Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Február , 2009, 14:35:37 » |
|
Ze vie hrat rychlo. Myslím, že skôr sa tak shredderi sami nazývajú, lebo vedia a chcú hrať iba rýchlo a nijako inak..
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2009, 15:26:34 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Február , 2009, 15:01:51 » |
|
Myslím, že sa skôr sa tak shredderi sami nazývajú, lebo vedia a chcú hrať iba rýchlo a nijako inak.. Keby vsetci shredderi hrali ako Meola tak potom od rana do vecera pocuvam len shred
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Február , 2009, 16:37:29 » |
|
myslím, že Meola nehrá iba rýchlo, rýchlo hrá, keď to tak má byť, ceduľka s nápisom shreder sa mu nehodí
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. Február , 2009, 13:12:01 » |
|
mna bavil v tom jeho elektrickom jazzrockovom obdobii, v okolii albumu Splendido Hotel, alebo vtedajsie jeho hranie s Coreom... neskorsia tvorba ma bavila coraz menej... bol som na nom pred par rokmi na jazzovych dnoch a docela som sa nudil, na dalsi jeho koncert uz ani nepojdem... prilis akademicke to co robi, zjavne nemam rad moderny jazz pre intelektualov... stare albumy z mladosti si rad pustom hocikedy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. Február , 2009, 13:23:15 » |
|
mna bavil v tom jeho elektrickom jazzrockovom obdobii, v okolii albumu Splendido Hotel, alebo vtedajsie jeho hranie s Coreom... neskorsia tvorba ma bavila coraz menej... bol som na nom pred par rokmi na jazzovych dnoch a docela som sa nudil, na dalsi jeho koncert uz ani nepojdem... prilis akademicke to co robi, zjavne nemam rad moderny jazz pre intelektualov... stare albumy z mladosti si rad pustom hocikedy.
100% suhlas so vsetkym. Velmi mam rad este album Elegant Gypsy, tusim jeho druhy v poradi. Tie jeho terajsie veci ma dost nudia a uspavaju, pridu mi velmi chladne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 10. Február , 2009, 14:15:17 » |
|
keď mám pravdu povedať, posledný bratislavský koncert s tým akordeonistom v PKO mi tiež nerezal, no ale to nepoznám muzikanta ktorý by mi sedel vo všetkom, čo urobí (okrem Bacha samozrejme)
|
|
« Posledná zmena: 10. Február , 2009, 14:28:25 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. Február , 2009, 22:45:59 » |
|
Al nie je shreder...keby ti co hraju kua rychlo skusili Meolove postupy, tak by sa asi posrali Velky Al je proste Velky Al
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. Február , 2009, 22:47:20 » |
|
Al nie je shreder...keby ti co hraju kua rychlo skusili Meolove postupy, tak by sa asi posrali Velky Al je proste Velky Al S tou poslednou vetou musim prudko suhlasit ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Február , 2009, 23:01:18 » |
|
A s tou pred tym nie???
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Február , 2009, 23:03:14 » |
|
A s tou pred tym nie??? Veta predtym hovorila o Al-ovom feelingu a nasadeni a hudobnom mysleni, takze aj s tou suhlasim aj ked nesuhlasim, ze vsetci shrederi /gitaristi rychlici/ nemaju pekny feeling pripadne myslenie. /ako ktori/ No a to co sa komu individualne paci je fakt vec individualneho pocitu. Mne sa moze pacit to, tebe zase ine... tak to bolo mienene
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 23:04:30 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. September , 2011, 22:10:29 » |
|
ten zaciatok som myslel ze je shredds video a neni kukam jak kkt inak som nevedel ze robert downey junior hra tak ppci na gitaru
|
|
« Posledná zmena: 23. September , 2011, 22:18:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|