu cenu.
Tu dopravu som nemyslel napr. Teba, ale roznych inych predajcov, ktori sprostredkuvaju svoje obchody cez Eshop.
Mam pocit, ze vas sere to, ze vam nejdu obchody a ludia davaju na rozumnejsie ceny ako slovenske.  Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #141 kedy: 31. Január , 2009, 15:56:19 »

cize tym chces povedat, ze 500 € pohodka...najdes na ceste vsak?  Bavím sa skvele

Pohodka je, ze ZIADNA hlava Mark V este nie je v Europe a ani celkom nie je jasne aka bude napokon konecna cena v zavislosti od kurzov. Preto ked mas trochu rozumu, tak si zratas, ze relevantnejsie ceny su u vyrobkov co su fyzicky skladom a nie niekde medzi nebom a zemou. To je realita, a miesto gitrarovej hlavy si tam dosad do rovnice kosmodisk, zakonitosti trhu su vzdy tie iste.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #142 kedy: 31. Január , 2009, 15:58:32 »

Pohodka je, ze ZIADNA hlava Mark V este nie je v Europe a ani celkom nie je jasne aka bude napokon konecna cena v zavislosti od kurzov. Preto ked mas trochu rozumu, tak si zratas, ze relevantnejsie ceny su u vyrobkov co su fyzicky skladom a nie niekde medzi nebom a zemou. To je realita, a miesto gitrarovej hlavy si tam dosad do rovnice kosmodisk, zakonitosti trhu su vzdy tie iste.
Tak preco potom je nieco na stranke, co sa "neda" kupit a este je k tomu aj cena nahodena s tym, ze sa bude menit Huh!
To uz je co za kokotina Huh!
 Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #143 kedy: 31. Január , 2009, 15:58:59 »

Detskou debatou som myslel to, ze snazis sa nas alebo mna presvedcit o tom, ze najlepsie sa kupuje zo Slovenska, resp. slov. obchodov.

Kde konkretne som to napisal. Poprosim citát.

Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #144 kedy: 31. Január , 2009, 16:00:26 »

audiotek.cz maju garanciu najnizsej ceny a skutocne som im poslal link a dali mi lepsiu cenu este od toho linku. a tovar mi poslali. sice som cakal 2 tyzdne ale vobec mi to nevadilo. velmi pochybujem ze obchody si robia srandu a davaju vymyslene nizke ceny len tak ze nemaju co robit  a nudia sa  Bavím sa skvele to uz je moc silna konspiracia  Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #145 kedy: 31. Január , 2009, 16:00:50 »

Kde konkretne som to napisal. Poprosim citát.

Ved priamo si to nikde nenapisal.
Ci vari nechces, aby sa kupovalo od Teba ?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #146 kedy: 31. Január , 2009, 16:02:46 »

Tak preco potom je nieco na stranke, co sa "neda" kupit a este je k tomu aj cena nahodena s tym, ze sa bude menit ???To uz je co za kokotina Huh!  Na zdravie!

Pocuj, si student, si niekde zamestanny alebo nebodaj sa zivis na vlastnu past? Ozaj sa pytam uprimne.

V trhovom mechanizme sa ceny menia, zalezi na case, zalezi na tom, ze rovnaku vec kupis dnes za tolko a o mesiac za ine tolko a to vsetko premietas do vyslednej ceny. To je kapitalizmus.

Na stranke je to z vela dovodov. Napriklad kvoli tomu, ze ludia to hladaju a mas tam jasne napisane, ze to nie je skladom. A tych dovodov ti z brucha vymenujem dalsich 30, lebo v internetovom marketingu sa vcelku vyznam lepsie ako v biznise s hudobninami.

Takze stale ko*otina?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #147 kedy: 31. Január , 2009, 16:04:15 »

Ved priamo si to nikde nenapisal.
Ci vari nechces, aby sa kupovalo od Teba ?

Nevsuvaj mi do ust, co som nenapisal. Uz sa ti to viackrat podarilo. To je cele.

Ked chces takto argumentovat, tak normalne kvotuj tak ako ja konkretne casti spravy, aby bolo jasne k comu sa vyjadrujes.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #148 kedy: 31. Január , 2009, 16:05:41 »

branko, neslovickar a radsej priznaj.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #149 kedy: 31. Január , 2009, 16:15:30 »

branko, neslovickar a radsej priznaj.
co mam priznat? Ze lepsie sa kupuje za vyssie ceny?  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.205 sekund, 23 otázok.