Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 10:27:02
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26139 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #150 kedy: 31. Január , 2009, 16:18:15 »

Spyros: Tak mi vysvetli, preco potom nemoze dat Eshopovy predajca cenu za vyrobok, AZ ked ju bude mat skladom ?
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 16:18:36 od Branko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #151 kedy: 31. Január , 2009, 16:24:26 »

Spyros: Tak mi vysvetli, preco potom nemoze dat Eshopovy predajca cenu za vyrobok, AZ ked ju bude mat skladom ?

Opat cituj, to som kde napisal, to netvrdim.

Ked s niektorym z mojich nazorov nesuhlasis, najdi si v mojich prispevkoch konkretnu pasaz, odkvotuj ju a polemizuj. Ja rad debatujem, ale musi to byt aj v ramci internete trosku na urovni. Ja nie som tvoj nepriatel alebo co, normalne chcem debatovat.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #152 kedy: 31. Január , 2009, 16:30:35 »

jaka tema mark ? ze ste tu jebli rozdiel 500 eur a tovar nebol skladom.

Ani nemoze byt, Mark V sa este nepredava nikde na svete...prve kusy maju dorazit tak cca koncom februara. Ale aj keby hned Mada mala na sklade, a ten druhy obchod nie, chces mi povedat ze by si radsej nepockal nejaky ten mesiac a mal to lacnejsie o 500 euro Huh!
Ale mozno by bolo dobre, keby sa k tomu vyjadril aj niekto z Mady, nech to tu nevyzera ze ich chcem ociernit alebo co... je mozne ze oni len dostali predbezny odhad a podla toho urobili cenu, mozno ze ked dorazia prve kusy tu cenu upravia.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #153 kedy: 31. Január , 2009, 16:33:48 »

Opat cituj, to som kde napisal, to netvrdim.

Ked s niektorym z mojich nazorov nesuhlasis, najdi si v mojich prispevkoch konkretnu pasaz, odkvotuj ju a polemizuj. Ja rad debatujem, ale musi to byt aj v ramci internete trosku na urovni. Ja nie som tvoj nepriatel alebo co, normalne chcem debatovat.

:)
Normalne sa Ta pytam, ze preco to je tak. Lebo tak to je. Ze je cena dana, tovar nie je skladom a predsa sa bude menit. Cize otazka este raz: Preco nemoze dat slov. eshopovy predajca cenu AZ ked bude mat tovar na sklade? Pytam sa, lebo ma to zaujima, nie preto, ci si to povedal, alebo nie.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #154 kedy: 31. Január , 2009, 17:00:20 »

toto uz je trochu prisilna kava nie ?  Fuuha zíram

http://www.musicmarket.sk/12-gitary-gitarova-aparatura/255-marshall-jvm410h-hlava/?page=1&back=view
51 900 SKK

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Marshall-JVM410H&nid=20016&nparams=kod_id;10505
34 890,13 SKK     ked som bol naposledy v muzikeri, tu hlavu tam mali za tuto cenu.

toto len tak pomimo - http://kytary.cz/marshall-celolampovy-zesilovac-jvm410h/96683/?SE5020:0:0:1:0
26115 CZK doprava zadarmo aj na SR
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #155 kedy: 31. Január , 2009, 17:08:30 »

toto uz je trochu prisilna kava nie ?  Fuuha zíram

http://www.musicmarket.sk/12-gitary-gitarova-aparatura/255-marshall-jvm410h-hlava/?page=1&back=view
51 900 SKK

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Marshall-JVM410H&nid=20016&nparams=kod_id;10505
34 890,13 SKK     ked som bol naposledy v muzikeri, tu hlavu tam mali za tuto cenu.

toto len tak pomimo - http://kytary.cz/marshall-celolampovy-zesilovac-jvm410h/96683/?SE5020:0:0:1:0
26115 CZK doprava zadarmo aj na SR

ale spyros to ma na sklade  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #156 kedy: 31. Január , 2009, 17:11:51 »

Ak si napr. v Muzikeri teraz objednas tu hlavu, tak ju dostanes aj za tu cenu, ktoru mas uvedenu na stranke, hoci na sklade bude 30.3.2009.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #157 kedy: 31. Január , 2009, 17:12:56 »

Ano, dik za upozornenie, tu hlavu sme predali a tak nesledujem jej cenu nejak (nie je to supertrhak), ked ju nemame skladom :-D

Ale zmenim to. Keby si ju chcel realne kupit, tak asi nikto by ti ju neponukal za danu cenu spred roka, ze... takych zombiekov je na kazdom webe niekolko, tazko sa to da ustrazit.

