Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 22:23:03
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tibor7 - moja nová láska  (Prečítané 31789 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #135 kedy: 26. Marec , 2009, 17:36:05 »

Tak si prid zahrat aby to bolo skutocne nezaujato  Žmurk Je to mahagon, javor, palisander, len snimace su ine.  Dokonca jednu velku prednost pred ostatnymi Gibsnami a sice ze nema lak a teda drevo moze bez obmedzeni zniet a vyniknut.

Ake ma snimace? Sa mi mari ze Burstbucker Pro? Ci 500T a 498?
Ja nemam nic proti nej, len som konzervativec a zaujimaju ma klasicke modely Les Paulov. Tento mi pride trochu aj dizajnovo ako modny vystrelok. (nic v zlom)  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #136 kedy: 26. Marec , 2009, 17:39:49 »

Tu je o tom reklamny clanocek priamo od Gibsonu. Samozrejme tvrdia, ze to vlastne potom zneje lepsie. Bavím sa skvele

http://www.gibson.com/en%2Dus/Lifestyle/ProductSpotlight/GearAndInstruments/Chambering%20the%20Les%20Paul%5F%20A%20Mar/
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #137 kedy: 26. Marec , 2009, 17:41:39 »

yaro, povedal by som ze ty by si si mal prist v prvom rade zahrat na poriadnom gibsone, nie na hrackarskom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #138 kedy: 26. Marec , 2009, 18:09:21 »

miso_kolo, mozno by sa ti viac pacil ten yarov na to, co hras Žmurk
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #139 kedy: 26. Marec , 2009, 18:13:53 »

mne by sa na moju hodbu ani jedne gibson nepacil  Beeee
Zaznamenané

stoka!
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #140 kedy: 26. Marec , 2009, 18:29:44 »

to bfg by malo byt osadene burstbucker3 a p 90 pri krku nie ? raz som jeden nastavoval a hral vyborne. Ale oproti inym gibsnom standardom a vyssie to bolo predsa len niekde inde, inde znamena inde nie v horsom.
a je tam este taka vec co ste tu nespomenuli ze nema 2* tone a 2*volume. Jedna tonova clona by mala byt nahradena killswitchom
co som drzal ja v ruke bola niekoho z desmodu ( asi synčo), takto som mal aj skusenost s dusenbergom a tiez lespaul humbucker kobyla (neviem aky) a p 90 krk + bigsbíííí. Hralo jak diva svina najlepsie co som v živote počul zatial. Tusim to bolo star series.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 18:35:20 od cubaka » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #141 kedy: 26. Marec , 2009, 19:12:27 »

to bfg by malo byt osadene burstbucker3 a p 90 pri krku nie ? r

P90 na BFG? ?§!. To som este nevidel. Tusim iba teraz vysla nejaka novsia verzia Gary Moore BFG a ta ma tu P90 (netusim co to ma spolocne s G. Moorom, ale dobre). Ale povodne nemali.
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #142 kedy: 26. Marec , 2009, 19:15:56 »

Progi BFG má P90 pri krku odjakživa, pri kobyle je BB III  Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #143 kedy: 26. Marec , 2009, 19:46:37 »

Progi BFG má P90 pri krku odjakživa, pri kobyle je BB III  Zdravíčko

Pravda, ja som teraz registroval ten Gary Moore BFG na stranke Gibson a sa mi to poplietlo. Priznam sa, ze sa v tych kvantach kazdorocnych novych modelov uz nevyznam, nesledujem to skoro vobec.  Popiskujem si
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #144 kedy: 26. Marec , 2009, 19:47:15 »

Myslim ze signiture model Garry Moore je iba v tej zlatej úprave ostatné sú nazvané normálne bfg, niektoré sú este speciálnou edíciou kde je cislo vyryté ručne. burstbucker davaju vzdy v uprave zebra a on ma na fotke prave zebra humbac.
Hah to co som mal v rukach nebolo bfg som sa odrbkal, Gibson Menace ,
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 19:56:41 od cubaka » Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #145 kedy: 26. Marec , 2009, 19:47:23 »

Ja kukám všetky, snažím sa držať si prehlad  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #146 kedy: 26. Marec , 2009, 19:52:51 »

vidim ze mladez sa na  progrockera silne dotahuje v gibson know how :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #147 kedy: 26. Marec , 2009, 23:21:05 »

vidim ze mladez sa na  progrockera silne dotahuje v gibson know how :)

To je dobre. Dochodok sa pomaly blizi. Bavím sa skvele Moje know how uz slabne, nestacim sledovat dianie v sucasnosti, je prilis netransparentne a chaoticke. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #148 kedy: 27. Marec , 2009, 09:20:16 »

P90 na BFG? ?§!. To som este nevidel. Tusim iba teraz vysla nejaka novsia verzia Gary Moore BFG a ta ma tu P90 (netusim co to ma spolocne s G. Moorom, ale dobre). Ale povodne nemali.
Ci si to uz videl alebo nie je tam P-90  Žmurk
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 27. Marec , 2009, 09:37:53 »

To je dobre. Dochodok sa pomaly blizi. Bavím sa skvele Moje know how uz slabne, nestacim sledovat dianie v sucasnosti, je prilis netransparentne a chaoticke. Bavím sa skvele

Som frajer   Som frajer
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.