proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 25. Marec , 2009, 18:59:19 » |
|
progrockerove tajne priane je aby prisli aj za nim a mohol im ukazat svoju zbierku skvostov Zas uplne vedla. Nejde Ti to pankac, vzdaj to uz. Svoju plesnivinu aj tak lahko nepredas.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 25. Marec , 2009, 19:24:00 » |
|
progrockerove tajne priane je aby prisli aj za nim a mohol im ukazat svoju zbierku skvostov Prišiel by som veľmi rád ,popozerať , vyskúšať ,porovnať( aj popiť niečo...)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 25. Marec , 2009, 19:34:50 » |
|
Prišiel by som veľmi rád ,popozerať , vyskúšať ,porovnať( aj popiť niečo...) hehe, brano by ti najvacie skvosty predviedol v puzdre a "don´t even look at it" by tu bolo uplne seriozne
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 26. Marec , 2009, 10:02:09 » |
|
Pekný kúsok - na svoj vek vyzerá ozaj dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 26. Marec , 2009, 12:34:01 » |
|
Preto takú ani nemám, som klasik . Ja som čítal že tie chambered Vás síce ohúria nasucho ale pri zapojení do aprátu tomu proste chýba objem Ale chuja, pridte si vyskusat moju, ziadny objem tomu nechyba. Zase riesite nieco co ste nevyskusali.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 26. Marec , 2009, 12:47:33 » |
|
kolko to moze znizit tie diery vahu 100 - 200 gramov ? aky to ma ale zmysel ked gitara ma 4-5kg tych 200 gramov odlahcenia by absolutne nepomohlo hracovi ked to ma zavesene na krku 1 hodinu.
Skor by som sa priklonil k nazoru co tu uz bol povedany, ze sa tym zvysuje cena ostatnych "poctivych" modelov. Teda akysi cieleny destrukcny proces. Tych 200g naozaj nedava logiku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 26. Marec , 2009, 12:56:06 » |
|
Ale chuja, pridte si vyskusat moju, ziadny objem tomu nechyba. Zase riesite nieco co ste nevyskusali. A aku mas presne?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 26. Marec , 2009, 13:23:20 » |
|
A aku mas presne?
Gibson LP BFG Cherry - to spominane chambered. Je to samozrejme trochu iny zvuk ako ostatne Gibsony, ale to je snimacmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 26. Marec , 2009, 13:43:28 » |
|
Gibson LP BFG Cherry - to spominane chambered. Je to samozrejme trochu iny zvuk ako ostatne Gibsony, ale to je snimacmi.
Snimacmi to nebude. BFG su zvnutra prakticky uplne dute, to nie je chambered s malymi komorami ako trebars Cloud serie v Custom Shope.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 26. Marec , 2009, 14:28:48 » |
|
Skor by som sa priklonil k nazoru co tu uz bol povedany, ze sa tym zvysuje cena ostatnych "poctivych" modelov. Teda akysi cieleny destrukcny proces. Tych 200g naozaj nedava logiku. Presne aj ja som toho nazoru,ze ani v gibsone nie su sprosty a uz davno prisli na to, ze vedia vyrobit perfektne gitary za cenu podobnu klasickemu standardu, tak vymysleli, ze do tych klasickych standardov navrtaju kadejake diery a ine peachoviny,aby mohli predavat customi bez tych dier za drahsie, inak by ich asi nikto nechcel, takto mozu povedat vsak ten custom hra lepsie ma plnsie stredy :D...
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 26. Marec , 2009, 14:38:15 » |
|
Snimacmi to nebude. BFG su zvnutra prakticky uplne dute, to nie je chambered s malymi komorami ako trebars Cloud serie v Custom Shope.
To znie ako by som mal doma drevotriesku. O tom sa hadat nebudeme, videli sme rentgen, ale aj tak som cakal, ze bude lahsia ked som ju prvy krat drzal prislo normalne "sklamanie" bola tazsia... A ked ta tak pocuvam, tak si uz na nej urcite hral, ked si na nnu taky odbornik???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 26. Marec , 2009, 17:14:20 » |
|
aby mohli predavat customi bez tych dier za drahsie, inak by ich asi nikto nechcel, takto mozu povedat vsak ten custom hra lepsie ma plnsie stredy :D...
Oni hraju lepsie tie Custom Shopy v priemere. Su z lepsieho dreva, maju lepsi hardware, elektroniku a pod. Su tiez ovela lepsie spracovane, hlbsi spoj krku, celkove opracovanie atd. Fakt v priemere dost velky rozdiel po vsetkych strankach.
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 17:19:56 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 26. Marec , 2009, 17:17:52 » |
|
A ked ta tak pocuvam, tak si uz na nej urcite hral, ked si na nnu taky odbornik???
Nehral, len pisem nezaujato o jej konstrukcii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 26. Marec , 2009, 17:25:43 » |
|
Nehral, len pisem nezaujato o jej konstrukcii.
Tak si prid zahrat aby to bolo skutocne nezaujato Je to mahagon, javor, palisander, len snimace su ine. Dokonca jednu velku prednost pred ostatnymi Gibsnami a sice ze nema lak a teda drevo moze bez obmedzeni zniet a vyniknut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|