Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 11:30:39
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VYROBA FENDER TELECASTER  (Prečítané 11343 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #15 kedy: 08. Február , 2009, 15:29:33 »

a naco Ti je vobec vykres ? vsak pozicaj si barsjake Tele, staci Squier, obkresli ho, omeraj co treba a mas to, nepotrebujes ziadne plany.

a ked nema nikto na vôkol tele?   pojde do hudobnin si obkreslovat ? ha ha ha ha ha ha by ho koply do riti Bravooo

ja vo svojom okoli nepoznam nikoho kt. ma tele , ale stratov lP,SG? a podobnych tvarom mam okolo seba haldu
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 08. Február , 2009, 15:36:33 »

a ked nema nikto na vôkol tele?   pojde do hudobnin si obkreslovat ? ha ha ha ha ha ha by ho koply do riti Bravooo...

preco by ho kopli do riti ? mna nekopli do riti, ked som poprosil, ci si mozem obkreslit tvar...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #17 kedy: 08. Február , 2009, 15:38:13 »

...pojde do hudobnin si obkreslovat ? ha ha ha ha ha ha by ho koply do riti Bravooo
Mozno mas taku skusenost...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 08. Február , 2009, 15:39:01 »

a vobec - hral som na paradny Nuno Bettencourt, ktory Igor Keller robil pokial viem podla fotky... fender ma pekne fotky na stranke, pokial clovek ma na to taku gitaru vobec vyrobit, tak v zasade mu staci aj toto:

http://www.plankspankers.co.uk/Japanese%20Vintage%20guitars%20images/Past%20guitars/Fender%20JV%20Tele/Fender%20Telecaster%20JV%2052-95%20-%20Body.jpg
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #19 kedy: 08. Február , 2009, 15:39:55 »

preco by ho kopli do riti ? mna nekopli do riti, ked som poprosil, ci si mozem obkreslit tvar...

možno si vyzeral serioznejšie  ha ha ha
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #20 kedy: 08. Február , 2009, 15:42:31 »

mam teraz doma nejakeho Corta... co vyzera dost ako Telecaster... ked chces, dojdi si to pomerat a obkreslit :)))
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #21 kedy: 08. Február , 2009, 16:59:55 »

a vobec - hral som na paradny Nuno Bettencourt, ktory Igor Keller robil pokial viem podla fotky... fender ma pekne fotky na stranke, pokial clovek ma na to taku gitaru vobec vyrobit, tak v zasade mu staci aj toto:

http://www.plankspankers.co.uk/Japanese%20Vintage%20guitars%20images/Past%20guitars/Fender%20JV%20Tele/Fender%20Telecaster%20JV%2052-95%20-%20Body.jpg
presne takyto tele si chcem spravit...aj farba aj vsetko:)akurat na krk si absolutne netrufam, to by som musel mat nehorazne vela skusenosti a mat na to aj nastroje a mierky rozne na co si fakt netrufam preto si krk objedna, original fenderacky z ebay...nasiel som tam novy krk za 2100 sk co je docela fajn cena...na to telo skusim teda zohnat jasen asi je to najlepsie napad pokial nie jasen tak tu jelsu...co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku aby som si to vedel vytlacit presne v tom rozmere...a co sa tyka hudobnin v nasom meste v hudobninach nemaju vobec tele:)))
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 08. Február , 2009, 17:04:31 »

....co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku ...

poznas predsa menzuru gitary a okrem toho sa prave v tejto teme mozes spytat na vsetky rozmery, Tele tu snad niekto ma :).

ako ja Ta nechcem odhovarat od technickeho vykresu, kludne si ho niekde na nete pohladaj, len neporadim Ti kde...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #23 kedy: 08. Február , 2009, 17:07:01 »

...co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku aby som si to vedel vytlacit presne v tom rozmere...
sirka hmatnika pri poslednom prazci cca 56mm, staci? Zdravíčko
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 17:07:55 od styrioci » Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #24 kedy: 08. Február , 2009, 17:07:38 »

atheysm, odkial si ?
v najhorsom pripade ti obkreslim to tele (od Cortu) co mam doma ... snad tma nebude moc velky rozdiel v tvare.
a poslem ti to na papieri  Bavím sa skvele ... take spartanske riesenie, ale tak inac pomoct neviem.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #25 kedy: 08. Február , 2009, 17:12:03 »

atheysm, odkial si ?
v najhorsom pripade ti obkreslim to tele (od Cortu) co mam doma ... snad tma nebude moc velky rozdiel v tvare.
a poslem ti to na papieri  Bavím sa skvele ... take spartanske riesenie, ale tak inac pomoct neviem.
:)))z banoviec nad bebravou..kimlo to by bolo od teba nehorazne slachetne Bavím sa skvele
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #26 kedy: 08. Február , 2009, 17:13:51 »

:)))z banoviec nad bebravou..kimlo to by bolo od teba nehorazne slachetne Bavím sa skvele

banovce niesu tak delako... ja som zo Starej Turej, okres NM, ale osm casto v TN.
takto vyzera ten Cort.

* corttt.jpg (137.04 KB, 800x544 - prehliadnuté 236 krát.)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 08. Február , 2009, 17:14:35 »

je trochu iny...
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #28 kedy: 08. Február , 2009, 17:19:36 »

je trochu iny...

nebude to tym ze som to captavo odfotil ?
nieje to presne kolmo z vrchu... trosku z uhla... :)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 08. Február , 2009, 17:25:30 »

tazko povedat, ale vsak ta fotku co som nasiel, je v takom rozliseni, ze az... atheysm si kupi kobylu, snimace, pozna menzuru, ma absolutne vsetko potrebne na dokonaly technicky vykres...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.