Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 20:29:17
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 5 Minutes Alone  (Prečítané 36466 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #30 kedy: 12. Február , 2009, 08:50:05 »

mne sa to paci... miestami som na zaciatku ako zacal spev mal pocit ze to spieva Akerfeld tym jeho growlom.. inak na com boli nahravane gitary? inak v podstate vcelku sranda..neviem ci to bol zamer ale anglicky sa povie horizont 'horizon' ..to len na margo nazvu poesnicky ale to uz je na vas :)
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 10:07:51 od kaolko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #31 kedy: 12. Február , 2009, 10:01:38 »

Zvukovo na sloveneske pomery celkom fasa, dobra reklama pre Musicmana. Spevak podla mna nevie "grgat" teda "grovlovat", mohol radsej skusit spievat alebo to aspon striedat, lebo neiem ci to niekto bude pustat viackrat.

PS: Zena ma to prave prinutila zrusit a pustit Colorfactory  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #32 kedy: 12. Február , 2009, 12:00:45 »

Hudobne fajn, dobre riffy, aj ked som to cele nepocul...ale vokal mi pripada,ako z inej skladby, proste tam nesedi...takisto ako napisal spyros, ta tej technike growlu by sa este malo dost zapracovat  Zdravíčko
Drzim palce Na zdravie!
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 12. Február , 2009, 12:12:19 »

Vobec nie, bezne sa aj na "zapade" a severe pouziva takyto styl revu, na tom nie je vobec nic zle.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #34 kedy: 12. Február , 2009, 12:30:35 »

Tak som vas odhalil, ono je to na tej fotke napisane Spev, nevedel som to doteraz rozlustit:

Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #35 kedy: 12. Február , 2009, 12:45:20 »

Dobre to znie.  Len tak ďalej  Na zdravie! .
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #36 kedy: 12. Február , 2009, 13:19:52 »

Vobec nie, bezne sa aj na "zapade" a severe pouziva takyto styl revu, na tom nie je vobec nic zle.
To ano, ale pripada mi, ze su tam este nejake rezervy, ale hodnotim len na zaklade kratkej ukazky, ale to je len na okraj...To, co sa mi hlavne nepaci, su samotne linky, frazovanie, proste si v tej skladbe viem predstavit lepsie postaveny vokal...
Kazdopadne, zle to nie je  Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #37 kedy: 12. Február , 2009, 13:32:01 »

ten vokal je dobry pokial je v "prirodzenej" polohe, ked spieva hlboko nie je to dobre - citit ze je to uz za hranicou jeho schopnosti, ale mne skor vadi ze asi na 2-3 miestach je dost zle vyfrazovany spev do rytmu je to pocut a je to hruba chyba..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 12. Február , 2009, 14:14:32 »

bez akychkolvek dalsich premyslani poviem, ze na slovensky pomery je ten vokal viac nez dobry.. u nas je kopec growlujucich spevakov ale vsetko je to skor trapne amaterske a vacsinou growluju ti, co nevedia vobec spievat a chceli by byt v kapele tak tam aspon rucia ked uz nic (neberte si pozicku bez rucitela :D )  Bavím sa skvele fakt.. na nase pomery poviem ze fajn vokal.. a ten Yyyyyyyyyyyyy kanal na zaciatku bol ppci :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 12. Február , 2009, 14:49:25 »

Velmi sa mylis, je tu vela dobrych grcacov. To tvrdis len ty, co si videl jednu death metalovu kapelu na DK Luky a potom Striguli a uz nic viac.

Toto su ti amateri?
Toto?
Alebo tito? http://bandzone.cz/brainscan

http://www.myspace.com/inferband
http://bandzone.cz/killchain
....
Ani som sa nemusel moc snazit.

S cim domaca metalova scena nikdy nemala problem bol prave dostatok kvalitnych grcacov.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #40 kedy: 12. Február , 2009, 18:13:10 »

Tak som si to teda nasilu vypocul aj ja, Zakky ma totalne vyotravoval ze nech to pocuvam, inak ze ma zakkyluje :).

Zakkynko moj drahy, nechces sa radsej na to vykaslat? Ved to sa neda pocuvat Si píš!!! Hruuuuza Si píš!!!

Same hnusne bustrovane gitary, ziadna pekna melodia, trosku viac si napocuvaj Kelly's family nech chytis volaku inspiraciu. Toto je fakt hrozne, ved to je nejaky metal alebo co. Hnus Si píš!!!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #41 kedy: 12. Február , 2009, 18:21:59 »

mal to dojst naspievat Robo Kazik a v poslednej chvili volal ze sa na to neciti.  Otto Waiter nebral telefon a takto to potom vyzera  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #42 kedy: 12. Február , 2009, 18:25:03 »

mal to dojst naspievat Robo Kazik a v poslednej chvili volal ze sa na to neciti.  Otto Waiter nebral telefon a takto to potom vyzera  Bacha na vec kamo!

Mozno viem vybavit Petra Nagyho, ten by nevyhovoval? :)

Neviem ci tomu pomoze nova Zakkyho gitara, ale silne o tom pochybujem :).
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #43 kedy: 12. Február , 2009, 18:27:42 »

ten spev je fakt onicom, mali ste zavolat petru janu  Zdravíčko
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
zakky
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 12. Február , 2009, 18:30:14 »

po strasnej kritike spevu sme sa rozhodli pridat na cd aj specialnu karaoke verziu a vyherny kupon vdaka ktoremu sa najlepsi adept moze zucastnit nahravania skutocneho albumu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.