http://www.musicmarket.sk/255-marshall-jvm410h-hlava/ takze kupujes?  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #158 kedy: 31. Január , 2009, 17:17:02 »

Ano, dik za upozornenie, tu hlavu sme predali a tak nesledujem jej cenu nejak (nie je to supertrhak), ked ju nemame skladom :-D

Ale zmenim to. Keby si ju chcel realne kupit, tak asi nikto by ti ju neponukal za danu cenu spred roka, ze... takych zombiekov je na kazdom webe niekolko, tazko sa to da ustrazit.

http://www.musicmarket.sk/255-marshall-jvm410h-hlava/ takze kupujes?  Na zdravie!

neojebavaj sak ju nemas skladom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #159 kedy: 31. Január , 2009, 17:22:54 »

no uz som sa fakt zlakol, ze ju fakt predavas za hentu cenu :)
Davnejsie som rozmyslal ze by som ju kupil, lebo fakt isla cenovo dole... ale uz ma to preslo
Hmm no ale keby fkt realne uvazujem nad jej kupou tak, by som najprv napisal muzikeru ci by mi ju nedali este lacnejsie kedze garantuju najnizise ceny a ty si ju dal prave lacnejsie nez uvdza muziker :)
tak by to spravil asi kazdy...
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 17:24:16 od Alexi7 » Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #160 kedy: 31. Január , 2009, 17:26:12 »

neojebavaj sak ju nemas skladom  Bavím sa skvele

Co ojebavam, pozri sa na svoju akoze web firmu Na zdravie!

Add cena: No ale co je zle, netvrdil som, ze je skladom a cena je vzdy otazka medzi predavajucim a kupujucim, teraz sa nakupi od Marshallu hlava lacnejsie ako pred rokom, tak aj cena bude lacnejsia. Je garancia najlepsej ceny, je.

2Branko k tomu, ze "Ak si napr. v Muzikeri teraz objednas tu hlavu, tak ju dostanes aj za tu cenu, ktoru mas uvedenu na stranke, hoci na sklade bude 30.3.2009." No ale ved to plati aj u mna, a myslim takmer v kazdom eshope. Ze ak si objednas hlavu za cenu, ktora bola v momente objednavky, tak ti ju obchodnik za to preda. Prinajhorsom, ak to za tu cenu dodat nevie, tak odstupi od zmluvy. Mne sa to napriklad stalo v Muzikeri kedysi. Ach jo, tiez som mal kedysi nast rokov a svet bol gombicka, bol som najkrajsi a najmudrejsi ako vy.

Tak co mate dalej...
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #161 kedy: 31. Január , 2009, 17:28:15 »

no uz som sa fakt zlakol, ze ju fakt predavas za hentu cenu :)

Ako som napisal, to pri tolkych polozkach, nemozes dennodenne sledovat kto ma presne ake ceny, presne aj k tomu su tie garancie. Obchodnik si to pozrie a porovna s najnovsimi VOC. To je snad pochopitelne.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #162 kedy: 31. Január , 2009, 17:30:29 »

...Ze ak si objednas hlavu za cenu, ktora bola v momente objednavky, tak ti ju obchodnik za to preda...
Vazne Huh!
Skus napisat do Mady, ci zozenu duala za tu cenu, ktoru tam maju.
Cize je to tak, ak tovar nie je skladom, ale ja zaplatim za cenu, ktora je na stranke v momente, ked si hlavu objednam ?
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #163 kedy: 31. Január , 2009, 17:31:47 »

boze spyros najprv tu picujes ze niekto predava nieco co nema na sklade a nasledne ponuknes hlavu co nemas na sklade ty.

holt niekto je najkrajsi a najmudrejsi ked je teenager a niekomu to zostane
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 17:34:16 od Zakky » Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #164 kedy: 31. Január , 2009, 17:43:19 »

boze spyros najprv tu picujes ze niekto predava nieco co nema na sklade a nasledne ponuknes hlavu co nemas na sklade ty.
holt niekto je najkrajsi a najmudrejsi ked je teenager a niekomu to zostane

To si pekne zjednodusil, ja som pisal o tom, ze ked nemam nieco skladom, tak nie je problem palit ceny od boku.

Samozrejme na zaklade tvojej ikony mi je jasne kto z nas dvoch je teenager, najkrajsi a najmudrejsi. Neostava mi nic ine, len sa s tymto bilagom len sa pretlkat tazkym zivotom dalej.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.