Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 11:40:04
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OLP konci...prichadza Sterling (by Music Man)  (Prečítané 14454 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #45 kedy: 02. August , 2009, 16:15:38 »

počujte, prišiel s tými Sterlingami už niekto do kontaktu, by ma celkom zaujímalo ako to hrá, tvária sa trochu dôverihodnejšie tie gitarky ako predošlé OLP (resp. lepší marketing  ha ha ha ),  tu v ČR ju má http://www.rockster.us/Vyrobce/Sterling-by-MusicMan, dokonca o pár centov lepšia cena ako u thomanna.
Zaznamenané

... all life is future to past ...
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #46 kedy: 02. August , 2009, 19:22:16 »

poriadne ani na youtube nie su videa...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #47 kedy: 18. September , 2009, 19:52:38 »

Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #48 kedy: 23. September , 2009, 16:19:53 »

vzhladovo sa mi tie gitary pacia viac ako OLP  Na zdravie!
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #49 kedy: 27. Január , 2010, 15:37:29 »

http://www.sterlingbymusicman.com/2010_Limited_Edition.pdf

nove modely, aj novy petrucci :)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #50 kedy: 19. Marec , 2011, 15:28:11 »

nemozem si pomoct, ale ten flader na javore na novych JP100 mi pride ako nakresleny

a na tomto kusku to vyzera ako keby to niekto nechtiac rozmazal   Nechajte ma vydýchať (majitel dostal zlavu na novy kus...to o niecom svedci)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 07. Marec , 2013, 17:20:54 »

vcera som drzal v ruke cca 300€-rovu basu Sterling made in Indonesia. mile prekvapenie - velmi slusne opracovanie, vynikajuce ladenie aj na poslednych prazcoch, pohodlna hra, tlsty kovovy a vsade vyrovnany zvuk. keby som nevidel Indonesia a nepovedali by mi, ze 300€, tak by som si myslel, ze mam v ruke nejaku prestiznejsiu zalezitost..
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #52 kedy: 07. Marec , 2013, 18:27:56 »

teraz sa celkom rozbehli, v ponuke uz aj 7 strunne verzie Petrucciho modelu
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #53 kedy: 07. Marec , 2013, 18:30:26 »

Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #54 kedy: 15. Marec , 2013, 10:56:54 »

V klangfarbe som skusal presne tu co asdfg dal obrazky spolu s Elevenrack a prekvapivo hrala  fajn a aj spracovanie tej gitary bolo na slusnej urovni. Profil krku bol tak dost hranaty (neco ako mal Karol tu Dellinger II)
Zaznamenané

Im a little princess
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #55 kedy: 14. Jún , 2013, 10:17:40 »

Nieco napisem, po 2 mesiacoch sluzobiek:)
Mam sterling JP60 a mam aj MMJP6 aj MM luke.
porovnanie strerling vs MM (subjektivne)
- farba - lak je o poznanie menej kvalitny - jednak volnym okom a jednak uz mam skrabanec (na MM sa skrabanec skoro ani neda spravit)
- mechanika - na prvy pohlad rovnaka ale predsa len sa trosku viac rozladuje (ale obrati megadrahym gibsonom alebo fendrom to stale skoro netreba ladit)  Bavím sa skvele
- ladenie - ladi jak vinecko - fsade  - ziaden rozdiel
- vyska strun - mam rad hybridy 9-10 - na "lacnejsich" gitarach je problem rezonancia ked si clovek spusti struny az skoro na prazce - tu tento problem NIE JE Si píš!!! jako origos MM
- snimace - pouzivam uz len axe fx - ale jediny rozdiel je sterlingove maju pri vyhulenom gaine trosku piskotu - MM jp6 to vobec nie je pocut a luke ma emg(neda sa porovnat active vs passive of coooourseee) (je sranda ze na spektralnom analyzerovi ten piskot neviem najst ani pri brutalnom rozliseni a vzorkovani - tvaria sa obe rovnako)
- pocit na hmatniku - ziaden rozdiel

zhrnutie:
+ cena/vykon = super
- vsetky matky a srouby treba podotahovat - ten cinan co to skladal to nedotiahol!!! - VAZNE!!!

