proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 26. Marec , 2009, 17:36:05 » |
|
Tak si prid zahrat aby to bolo skutocne nezaujato Je to mahagon, javor, palisander, len snimace su ine. Dokonca jednu velku prednost pred ostatnymi Gibsnami a sice ze nema lak a teda drevo moze bez obmedzeni zniet a vyniknut. Ake ma snimace? Sa mi mari ze Burstbucker Pro? Ci 500T a 498? Ja nemam nic proti nej, len som konzervativec a zaujimaju ma klasicke modely Les Paulov. Tento mi pride trochu aj dizajnovo ako modny vystrelok. (nic v zlom)
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 26. Marec , 2009, 17:39:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 26. Marec , 2009, 17:41:39 » |
|
yaro, povedal by som ze ty by si si mal prist v prvom rade zahrat na poriadnom gibsone, nie na hrackarskom
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 26. Marec , 2009, 18:09:21 » |
|
miso_kolo, mozno by sa ti viac pacil ten yarov na to, co hras
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 26. Marec , 2009, 18:13:53 » |
|
mne by sa na moju hodbu ani jedne gibson nepacil
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 26. Marec , 2009, 18:29:44 » |
|
to bfg by malo byt osadene burstbucker3 a p 90 pri krku nie ? raz som jeden nastavoval a hral vyborne. Ale oproti inym gibsnom standardom a vyssie to bolo predsa len niekde inde, inde znamena inde nie v horsom. a je tam este taka vec co ste tu nespomenuli ze nema 2* tone a 2*volume. Jedna tonova clona by mala byt nahradena killswitchom co som drzal ja v ruke bola niekoho z desmodu ( asi synčo), takto som mal aj skusenost s dusenbergom a tiez lespaul humbucker kobyla (neviem aky) a p 90 krk + bigsbíííí. Hralo jak diva svina najlepsie co som v živote počul zatial. Tusim to bolo star series.
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 18:35:20 od cubaka »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 26. Marec , 2009, 19:12:27 » |
|
to bfg by malo byt osadene burstbucker3 a p 90 pri krku nie ? r
P90 na BFG? To som este nevidel. Tusim iba teraz vysla nejaka novsia verzia Gary Moore BFG a ta ma tu P90 (netusim co to ma spolocne s G. Moorom, ale dobre). Ale povodne nemali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 26. Marec , 2009, 19:15:56 » |
|
Progi BFG má P90 pri krku odjakživa, pri kobyle je BB III
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 26. Marec , 2009, 19:46:37 » |
|
Progi BFG má P90 pri krku odjakživa, pri kobyle je BB III Pravda, ja som teraz registroval ten Gary Moore BFG na stranke Gibson a sa mi to poplietlo. Priznam sa, ze sa v tych kvantach kazdorocnych novych modelov uz nevyznam, nesledujem to skoro vobec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 26. Marec , 2009, 19:47:15 » |
|
Myslim ze signiture model Garry Moore je iba v tej zlatej úprave ostatné sú nazvané normálne bfg, niektoré sú este speciálnou edíciou kde je cislo vyryté ručne. burstbucker davaju vzdy v uprave zebra a on ma na fotke prave zebra humbac. Hah to co som mal v rukach nebolo bfg som sa odrbkal, Gibson Menace ,
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 19:56:41 od cubaka »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 26. Marec , 2009, 19:47:23 » |
|
Ja kukám všetky, snažím sa držať si prehlad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 26. Marec , 2009, 19:52:51 » |
|
vidim ze mladez sa na progrockera silne dotahuje v gibson know how
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 26. Marec , 2009, 23:21:05 » |
|
vidim ze mladez sa na progrockera silne dotahuje v gibson know how To je dobre. Dochodok sa pomaly blizi. Moje know how uz slabne, nestacim sledovat dianie v sucasnosti, je prilis netransparentne a chaoticke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 27. Marec , 2009, 09:20:16 » |
|
P90 na BFG? To som este nevidel. Tusim iba teraz vysla nejaka novsia verzia Gary Moore BFG a ta ma tu P90 (netusim co to ma spolocne s G. Moorom, ale dobre). Ale povodne nemali. Ci si to uz videl alebo nie je tam P-90
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 27. Marec , 2009, 09:37:53 » |
|
|
|
|