much
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 24. Marec , 2009, 18:36:39 » |
|
to su mi veci...ja ked si kupim novu gitaru tak sa s nou na tomto fore rozhodne nepochvalim, ktovie co by ste mi tam nasli tibor7: aspon si mozes povedat: moja nova laska ma 8 dier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 24. Marec , 2009, 18:43:52 » |
|
pre niektorych ludi je lepsie nevediet zomru s usmevom na tvari ze mali kvalitnu (dutu ) gibsonu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 24. Marec , 2009, 18:47:25 » |
|
vy ste ine hovada si ho viem teraz predstavit ako rozmysla, ze cim to vyplni :D...A neni pravda, ze cim menej dier tym lepsie, cim lepsie hra tym lepsie. a ked sa mupaci ako hra tak neni co riesit normalne, ze ho lutujem ako ho tu natahujete ...
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 24. Marec , 2009, 18:49:37 » |
|
K tomu zvuku. Už som to tu niekde písal. Kamoš má tu nedaleko odo mna malé štúdio a vlastní SG Gibson asi 5 ročnú a Custom Shop LP EB 2007 - obe hrajú fantasticky , ten Les Paul je sýty , spevavý , sustain proste super nástroj. Ja som si kúpil tiež taký istý EB r.v.2002 a nehral tak ani náhodou - bol silnejší , hlučný , sterilnejší mal menej gainu(že záleží aj na roku výrobe snímačov ,hoci sú tie isté) . Predal som . Kúpil som túto. Porovnávali sme vlaste už 4 Gibsony z toho 3 Custom , na jednej veľmi vydarenej hand made hlave , Marshalle TSL a aj na mojom Orange. Táto je omnoho , omnoho bližšie k tej kamošovej a je tam ten Custom zvuk. Je fakt že ešte je trošku akoby surovšia a na stredoch ukričanejšia a agresívnejšia ale po nejakej dobe asi ešte sadne - vyhrá sa . A ked nie aj takto som s ňou spokojný. Ked som vcera počul v Pešti na AC/DC ten uvrešťaný, agresívny Angusov Marshall - SG Gibson a jak to v celej kapele fantasticky sedelo tak ma mojich trochu viac stredov trápi o to menej.
|
|
« Posledná zmena: 24. Marec , 2009, 18:52:25 od tibor7 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 24. Marec , 2009, 18:53:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 24. Marec , 2009, 18:55:38 » |
|
hned si idem vyvrtat tych 8 dier do mojej Vintage mozna ze zacne hrat CUSTOM Vintage za velke pivo na dieru ti to spravim aj s podpisom
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 24. Marec , 2009, 19:13:59 » |
|
ale este mi to musis aj vychvalovat vsade a pridam aj borovicku nic si nevrtaj, len si prerob napis na hlave a gitara zacne mat hned podozrivo tucny zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 24. Marec , 2009, 19:15:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 24. Marec , 2009, 20:39:39 » |
|
nic si nevrtaj, len si prerob napis na hlave a gitara zacne mat hned podozrivo tucny zvuk bacha na font pisma, musi pouzit bold
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 24. Marec , 2009, 20:48:15 » |
|
tu je aj vysvetlenie preco kazdy gibson hra inak. zalezi mexikanec lacna pracovna sila kam sa trafi s tymi dierami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 24. Marec , 2009, 20:50:24 » |
|
zalezi mexikanec lacna pracovna sila kam sa trafi s tymi dierami v cine pracuju mexikanci? to vysvetluje preco sa ti cinania v kopirovani tak zlepsili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. Marec , 2009, 20:56:19 » |
|
este sa budu vychvalovat cinske Gibsony a cinske VHT ked nastupi vyroba v Somalsku, Mozambiku a Angole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 24. Marec , 2009, 21:07:49 » |
|
tu je aj vysvetlenie preco kazdy gibson hra inak. zalezi mexikanec lacna pracovna sila kam sa trafi s tymi dierami ale tak emental za 3000 europenazi,to je uz ina delikatesa
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|