a myslim si, ze netreba menit snimace - jasne nie je to to iste ale je to aj tak bomba!

ospravedlnujem sa za divne pisanie ale som po 2 mesiacoch prezentaciia soferovania a citim sa jak pozuty.
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #56 kedy: 14. Jún , 2013, 11:12:50 »

gitarista v kapele má SUB SL3 neviem nakoľko sa podobá na originál, ale v pohode tromfne gitary do 500,- Eur, normálne som začal uvažovať nad SUB Ray 5kou
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #57 kedy: 14. Jún , 2013, 13:02:19 »

Nieco napisem, po 2 mesiacoch sluzobiek:)
Mam sterling JP60 a mam aj MMJP6 aj MM luke.
porovnanie strerling vs MM (subjektivne)
- farba - lak je o poznanie menej kvalitny - jednak volnym okom a jednak uz mam skrabanec (na MM sa skrabanec skoro ani neda spravit)
- mechanika - na prvy pohlad rovnaka ale predsa len sa trosku viac rozladuje (ale obrati megadrahym gibsonom alebo fendrom to stale skoro netreba ladit)  Bavím sa skvele
- ladenie - ladi jak vinecko - fsade  - ziaden rozdiel
- vyska strun - mam rad hybridy 9-10 - na "lacnejsich" gitarach je problem rezonancia ked si clovek spusti struny az skoro na prazce - tu tento problem NIE JE Si píš!!! jako origos MM
- snimace - pouzivam uz len axe fx - ale jediny rozdiel je sterlingove maju pri vyhulenom gaine trosku piskotu - MM jp6 to vobec nie je pocut a luke ma emg(neda sa porovnat active vs passive of coooourseee) (je sranda ze na spektralnom analyzerovi ten piskot neviem najst ani pri brutalnom rozliseni a vzorkovani - tvaria sa obe rovnako)
- pocit na hmatniku - ziaden rozdiel

zhrnutie:
+ cena/vykon = super
- vsetky matky a srouby treba podotahovat - ten cinan co to skladal to nedotiahol!!! - VAZNE!!!

a myslim si, ze netreba menit snimace - jasne nie je to to iste ale je to aj tak bomba!

ospravedlnujem sa za divne pisanie ale som po 2 mesiacoch prezentaciia soferovania a citim sa jak pozuty.

parada
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #58 kedy: 24. December , 2013, 20:24:22 »

Ja som majitelom JP70tky a ta gitara ma milo prekvapila. Original som v ruke nikdy nedrzal takze ju s originalom neviem porovnat ale som s nou velmi spokojny. je neskutocne pohodlna a celkom prijemne ma prekvapil aj zvuk so stock snimacmi. Bridge asi vsak budem menit ,avsak este niesom rozhodnuty ci pojdem do crunch lab-u alebo vyskusam niektory z BKP. Povodny majitel v nej mal aj Cl a myslim ze Painkiller a pochvaloval si oba tak uvidime co  tam nahodim.
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #59 kedy: 24. December , 2013, 20:40:23 »

Ja som majitelom JP70tky a ta gitara ma milo prekvapila. Original som v ruke nikdy nedrzal takze ju s originalom neviem porovnat ale som s nou velmi spokojny. je neskutocne pohodlna a celkom prijemne ma prekvapil aj zvuk so stock snimacmi. Bridge asi vsak budem menit ,avsak este niesom rozhodnuty ci pojdem do crunch lab-u alebo vyskusam niektory z BKP. Povodny majitel v nej mal aj Cl a myslim ze Painkiller a pochvaloval si oba tak uvidime co  tam nahodim.
Daj potom fotky. :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.